Ahoj všichni, měla bych dotaz, neboť jsem se s tím prakticky nikdy nesetkala. Mám letenku koupenou jako zpáteční (jedna rezervace). Dnes se mi zdá, že by se dalo "přikoupit" OW za dobré peníze, měla bych možnost letět o pár dní dřív. Dotaz zní - udělám si checkin obou letů tam, ale proletím jenom tu jednu, bude pak možné nastoupit na ten původní zpáteční let?   .

wizz - dva lety na jedné rezervaci

Založila ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Ahoj všichni, měla bych dotaz, neboť jsem se s tím prakticky nikdy nesetkala. Mám letenku koupenou jako zpáteční (jedna rezervace). Dnes se mi zdá, že by se dalo "přikoupit" OW za dobré peníze, měla bych možnost letět o pár dní dřív. Dotaz zní - udělám si checkin obou letů tam, ale proletím jenom tu jednu, bude pak možné nastoupit na ten původní zpáteční let? 

0

Samozrejme, ze bez problemu muzes nastoupit i puvodni zpatecni let. Wizz je nizkonakladovka (low cost), nasledne lety plati, i kdyz jsi nejaky predchozi nenastoupila. Nikdo prece nemuze vedet, jestli jsi se mezitim nevratila po zemi nebo treba letem jine aerolinky.

0 Citovat

Hanko, na ten let, který nevyužiješ, nemusíš dělat check-in. Zpáteční bez problémů, wizzair neřeší žádný "no show". Udělala jsem to samé zrovna teď na začátku února (po koupení letenek od wizzu jsem sehnala jinou cestu tam, která mi víc vyhovovala) a nebyl žádný problém. Prostě to jenom necháš nevyužité propadnout.

0 Citovat

Díky oběma, dost jsem si to myslela. ;) Oni to stejně možná zruší :D 

0 Citovat

Ja jsem taky doufala, ze ten nevyuzity let zrusi nebo posunou, a nezrusili :-) Mohla bych ted hejtovat wizzair, ze mi vsichni rikali, ze mi to urcite zrusi nebo zmeni, a wizzair zase blbe, letel tak jak slibil :-)

1
4 reakce