Ahoj, nevíte někdo něco ohledně přímého letu Praha - Taipei? Když jsme kupovali letenky (ještě před tím čínským cvičením u Tchajwanu), tak tam nic o tom, že je ještě v procesu schválení vládou nic nepsali.. Teď to vypadá, že to není 100%. V Manage bookingu nic není, tváří se to jako že to platí, ale otázka jestli plánovat další přelety.. Nemáte někdo info?    .

Přímý let China Airlines

Založila ve fóru Letecké společnosti

8 reakcí

Ahoj, nevíte někdo něco ohledně přímého letu Praha - Taipei? Když jsme kupovali letenky (ještě před tím čínským cvičením u Tchajwanu), tak tam nic o tom, že je ještě v procesu schválení vládou nic nepsali.. Teď to vypadá, že to není 100%. V Manage bookingu nic není, tváří se to jako že to platí, ale otázka jestli plánovat další přelety.. Nemáte někdo info?

 


vystrizek.png

0

Kdyz kliknes na next, tak to normalne jede dal...jsou tam prime lety jako predtim :D

0 Citovat

Letíme 2.8. a další přelety plánuju normálně, nebál bych se toho. Není důvod, proč by to neměli rozlétat ...

0 Citovat

Ahoj, tohle bývá standardní hláška u linek, které se zatím nelétají. Tady bych se neobával žádných obstrukcí.

1 Citovat

Neví někdo jak u nich zaplatit letenku? Už jsem zkusil 10 karet, kreditek debetek, bez limitu, bez ochrany a vždycky to vyhodí chybu.

https://i.ibb.co/9pbsBgy/Sn-mek-...-22-33.png

0 Citovat

@mouchanek vsadim se o kilo, ze nemam dovolenej limit nad 100 tisic (je to u vetsiny bank velkej problem) clovek to musi nejaky docasne nastavit pak nejakej limit subjektu a takovy blbosti. Delalo mi to taky u Turkish Airlines a nikdy nenapsalo duvod.

0 Citovat

znova, v limitu karty problem neni..

0 Citovat

přitom vyskočí v potvrzovací aplikaci banky, kliknu schválit, napíše to schváleno, ale stránky China Airlines se aktualizují s touhle chybou.

Psal jsem i do banky (Revolut a Airbank) a ani jeden tu transakci údajně nevidí.

0 Citovat

už to opravili, měli tam chybu, ale trvalo to 3 dny než na to přišli

0
8 reakcí