Dobrý den, létáme poměrně často po Evropě, vždy min.ve čtyřech lidech, tentokrát poletíme ve dvou a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nezkusil rezervovat sedadlo u okna + v uličce s tím, aby mu v ideálním případě doprostřed nikoho nedali (pokud nebude vyprodaný let)? Stává se, že to klapne?   .

Dotaz - rezervace sedadel

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

8 reakcí

Dobrý den, létáme poměrně často po Evropě, vždy min.ve čtyřech lidech, tentokrát poletíme ve dvou a chtěla jsem se zeptat, jestli někdo nezkusil rezervovat sedadlo u okna + v uličce s tím, aby mu v ideálním případě doprostřed nikoho nedali (pokud nebude vyprodaný let)? Stává se, že to klapne? 

0

Klasicky 'travel hack' který s Ryanairem Wizzem a dalšími nizkonakladovky nebude fungovat. U normálních společnosti fungovat může. 

1 Citovat

Jak říká Honza, u low-costů to smysl nemá - co si pamatuji, Ryanair primárně obsazuje prostřední sedadla, aby včas donutil zákazníky dokoupit změnu.

U standardních aerolinek, kde je seating zdarma, je to docela chytré. Pokud bude vyprodáno, prostě se domluvíte s člověkem uprostřed. Middle seat nechce nikdo a sesednete si.

0 Citovat

Používam bežne. Samozrejme u klasických aeroliniek. A občas aj úspešne. :)

0 Citovat

Pokud jste 100 + kilo, má to šanci na úspěch. Lidi si radši sednou jinam. 

1 Citovat

Tak 55 kilo asi nikoho neodradí, ale zkusíme :-D Letíme se Smartwings, seating v ceně tarifu Plus, budeme v nějaké z předních řad (od 5.), tak čekám, že nám tam někoho šoupnou, ale snad se domluvíme...

0 Citovat

Zrejme letite s CK jinak nevim ,proc bych mel letet po Evrope ze Smartwings I u Ryanairu se za urcitych okolnosti jde stredu vyhnout,ale znamena to cekat s check in dost do posledni chvile a to se uz dnes moc nemusi vyplatit Taky me napada, proc si vybirat sezeni v predni casti Vetsinou v druhe polovine letadla byva volneji

0 Citovat

Letíme bez CK do Kerkyry, kde musíme být přesně v daný termín a stejně tak i zpáteční cesta je časově pevně dána. Jiná společnost bohužel tou dobou bez přestupů neletí. 

0 Citovat

Joha: je to o štěstí,  záleží jak ten let bude plny ale spis počítej s tím, že vám tam někoho posadí. Napr. stačí když za vas budou chtít posadit čtyřčlennou rodinu, tak toho čtvrtého asi posadí mezi vás, aby seděli poblíž sebe..  jinak tyto lety obsazuji hlavně CK, kde valná většina lidí seating zaplaceny nema, tak jak tady někdo psal, určitě by nebyl problém se s člověkem domluvit , naopak spis ocení místo u okna ci uličky 

0
8 reakcí