Ahojte Mate niekto nejake typy na parkovanie vo Viedni ? Do nedavna ked som mal ,,zajazdy,, na kratsiu dobu som parkoval u http://www.mazur-parken.at/ ... kde to vyslo ohodne lacnejsie ako na parkoviskach priamo pred terminalom a jazdi odtial free shuttle bus ale na 3 tyzdne to uz take vyhodne nieje Dik M. EDIT - DETAILNE INFO O MOZNOSTIACH PARKOVANIA ZADARMO  .

Letisko Wien (VIE) - Schwechat - parkovanie

Založil ve fóru Letiště

smiley jsem lehkovážný člověk a pokud se spálím, tak se spálím a proto to tam někde stranou parknu u toho plotu jak minule smiley

Jinak, abych to uzavřel i z mé strany ... nejsem zakomplexovaný, jen vychovaný. A proto mě opravdu delší dobu až mrzelo/sralo, že tu jsou lidi, kteří hodně často spíš kritizují a místo rady následuje urážka/povýšení. nemám to rád ani v životě. A když se to už stalo podruhé i mi na naprosto normální dotaz tak mě to už vytočilo a JeremiÁŠE bych nejraděj v tu chvíli vytahal osobně za uši.

Toť vše.

Na konci října podám report jak to s parkováním vypadalo. - nevěřím tomu, že tam místní chodí se psem s kudlou v kapse

0 Citovat

Robofoxx: ok, taky jsem nemusel reagovat tak prudce, vytočil mě ten dement, takže bychom se tahali asi navzájem, ale sorry smiley Samozřejmě nikomu nepřeji, aby našel auto s propíchnutými pneumatikami, nicméně je to přesně jak píše cali. A zastávám názor, že pokud mám na to, abych jel na letiště autem, tak mám i na to, abych zaparkoval na bezpečným místě. Aktuálně má Mazur navíc akci, tak kdyžtak koukni.

Bear: Dotčený se ozval? Fakt nebudu s právě s Tebou řešit na co reagovat a na co ne.

0 Citovat

Len bacha na to, ze v Bratislave bude viac blbcov na m2, neviem ako je bezpecna na dlhodobe parkovanie s nie SK znackami. Zial

0 Citovat

Já tam na konci října stál přesně týden hned u toho hřiště a vůbec nic se mi s autem nestalo a na hlavní cestě na podélném stála stříbrná koktávka i když sem přijel a byla tam i jak jsem odjížděl a taky nedotčená.

Já jsem teda taky podlehl lehké paranoie a tak jsem si v práci vytiskl 2 strany o wiena university ... ( zabralo mi to 2min a ty papíry jsem nechal za sklem a udělalo mi to neskutečný klid na duši smiley

Za mě je to stále v pohodě. (stál jsem tam už třikrát)

0 Citovat

Nabízím nepoužitý 8 denní parkovací lístek u letiště ve Vídni parkovišti "Parkplatz Mazur" - platnost: do 31.3.2017, cena 750 Kč.

0 Citovat

Ahoj,muzete mi poslat link na wien university,co si dat za okno.dekuji

0 Citovat

Ahoj,muzete mi poslat link na wien university,co si dat za okno.dekuji

0 Citovat

Prodám parkování na letišti ve Vídni parkplatz :parkhaus 3,od 31.3.2017 -15.00hod do 14.4.2017 -13.00 za 1000kc.
TEL.731586894

0 Citovat

Prodám parkování na letišti ve Vídni parkplatz :parkhaus 3,od 31.3.2017 -15.00hod do 14.4.2017 -13.00 za 1000kc.
TEL.731586894

0 Citovat

Neviete, či ešte funguje parkovanie na letisku za 1 Euro / deň v Parkhause? Už dlhšie to sledujem a vždy sa dopracujem len ku komerčnej výške parkovného.

0 Citovat

Co to zkrouhly ze 100 na 50 míst tak je to marný.. Jedině hodně dlouho dopředu.

0 Citovat

Mailand napsal(a):

Co to zkrouhly ze 100 na 50 míst tak je to marný.. Jedině hodně dlouho dopředu.

