Ahoj, jak je to ted s kiwi.com našel jsem tam fajn letenky ale bojim se jestli vubec fungujou a co se stane když bude storno letu nebo bude mit spoždění.  Dik  .

KIWI ?

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

Ahoj, jak je to ted s kiwi.com našel jsem tam fajn letenky ale bojim se jestli vubec fungujou a co se stane když bude storno letu nebo bude mit spoždění.  Dik

0

Stejně jako to bylo vždycky. Kiwi se vyhnout velkým obloukem. 

0 Citovat

S Kiwi je to ted stejny jako od prvniho dne co se objevili tzn. v okamziku kdy ti aerolinka zrusi/presune let, tak jsi dost v pr**li. Pokud se bavime o par stovkach, tak zkus stestí… max. prijdes o par stovek.  Pokud se bavime v radu tisicu, tak pokud nejsi priznivec sadomaso… tak polkni na sucho a kup to jinde za vic.

0 Citovat

nešel bych do toho, KIWI většinou nejsou levnější a pokud ano tak je v tom nějaký háček.

0 Citovat

Vždy najdeš prodejce, kde to koupíš levněji. A je vůbec otázka, co v té ceně je. S tím taky Kiwi dokáže zázraky. Jestli tu nechceš v blízké době postovat příspěvek s dotazem co máš dělat, tak kup jinde. Vždy platí - too good to be true.

0 Citovat

Hele tak chci letet na Malorku od 26 do 31.10   a nasel jsem za 3500kc letenku na kiwi tak kde jinde to kupovat? Je to ryanair tam bez prestupu zpet prestup v milanu. Je lepsi to koupit primo u letenkce spolecnosti vse zvlast? Jako Malorca Milano Milano Bratislava?

0 Citovat

Presne tak

0 Citovat

přesně tak co?

0 Citovat

A dalsi super vec ... u Ryanair kdyz se dva jmenuji stejne ... a beru to na jednou ... nejde :D

0 Citovat

Ku pro přímo od Ryan... Pokud bys odletěl 30 a nocoval v Bergamu, což určitě doporučuji, tak letenka bude stát celkem jen 60 EUR a kiwi nepotřebuješ. 

0 Citovat

Kdo se ještě nespálil s Kiwi je prd cestovatel.

1 Citovat

tak ak sa dvaja volaju rovnako, pridas na koniec mena napr SR

a presne tak - kup to sam na strankach Ryanair

0 Citovat

Tam je to dost slozite.. myslim hledat to nej.... neni neco jako kiwi ? samozrejme to koupim jinde. 
Jinak letenky brutalne podrazili je to tim ze se krati doba? Cim driv koupil letenku tim bude levnejsi? 

0 Citovat

Cenu ovlivňuje sousta faktorů včetně doby do odletu a procenta prodaných letenek. Některé aerolinky vás sledují a když se vracíte, Čechů zvyšují. Pak je dobré zkusit hledání v jiném prohlížeči nebo v režimu soukromí.

0 Citovat

nema nekdo nejakou super slevu na Ryanair ? nebo nějakej kod? 

0 Citovat

Nic takového není.

Co ti brání to najít na kiwi (nebo Skyscanneru, Momondo, Google flights) a pak si to jen koupit na Ryanairu, pokud ti hledání letů s přestupem přijde na stránkách Ryanairu složité?

Jinak Ryanair mění ceny i několikrát denně, ovšem pokud chceš letět za 12 dní, asi už není moc na co čekat, míň než měsíc před odletem je to spíš už náhoda, když se narazí na dobrou cenu u nějakého málo vytíženého letu (třeba v sobotu jde letět Praha - Budapešť i opačně za 259 Kč, 2 dny před letem :D ). 

0 Citovat

Na co slevu když to stojí 10 EUR? :D Letíš za pár dní, cena půjde už jen nahoru.

To o čem mluvím je toto (BGY-BTS kupovat po jednom cestujícím, protože za 39 je tam poslení místo):


bgy-bts.png

0 Citovat

.


bgy-bts.png
pmi-bgy.png
bts-pmi.png

0 Citovat

Levné letenky - http://tonzes.com/flycz.htm Profesionální a proklientský přístup, ochota a rozumné ceny. 

0 Citovat

V posledním týdnu na mě už potřetí vyskočila reklama na kiwi při otevření příspěvku nebo diskuse tady na CL .. to fakt pobaví 🙂

2 Citovat

Dopisuju si s podporou Kiwi poprvé a naposledy s těmi šejdíři. Při rezervaci 10 Kg na letence jen 7 kg odpověď na příčinu žádná jen mi doporučili přikoupit zavazadlo na jednosměenou cestu na Filipíny za 15 500 Kč. Ne to opravdu není vtip.

0 Citovat

Pěkně s tebou Kiwi vyjebalo.

8 Citovat

Tak přidám pro pobavení jednu zkušenost s Kiwi 🥝. (Letenky jsem koupil kvůli benefitum z práce). Využil jsem na přiblížení do Amsterdamu a raději jsem si nechal den fóra. Let tam ok (check-in raději přímo přes easyjet, samozřejmě od kiwi přišel asi 4hod. před letem, když už jsem ho měl dávno v apce easyjet).

Let zpět zrušen asi 30min. před odletem. Info od Kiwi žádné, takže návrh řešení také žádný. Sehnali jsme vlak za 5tis.(lety full, nebo 12tis+ na druhý den), zpět do ČR. Od Kiwi mail až druhý den, že se jako omlouvají...že mám žádat o kompenzaci u jejich airhelp, kteří si berou 35+15%... Na to z vysoka, stejně šlo o vyšší moc a nabídka kompenzace nákladů žádná. Kašlu na to, stejně mám už od AXA v rámci pojistky 10tis. na účtě 2dny od podání žádosti.

Přítelkyně letenky koupeny přímo u Easy jet. Sice vyšší moc, ale proplaceno během několika pár dní veškeré účtenky za stravu + jízdenky za oba z Amsterdamu do Prahy (ona se přehlédla a prošlo to), takže od Easy jet 11tis kompenzace a také pojistka u AXA 10tis. 

Jestli se Kiwi pochlapí alespoň s vrácením ceny letenky... Uvidíme :D

0 Citovat

Ahoj, 

Ma nekdo zkusenost s "kiwi klamem", kdy u letenky s Turkish do Tashkentu inzeruje, ze je to bez odbaveneho zavazadla, pritom i nejlevnejsi tarify u TK maji 30kg zavazadlo v cene? Ja bych se na ne normalne vykaslal, ale chci pouzit sodexo, tak mi ro vrta v hlave...jestli pak v etiketu to odbavene zavazadlo bude ci nikoliv. 😏

0 Citovat

Mám zkušenost s SAS/Austrian. Jejich nejlevnější tarif zavazadlo měl, na kiwi inzerovali, že nemá. Koupil jsem právě přes benefity přes kiwi, po zadání PNR na webu Austrianu jsem zavazadlo normálně měl. 

0