Jaké máte rekordy? Za kolik jste ulovili nejlevněji vs kolik jste vypotili nejvíc? Můj rozsah: 5OOKč(Praha-Tirana) vs 5300Kč(Paříž-Martinik).   .

Nejlevnější vs nejdražší zpáteční letenka

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

21 reakcí

Jaké máte rekordy? Za kolik jste ulovili nejlevněji vs kolik jste vypotili nejvíc? Můj rozsah:

5OOKč(Praha-Tirana) vs 5300Kč(Paříž-Martinik). 

0

pocita se 6 tis za 15 minutovy prelet sxm-sbh ?

0 Citovat

Level na trase Vídeň-Larnaka-Vídeň za 0,02 eura. Platba nakonec z banky ani nestažena. Za stejnou cenu i Dubrovník.

1 Citovat

Asi som uz stary ale pamatam si este casy ked sme s Ryanairom bezne lietali po europe za 0.5 eura... Raz som kupil 8 leteniek z Milana do Maroka za 2 eur...  Najdrahsie si nepamatam, ale ked som niekam musel letiet tak to byvali aj celkom drahe letenky....

1 Citovat

… a nejlevnejsi bylo … pravdepodobne se skyeurope v roce 2007 za asi 1100 kc (v dnesnich cenach cili tak petikilo) kolecko praha - kosice - bratislava - kosice - praha ..

0 Citovat

Jj, centovky s Level byly super, měl jsem jich snad 10, proletěl 2. Pak jsem měl spoustu zrumbovaných eurovek, poslední byly s AIr Baltic, kde jsem musel dokupovat pojištění za pár eur, abych se dostal aspoň na 1 eur cenu k platbě. Asi nejlepší deal byla chybka s AM za 140 eur do CUN, upgrade do C a pak kompenzace za 3h zpoždění v MEX. Nejdražší letenka byla za ca. 18t do CEB, kdy to bylo kvůli časovým možnostem kámošů. 

1 Citovat

18€ Vieden-Malta vs. 790€ Vieden-Windhoek

1 Citovat

Nejdražší letenka byla v roce 2003 moje první letenka PRG - AKL za 40k. Nejlevnější nějaká eurovka po Evropě. Seychely za 50 éček byli taky fajn...

1 Citovat

Nejlevnější za 2 kačky s FR PRG-NYO, nejdražší za 18,5L VIE-NRT s BA (letěl jsem tehdy poprvé bez cestovky do Asie a nevěděl jsem, že to není zas tak akční cena, jak to vypadalo 😆).

1 Citovat

Praha - Madeira 0,- Kč, Kupováno před pěti lety na webu Lufthansy, v bankovnictví stále svítí pending :-) Dokonce i nějaké ty míle jsem za to dostala.

Praha - Krakow 0,-Kč, díky Studentuniverse

Několik "zrumbovaných" letenek v akci AFT (mezerníky a infanti) cena od 5 Kč do 200 Kč

Poměr cena/výkon asi nejlepší dávná akce Travelstart na křídlech Emirates Praha - Seychely 72€.

Nějaké to 1x 

Nejdražší cena/výkon jednosměrka Bratislava - Paphos 287€

1 Citovat

nejlevnější: 7 zpátečních letenek po dvou centech a nějaké eurovky s fr

nejdražší: 145 tis. s Emirates na Maledivy ve first, přes Nový rok a kupované týden před odletem

1 Citovat

Ještě si vzpomínám na nerumbovanou Vídeň-Ejlat za euro s Wizzairem. 

Dálkovka do New Yorku s Aer Lingus za 4500 Kč byla taky fajn.

Nejdražší jsem koupil asi Řím-Hanga Roa-Řím za 16000 Kč.

Nejdražší vzhledem k vzdálenosti asi Jerevan-Tbilisi za 1900 Kč, abych se za covidu při pozemním přejezdu hranic vlakem nemusel testovat. Je to něco přes 100 kilometrů.

V kategorii drahé lety vedou služebky a nesmyslně drahé letenky kupované několik týdnů předem. Ale ty neplatím ze svého 😁 Hitem je Budapešť 100x jinak. Aneb z Prahy přes Curych nebo Varšavu.

1 Citovat

Nejdražší určitě v roce 2012/13 - Praha - Seoul - Auckland (Korean) - 22 500 CZK

Nejlevnější ?? Asi Kuala Lumpur - Langkawi - cca 800 CZK

1 Citovat

Moje nejlevnejsi bylo Viden-Marseille-Praha za 2 eura s Voloteou, coz jsem ale nakonec nechal propadnout. Pripadne po zapocitani kreditu z Bookingu zadarmo Londyn-Brno (puvodni cena asi 5 gbp) s Wizzairem, coz jsem i proletel.

