Ahoj, vážně se na tohle letiště nedá dostat ve 4 ráno jinak jak taxíkem? Máme odlet v 6 a v téhle době bych tam ráda měla rezervu, ale 4:30 odjezd autobusu už se mi moc nezdá, když se má gate zavírat 5:40. Samozřejmě zvažujeme i variantu s příjezdem tím posledním.  .

Fiumicino - noční transfer na letiště

Založila ve fóru Letiště

6 reakcí

Ahoj, vážně se na tohle letiště nedá dostat ve 4 ráno jinak jak taxíkem? Máme odlet v 6 a v téhle době bych tam ráda měla rezervu, ale 4:30 odjezd autobusu už se mi moc nezdá, když se má gate zavírat 5:40. Samozřejmě zvažujeme i variantu s příjezdem tím posledním.

0

Lowcostová varianta v podobných situacích - zůstat na letišti - ušetří se za taxík i hotel. Druhá možnost je zůstat v hotelu u letiště. Třetí je lépe hledat. Web Cotral - odjezd od Roma Termini v 2:35.


snimek-obrazovky-2021-08-16-094523.jpg

0 Citovat

Jak píše Michal, Cotral je teď jediná šance, Covid hodně prořezal jízdní řády soukromých autobusů. Těch 2:35 bude stačit určitě... Jízdenka by měla stát 5 EUR, u řidiče 7 EUR.

0 Citovat

Perfektní, tohle mi uniklo. Díky moc!

0 Citovat

Letime stejným spojem 😁 Šalamounsky jsme to chtěli vyřešit přesunem do Fiumicina a dnem u moře - mhd na největší letiště přeci jezdit musí - omyl, 7 km od letiště v 5 ráno a nikdo pod 20 EUR se s vámi bavit nebude.. 😁

0 Citovat

Jojo 20 euro ve více lidech to je opravdu děsivá částka. 

0 Citovat

Ahoj. Můžu se prosím zeptat, odkud spoj ve 2 35 jezdí? Mám stejný problém, odlet v 6 20 ráno. Takže pojedeme tím nočním budśem. Jen nemůžu nikde dohledat, zda platí čas i o Velikonoce? Odlétáme 18.4 v 6 20 na Velikonoce, což je svátek. Moc děkuji za info. Monika

0
6 reakcí