Prodej avios - BA Executive Club
akce BA Avios boost po nasledujicich 7 dnu - az 500% pro vsechny neboostovane Aviosy nasbirane na vasem BA uctu od 1/1/2025. Maximum za zvyhodnenou cenu 300k Avios/kalendarni rok. Konec hlaseni.
Díky za heads up, nemáš tam náhodou nějaké čerstvé Avios a nevidíš poměr /GBP (EUR) u toho 500% boostu?
Prosim, na kolik mil vychazi business letenka na Novy Zealand? Kolik mil bych potreboval na award letenku?
180k avios plus cca 400 gbp taxy plus minus priplatek za sesli. Qatar airways off peak return v C. Jen najit dostupbost.
Čím víc lidí se v tom bude orientovat, tím horší dostupnost bude. A co je dnes 180k, může být příští týden 260k.
Lze boostovat Avios převedené z Iberie do BA? Nebo je to možné jen s nasbíranými přímo na BA účet?
Potřebuji koruny, prodal bych 35.000 Avios na BA za 12.000 korun. Na avios.com stojí 30.000 Avios 655 eUR ( krát 22 je zhruba14.410).
převod stojí 50 GBP.
RonaX napsal(a):A jak to uděláš? 35x420=14.700 KčSkrze Revolut se dá pořídit 35000 Avios u BA za zhruba 9000 Kč
za těch požadovaných 12k jde koupit 3x15000= 45k revpoints
A jak to uděláš ty kouzelníku?
45k Rev points by se mně hodilo k převodu mil do Qataru i když mám propojené účty QR-BA_Aviosky na British nemám na Qataru k dispozici, to propojení moc nefunguje a k převodu na Avios.com to chce i po řádném přihlášení přes heslo nějakou pojebanou kontrulu Id a fotku ksichtu.Dost blbě naprogramovaná stránka.
fridgy napsal(a):Tohle kouzlo by mne fakt zajímalo,simsala bum a fridgy má 45k revolutích bodů a šup i 45k Avios u QR.za těch požadovaných 12k jde koupit 3x15000= 45k revpoints :D
jokker napsal(a):Kdyby šlo nakupovat na webu BA, moc by se mně líbila trasaza těch požadovaných 12k jde koupit 3x15000= 45k revpoints
A jak to uděláš ty kouzelníku?
45k Rev points by se mně hodilo k převodu mil do Qataru i když mám propojené účty QR-BA_Aviosky na British nemám na Qataru k dispozici, to Už jsem to prošťouchnul, ale nawebu, beztak nenašel, jen v appce v telefonu, takové ma linké, tlačítko sepnout a BA Avios lze použít.
Stejně je naštěstí nikdo nechtěl.
Trasu DOH-DPS 9hodinový let v dobytčáku prostě nedám, chtějí 75k Avios jedním směrem, to je dost.
LHR-DOH v Qsuite.(zkoušel jsem ve Windows i McBooku), web není funkční nerozezná to letiště.
jokker napsal(a): Tohle kouzlo by mne fakt zajímalo,simsala bum a fridgy má 45k revolutích bodů a šup i 45k Avios u QR.
simsala bum a fridgy otevře revolut appku a normálně čte co mu nabízí, zaplatí za míle a má hotovo. Žádný kouzlo v tom není. :)
přesto máš nějakou kouzelnickouapku(Nejlevnější prodej je 1.000 bodů za 420 korun).
Jak vyčaruješ z 12k 45.00 bodů? a hozovo!
Možná byla nějaká akce? Já mám teď nejvýhodnější možnost na koupi RevPoints 15 000 za 4500 Kč. Takže 45k bodů za 13,5k Kč.
Kryštof Hájek napsal(a):Nemám nevidim, chtěl bych, koupil bychMožná byla nějaká akce? Já mám teď nejvýhodnější možnost na koupi RevPoints 15 000 za 4500 Kč. Takže 45k bodů za 13,5k Kč.
Svoje míle jsem dobře využil DOH-DPS, trvá 9 hodin poloha vleže se bude hodit nebude to v Q-suite a tudíž bez vstupu do High Mile Club. Škoda Ale byznys vždy potěší i bez radovánek.
mikefull napsal(a):Myslíš to 1.00 bodů za382,25korun? Jednou měsíčněPři opakovaném nákupu 3825/15k
Jsem rád že jsem neprodal, alaopak hodily by se další Podívám se jestli poslední prodejní akce Finnairu už skončila? Zásoby se mně tenčí už mám jenom 41k Aviosek. Dobrej nákup Revolutích bodů, bych přivítal.
Slíbil jsem kamarádovi byznysem do New Yorku pro něj a manželku k výročí svatby že mu pomůžu s darem pro ní i jeho. Politicky se to prodá že je to hlavně pro ní
Potěšilo to sdělení tvé ego?😁 Jak se stále vyhýbat tomu, aby jsi řekl, že tvá nabídka byla nesmyslná je vtipné
jokker napsal(a):Myslíš to 1.00 bodů za382,25korun? Jednou měsíčně[citace="mikefull"]
Při opakovaném nákupu 3825/15k
Jsem rád že jsem neprodal, alaopak hodily by se další Podívám se jestli poslední prodejní akce Finnairu už skončila? Zásoby se mně tenčí už mám jenom 41k Aviosek. Dobrej nákup Revolutích bodů, bych přivítal.
Slíbil jsem kamarádovi byznysem do New Yorku pro něj a manželku k výročí svatby že mu pomůžu s darem pro ní i jeho. Politicky se to prodá že je to hlavně pro ní
[/citace]
1 x opakovaný nakup (můžete hned pak zrušit) plus dvakrát 15k za 4.5 tisíce a máš hned 45k revpoints za 12825kc. To je imho lepší než 35k za 12 tisíc, just sayn’