Nejlevnejsi proleteny long haul jednosmerne Barcelona-Los Angeles s Levelem za 139 eur. A Manila-Dubaj s Cebu za 59 usd, kterou jsem nechal propadnout, protoze se mi to nakonec moc nehodilo do planu.

Nejdrazsi urcite Helsinky-Cancun a zpet Mexico City-Praha (Finnair/American tam, Iberia zpatky) za 21,5k Kc v prosinci 2021. Bylo to pres Vanoce, kupovane celkem pozde a nemel jsem dost dovolene a casu kolem, abych resil nejake priskoky a letel levneji odjinud.

1 Citovat

S aktuálníma cenama z Prahy už je člověk rád i za ty 10€ směr do Milána/Sicílie v létě. Vypadá to, že na míň už se nikdy nedostaneme :( 

Nejlepší catch byl ale pár let zpět asi 20€ zpátečka Bratislava-Ejlat, kterou sem díky změně přehodil na Bratislava-Ejlat a zpět TLV-Praha, což byla tenkrát letenka asi za 6000. Nebo 2 roky za sebou úterní let Praha-Bristol v létě do 1000 kč zpátečka, kterej každej rok po novém roce zruší a přesměrováno na Skotsko, kde sou ty ceny taky klidně 6000+. 

1 Citovat

Nejlevnější 1E s Voloteou (z PRG a VIE) bylo jich mraky a slušně se to nechávalo kombinovat bylo i na JTR, kam se dnes za slušný prachy dostat nedá a ty stovkový s Wizz. Nejdražší asi PRG-MIA nebo TPA asi za 20k.  Po Evropě asi PRG-ARN za 6k - nebyl čas ptát se kdo je kdo - tedy čekat. 

1 Citovat

Mezi ty nejlépe koupené letenky počítám: Berlín-Phuket zpáteční za 269usd, Langkawi-Kuala Lumpur za 10usd, nebo Řím- Vídeň za 8eur.


Nejdražší zpátečku mam zatím Amsterdam- Washington- SF- Papeete-SF- New York- Amsterdam za 31.800,-

1 Citovat

Nejlevnejsi s Levelem VIE-VCE za 0,01€ a s Ryanem AOC -EDI za 0,01€

Nejdrazsi PRG -Frankfurt-CGK-DPS-KUL-Řím- PRG za 25tis, ale v r.2007

1 Citovat

Rumboviny boli urcite zdarma, alebo nieco okolo centu. Najdrahsia bola v 2009 otocka do Vancouveru za cca 650 eur. Este velmi davno (pri cca 100 letoch) som pocital ze kolko bola priemerna cena jedneho letu a vyslo ma to na cca 20 eur

3 Citovat

Najlacnejsie sme mali za 5€ OW Tenerife, a Rhodos s Vie na prelome Jul/ August kupovane v akcii Maroko.

Najdrahsie 450€ VIE- NRT s QR kupovane v case uplneho zaciatku Covidu, nasledne zrusene, a prehodene bez akehokolvek doplatku na VIE-MLE cez Vianoce 2020. Takze nakoniec az tak drahe neboli vzhladom k tomu, ze cestovat sa nedalo vtedy skoro nikam, a letenky realne stali okolo 1200€ RT.

2 Citovat

Zpáteční mít asi nebudu, protože se často vracím na jiné letiště než jsem přiletěl, případně odlétám z jiného letiště a nebo dělám okružní cestu.

Každopádně moje nejlevnější letenka stála 2€, a to CRL-BUD s FR (čaj na palubě nás tenkrát stál o euro víc než letenka). A za svůj nejlepší deal bych označil, když měl jednou FR akci na letenky za 5€. Jelikož jsem měl v té době ještě slevu díky členství v ESN společně se zapsaným zavazadlem zdarma, dosáhl jsem na kombinaci letů BTS - PFO - TLV s krásným tříhodinovým layoverem v Pafosu a velkým kufrem! za 8€. O tom se mi už ani nesní...

Nejdražší letenka pravděpodobně jednosměrka ATH-PRG s Aegean za 102€. Ale byl to krásný zážitek v poloprázdné A320 a cateringem v ceně.

1 Citovat

Počítá se i služebně když to platila firma? Pak by bylo nejdražší Praha-Dubai-Dillí za 100k v businessu. Jinak osobně nejdražší byl Berlín-Toronto 1290 usd za 2 lidi a nejlevnější? Byli jsme za 1100 v Bologni pro 2, když měl Ryanair 1+1 zdarma (kéž by se to vrátilo, 1 + 1 za 50% není akce, když před tím zdraží) a myslím, že jsem byli i za 500 v Londýně.

1
21 reakcí