Mám asi blbý dotaz, ale třeba bude někdo vědět. Emirates mi při odbavení na letišti nebyli schopní vytisknout boarding pass na třetí segment, který operuje Bangkok Airways. Zavazadlo odbavili do cílové destinace, ale boarding pass jsem si měl nechat vytisknout na transfer desku v Bangkoku. Tam mě dneska odpálkovali s tím, že to vytisknou až ráno na gatu. No nedalo mi to a zjistil jsem, že na poslední segment nejsem vůbec odbavený. Tak si udělám separátní online check in pouze na poslední segment a vida, boarding pass si musím vyzvednout na odbavovací přepážce. Z tranzitu se mi nechce, bude vadit, kdyz přes odbavovací přepážku vůbec neprojdu? Je můj "nedokončený" check in dostatečný, aby se to propsalo do systému? Nezůstane zavazadlo někde viset, když o mě systém de facto neví?  .

Online check in be

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Mám asi blbý dotaz, ale třeba bude někdo vědět. Emirates mi při odbavení na letišti nebyli schopní vytisknout boarding pass na třetí segment, který operuje Bangkok Airways. Zavazadlo odbavili do cílové destinace, ale boarding pass jsem si měl nechat vytisknout na transfer desku v Bangkoku. Tam mě dneska odpálkovali s tím, že to vytisknou až ráno na gatu. No nedalo mi to a zjistil jsem, že na poslední segment nejsem vůbec odbavený. Tak si udělám separátní online check in pouze na poslední segment a vida, boarding pass si musím vyzvednout na odbavovací přepážce. Z tranzitu se mi nechce, bude vadit, kdyz přes odbavovací přepážku vůbec neprojdu? Je můj "nedokončený" check in dostatečný, aby se to propsalo do systému? Nezůstane zavazadlo někde viset, když o mě systém de facto neví?

0

Tak záleží jestli máš jen potvrzení o checkinu nebo i certifikát 

0 Citovat

Do mailu mi přišli tohle:

Please find enclosed a confirmation document of your journey. This document is not a boarding pass: you may not board the plane with this document and it has no regulatory value.
You may print and bring it with you to the airport desk in order to help the ground staff proceed to your check-in.

0
2 reakce