Ahoj, funguje tato akce tak, že prvních 50 lidí, kteří si první den v měsíci (např. rezervuji 1.11.2017 krátce po půlnoci na termín leden 2018) udělají rezervaci platí 1EUR/den nebo to platí pro prvních 50 lidí, kteří si rezervují parkování v konkrétním měsíci(např. na leden 2018), ke kterému se to vztahuje?

0 Citovat

B je správně.

0 Citovat

Někdo aktuální info, kdo tam parkoval nedávno? Dá se ještě někde na týden parknout ve Fischamed nebo ve Maria Ellend?

0 Citovat

Ahoj,

je stále možné parkovat několik dní ve Fischamed? Nezavedli tam například nějaké zóny či tak něco? :) Moc díky za sdílení zkušeností.

0 Citovat

Máte někdo zkušenost s reklamací ceny u panda parken? Všude že "kostenlos transfer"

V rezervaci (17.6. 3:00 až 18.6. 23:55) bylo 29€ + 2xpříplatek 5€ za nocni transfer který chápu...
Na příletu zpoždění a místo 23:15 sme dorazili 00:30
Zavoláme, řidič hned přijede, potud super. Jenže při placení chtějí 69€.
Na učtence je pak:
2x noční transfer - 10€
2x transfer - 30€
1x 5 tag - 29$

Chlapci za přepážkou vařej z vody a nakonec máme ráno volat/napsat až tam bude vedoucí.

Nestalo se někomu něco podobného? Příplatek za "přes půlnoc" při zpoždění bych pochopil, ne ovšem prapodivně vyůčtovaných 30€

0 Citovat

 AKTUALNE INFO: PARKOVANIE FISCHAMEND

najprv som zastavil pri davnejsie uvadzanom parkovisku vedla restauracie v Maria Ellend ( 48.109809, 16.686686 ), parkuju tam bazarove auta bez znaciek + hostia restauracie. Pri oboch vstupoch je cedula "len pre zakaznikov restauracie". Tuto moznost som zavrhol a presunul sa do Fischammend. Pri stanici je platene parkovisko, medzi blokmi zas znacky zakaz zastavenia s dodatkovou tabulou typu "okrem zasobovania", co som pochopil ako "okrem domacich" kedze kazdy mal nejaky papierik za oknom so slovom zhodujucim sa na znacke + nazov ulice. Presunul som auto na namestie ( 48.117450, 16.613309 ) asi 2-3 min peso od stanice. Parkoval som 6 dni a ziaden problem. Na stanicu sa dostanete 1 zastavkou vlakom. POZOR! nechodi v noci cca od pol11 do 4-5 rana (pred cestou lepsie overit na strankach zeleznic https://www.oebb.at/en/) . Taxikari na letisku su doslova TAK-SI-KAR a pytaju 20e za tych ubohych 5,5km. Nahodou sme zastavili UBERistu, ten nas hodil za 10. Toto sa tyka cesty z letiska, kde uraduje letiskova taxi mafia.


Toď moja skusennost, verim, ze som aspon niekomu pomohol.

0 Citovat

Zkoušel jít někdo pěšky z Fischammend na letiště?

0 Citovat

to je urcite skvely napad, najma v noci po takejto ceste ist

https://goo.gl/maps/c6woZihzyn52

0 Citovat

@tonic 1+  Cestujeme levně, ale ne jako ko.koti, pardon sebevrazi...

0 Citovat

Asi bych ten dotaz přesunul do "Cestujeme dementně".

0 Citovat

A je placené i to parkoviště u nádraží Fischamend na druhé straně za kolejema - takový ten trojúhelník? Na googlu to vypadá spíš jako neudržovaná plocha...

0 Citovat

To už sa snáď viac oplatí nechať to pri Auparku na Einsteinovej v BA a odtiaľ Flixom priamo na letisko za 40 minút. Stačí zohnať kupónik na ISIC a máte to za 2,-EUR.

0 Citovat

na Einsteinovej tam stoji aj Regiojet a Slovak Lines, takze s trochu stastia aj bez hackingu za euro.

0 Citovat

prosim nevi nekdo jak se uctuje P+R ve Vidni treba za 12 dni? jestli to bude tech €17,10 za tyden + 5x €3,40 za den? nebo mi rovnou napali €63,60 za mesic?

0