Mam taky zaujimavy dotaz. Cestujeme do Tokia v troch osobach a mame tri odbavene kufre. Kedze jeden kufor je momentalne prazdny, zabalil by som do L-koveho kufra M-kovy - momentalne je prazdny, naspat bude plny. Myslite, ze to bude ok, alebo bude kufor v kufri niekomu vadit?  .

Kufor v kufri

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

9 reakcí

Mam taky zaujimavy dotaz. Cestujeme do Tokia v troch osobach a mame tri odbavene kufre. Kedze jeden kufor je momentalne prazdny, zabalil by som do L-koveho kufra M-kovy - momentalne je prazdny, naspat bude plny. Myslite, ze to bude ok, alebo bude kufor v kufri niekomu vadit?

1

To není nic nového, ale kopie ruského systému matrjoška, chtělo by to ještě sehnat kufr vel. S a dát ho do toho vel. M.

13 Citovat

Ty kráso. Co máš v kufru je asi šumák.... sám jsem v 02/2023 přepravoval prázdný kufr do JPN na suvenýry..... přeravuji vzduch, když je v ceně, proč bych měl očekávat problém????

3 Citovat

Který z těch kufrů bude mít dvojité dno? 😆

0 Citovat

V JPN mají ještě (jako ve Švýcarsku) kvalitní cigára. Pokud tam pojedeš, tato cigára si kup a vychutnej si je ☝️

0 Citovat

Srandičky srandičky. Jenže kufr v kufru už jsou odbavený kufry dva. Všeobecný podmínky to říkají jasně.

4 Citovat

Nemaťte toho chudaka ;) jeste si bude myslet, ze si bude muset koupit nadpocetne zavazadlo ;)

2 Citovat

Je to úplně v pohodě, teď jsme tak zrovna letěli, akorát náš Mkovej kufr byl plnej a prostor kolem něj vyloženej dalšíma věcma. Holt měli v outletu krom oblečení levný i kufry, no neber to :))

0 Citovat

tak tam něco dej, normálně ho podej, jestli třeba nepřiletí, můžeš si nakoupit nejnutnější věci ... podle toho kdy ti ho pak předají ( za mnou putoval týden ve Skotsku, tak jsme nakupovali, věci na trek oblečení, boty ...)... max. tuším 30.000,- Kč. Ale pozor s kým letíš, každá aerolinka není vstřícná.

0 Citovat

Dik za odpovede, teraz uz len brzdit moje dcery v nakupovani, aby sme este jeden kufor nakoniec nemuseli dokupit 😉

0
9 reakcí