Zdravím, v době před covidové jsem jako frequent flyer měla při přestupu v Seoulu nárok na hotel ( pokud byl přestup delší než 18H), nyní mám letět se Singapur Airline (co-share let s KLM), přestup 23,5 hodiny v Singapuru, chci se zeptat, zda je nárok na hotel v rámci letenky?  s oběma aerolinkami jsem nyní na on hold, už přes dvě hodiny... děkuji  .

zajištění hotelu leteckou společností - více jak 20 hodin přestup

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Zdravím, v době před covidové jsem jako frequent flyer měla při přestupu v Seoulu nárok na hotel ( pokud byl přestup delší než 18H), nyní mám letět se Singapur Airline (co-share let s KLM), přestup 23,5 hodiny v Singapuru, chci se zeptat, zda je nárok na hotel v rámci letenky?  s oběma aerolinkami jsem nyní na on hold, už přes dvě hodiny... děkuji

0

Ani jedna aerolinka tuto službu nenabízela, takže nebude určitě ani dnes: https://www.cestujlevne.com/blog...i-prestupu

0 Citovat

V Singapuru max. zaplatit jejich Holiday Package https://www.singaporeair.com/en_...r-holiday/

0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Ani jedna aerolinka tuto službu nenabízela, takže nebude určitě ani dnes: https://www.cestujlevne.com/blog...i-prestupu

Ne Korean to nabízel, dokonce i na award lety (to pak tedy přestal...). Byly tam nějaké výjimky, na které lety ne, ale podmínka byla jen délka layoveru a lety mimo nejnižších tříd. Na FB to postoval nějaký Čech i s fotkami a velmi si to chválil. Teď jsem cvičně googlil a je o tom spousta postů, tedy bych paní věřil:-)

0 Citovat

David bude mít na mysli KLM a Singapur

0
4 reakce