Dobry den, poradi nekdo, jak s Ryanairem nejlepe letet s ditetem pod 2 roky? Uctuji si poplatek 750,- za kazdy let, coz je drazsi nez samotna letenka pro dospeleho, tak uz by mozna bylo lepsi i pro mimco zabookovat sedadlo, at mame aspon vic mista... Nema nekdo zkusenost, jestli to jde udelat? A co to je vubec za poplatek? Myselala jsem, ze deti do dvou let na kline muzou cestovat zdarma nebo za minimalni fee... Probehly nejake zmeny u vsech aerolinii nebo je to proste jen Ryanair, ktery dava poplatek pomalu i za kazdy nadech?  Diky za vase zkusenosti!  .

Letani s detmi na kline

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Dobry den,

poradi nekdo, jak s Ryanairem nejlepe letet s ditetem pod 2 roky? Uctuji si poplatek 750,- za kazdy let, coz je drazsi nez samotna letenka pro dospeleho, tak uz by mozna bylo lepsi i pro mimco zabookovat sedadlo, at mame aspon vic mista... Nema nekdo zkusenost, jestli to jde udelat?

A co to je vubec za poplatek? Myselala jsem, ze deti do dvou let na kline muzou cestovat zdarma nebo za minimalni fee... Probehly nejake zmeny u vsech aerolinii nebo je to proste jen Ryanair, ktery dava poplatek pomalu i za kazdy nadech? 

Diky za vase zkusenosti!

0

Co ho dát do příručáku?

0
1 reakce