Ahoj, potřebovala bych poradit k letenkám.   Koupila jsem zpáteční let do Bruselu s Brussels Airlines, a potřebovala bych letět nakonec ten den v pozdějším čase. Rebooking stojí 70eur+cena nové letenky (cca 3000 kč), což mi přijde hodně. Kdybych si koupila jen novou letenku na cestu tam (později) tak ztratím tím i zpáteční cestu z té původní letenky, když nenastoupím na ten původní let? 🧐  .

Brussels Airlines - jak nejlépe změnit letenku prosím?

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Ahoj, potřebovala bych poradit k letenkám.   Koupila jsem zpáteční let do Bruselu s Brussels Airlines, a potřebovala bych letět nakonec ten den v pozdějším čase. Rebooking stojí 70eur+cena nové letenky (cca 3000 kč), což mi přijde hodně. Kdybych si koupila jen novou letenku na cestu tam (později) tak ztratím tím i zpáteční cestu z té původní letenky, když nenastoupím na ten původní let? 🧐

0

A není ten rebooking jen 70 euro + doplacení rozdílu v ceně, pokud je?

1 Citovat

ano, je to 70€+rozdíl v ceně.

a ano, využitím nové letenky pro cestu tam (=vynechání letu tam na zpáteční letence) = noshow = zrušení platnosti všech dalších segmentů letenky (tedy nepůjde na to letět zpět). Bohužel.

0 Citovat

Nedošlo tam k nějaké změně času, klidně třeba o 5 minut? Lufthansa Group obecně bez problému bezplatně přehazuje na jiné lety v rámci groupy, v případě, že je tam nějaká změna itineráře.

0
3 reakce