Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak to obecně funguje, pokud si zakoupim let s odbavenym zavazadlem, který je z Prahy večer a navazující let je další den ráno. Dám příklad, přiletěl bych kolem půlnoci do Barcelony, ráno kolem sedmé bych pokračoval na Lanzarote. Priletim do BCN, kufr mi zustane na letisti, můžu jít s příručním zavazadlem na hotel, další den se dostavím rovnou k odletove bráně? Nebo musím zůstat nocovat na letišti, event.zakoupit dve samostatne letenky?  .

Let s přestupem přes noc

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Zdravím, chtěl jsem se zeptat, jak to obecně funguje, pokud si zakoupim let s odbavenym zavazadlem, který je z Prahy večer a navazující let je další den ráno. Dám příklad, přiletěl bych kolem půlnoci do Barcelony, ráno kolem sedmé bych pokračoval na Lanzarote. Priletim do BCN, kufr mi zustane na letisti, můžu jít s příručním zavazadlem na hotel, další den se dostavím rovnou k odletove bráně? Nebo musím zůstat nocovat na letišti, event.zakoupit dve samostatne letenky?

0

Samozřejmě že se můžeš jít vyspat do hotelu. Proč bys proboha nemohl! Jsou výjimky, kdy u delšího (někdy i kratšího) mezipřistání je třeba odbavené zavazadlo vyzvednout a znovu odbavit, ale to se  jistě netýká přestupu v BCN. A vždy ti to aerolinka sdělí předem.

0
1 reakce