Dva tydny zpatky mi zrusili let z Albanie. Mel jsem pojisteni od AXA. Vubec jsem se na asistencni linku nedovolal a na mail odpovedeli za pet hodin tricet minut. Samozrejme uplnou blbost. Dnes mi zpozdili odlet z Milana o sest hodin. Mam pojisteni od Slavie s pripojistenim letecke dopravy (zpozdeni a zruseni letu). Telefon zvedli, ale srdecne se zasmali tomu, ze po nich neco chci. Ani mi nerekli, na co mam vlastne pravo. Proste at to sepisu, az budu doma a neotravuju. Ujistuji vas, ze na obou asistencnich linkach pracuji slepice, ktere naprosto netusi, ktera bije. Muzete jim zkusit polozit libovolnou otazku a problem je na svete.Mi treba slecna tvrdila, ze pojisteny je jenom let tam, zpatky ne.  :-) Uplne ji vidim, jak se nudi a lakuje si nehty. Obe pojistovny jsou naprosta katastrofa. Takze se nabizi dotaz, kde vlastne uzavrit cestovni pojisteni s podchycenim zpozdeneho a/nebo zruseneho letu. To je dotaz do fora. Dale mam zkusenost s vymahanim odskodneni zpozdeneho letu u ClaimCloud. Tam uz je uroven ponekud vyssi a troufam si konstatovat, ze uz nekdy v letadle sedeli. Ale vysledek po mnoha mesicich opet nula. A to u dvou letu. Jeden jeste neni vyrizeny a u druheho mi napsali, ze sice narok mam, ale Ryan nereaguje, tak to vzdavaji. :-) Vypada to, ze Ryanovi napsali nekolik mailu a kdyz neodpovedel, tak se na to vy.... . Nenechte se mylit tim, ze propaguji soudni reseni. A to v tom smyslu, ze pujdou do soudniho sporu. Nepujdou, maily staci a bud to vyjde, nebo smula. Super podnikani. :-)   Takhle se kdysi dohazovaly mista na vysokou skolu. Podvodnik slibil, ze tam zaka dostane,  ale neudelal nic. Kdyz tam zaka vzali, dostal provizi.      .

Cestovni pojisteni se zamerenim na leteckou dopravu

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Dva tydny zpatky mi zrusili let z Albanie. Mel jsem pojisteni od AXA. Vubec jsem se na asistencni linku nedovolal a na mail odpovedeli za pet hodin tricet minut. Samozrejme uplnou blbost.

Dnes mi zpozdili odlet z Milana o sest hodin. Mam pojisteni od Slavie s pripojistenim letecke dopravy (zpozdeni a zruseni letu). Telefon zvedli, ale srdecne se zasmali tomu, ze po nich neco chci. Ani mi nerekli, na co mam vlastne pravo. Proste at to sepisu, az budu doma a neotravuju.

Ujistuji vas, ze na obou asistencnich linkach pracuji slepice, ktere naprosto netusi, ktera bije. Muzete jim zkusit polozit libovolnou otazku a problem je na svete.Mi treba slecna tvrdila, ze pojisteny je jenom let tam, zpatky ne.  :-) Uplne ji vidim, jak se nudi a lakuje si nehty.

Obe pojistovny jsou naprosta katastrofa.

Takze se nabizi dotaz, kde vlastne uzavrit cestovni pojisteni s podchycenim zpozdeneho a/nebo zruseneho letu. To je dotaz do fora.

Dale mam zkusenost s vymahanim odskodneni zpozdeneho letu u ClaimCloud. Tam uz je uroven ponekud vyssi a troufam si konstatovat, ze uz nekdy v letadle sedeli. Ale vysledek po mnoha mesicich opet nula. A to u dvou letu. Jeden jeste neni vyrizeny a u druheho mi napsali, ze sice narok mam, ale Ryan nereaguje, tak to vzdavaji. :-)

Vypada to, ze Ryanovi napsali nekolik mailu a kdyz neodpovedel, tak se na to vy.... . Nenechte se mylit tim, ze propaguji soudni reseni. A to v tom smyslu, ze pujdou do soudniho sporu. Nepujdou, maily staci a bud to vyjde, nebo smula. Super podnikani. :-)

 

Takhle se kdysi dohazovaly mista na vysokou skolu. Podvodnik slibil, ze tam zaka dostane,  ale neudelal nic. Kdyz tam zaka vzali, dostal provizi.

 

 

0

Tahle část cestovního pojištění vypadá moc hezky v tom celkovém přehledu, ale reálně z toho člověk nikdy moc nezíská. Co mám já zkušenosti, tak za zrušení letu nevyplácí nic, neboť se o vás má postarat letecká společnost. A v případě zpoždění letu pak maximálně proplatí účtenky za jídlo nebo úschovu zavazadel.

0 Citovat

Např cestovni pojisteni v csob premium zahrnuje i zruseni letu. Nejen zpozdeni.

0 Citovat

Tak ano, podle pojistných podmínek zahrnuje, ale zase jen vybrané náklady prokazatelně zaplacené, předem odsouhlasené a nesmí na ně být nárok od letecké společnosti. Ve výsledku nedostanete nic. Osobní zkušenost.

0 Citovat

Po serii neprijemnych telefonatu s pojistovnou Slavia, u které mam cestovni pojisteni s balickem Letecká dovolená, zjistuji, že je to celé podvod. Nikdo v celé pojišťovně nevi, co tento balíček obsahuje. Neustale me odkazuji na vymahace click2claim, které si ale musim zaplatit sam. Pojišťovna neplati reálně naprosto nic, i když se pojištění tváří, že kryje zpožděné a zrušené lety. Ukázkový podvod.

0 Citovat

Tohle je všude stejný. Já mám cestovní pojištění u Raiffky a při první škodný události od toho dala banka ruce pryč. Vůbec nikdo nevěděl, co v tom přesně je a vymluvili se na to, že jsou jenom prodejce. 

Jinak ty balíčky máj od Uniqy, což je další ústav dementů. Pomohlo až vyhrožování soudem a medializací v médiích. 

0
5 reakcí