Dobré dopoledne cestovatelé. Chtěl bych se poradit ohledně check-inu pro nadcházející let. S rodinou (3 osoby) letíme Praha - Mnichov - Abu Dhabi - Melbourne, letenky jsme kupovali u Etihad. První segment PRG - MUC operuje Lufthansa, z Německa pak už Etihad. Dumám nad tím, jak si poradit s check-inem. Etihad mi posílá emaily, že 30 hodin před odletem (z Prahy do Mnichova) se otevírá online check-in. Bude možné se online odbavit na všechny segmenty letu i když navazující lety budou více jak 30 hodin před odletem? Nebo je lepší se odbavit až na přepážce v Praze na letišti? Na přepážce bychom dostali palubní lístky fyzicky (na všechny 3 segmenty letu?), což by se nám hodilo pro předložení na imigračním v Austrálii; když nám odbavím on-line, tak nemám možnost si palubní lístky kde vytisknout. Zase při odbavení online bychom měli větší šanci vybrat si sedadla vedle sebe, řešit to až na letišti by byla v tomto směru asi loterie.  Kufry by nám měli odbavit v Praze až do cílové destinace. Předem díky za jakékoliv postřehy a reakce. Paťas  .

let s přestupy - check-in/boarding passy

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Dobré dopoledne cestovatelé. Chtěl bych se poradit ohledně check-inu pro nadcházející let. S rodinou (3 osoby) letíme Praha - Mnichov - Abu Dhabi - Melbourne, letenky jsme kupovali u Etihad. První segment PRG - MUC operuje Lufthansa, z Německa pak už Etihad. Dumám nad tím, jak si poradit s check-inem.
Etihad mi posílá emaily, že 30 hodin před odletem (z Prahy do Mnichova) se otevírá online check-in. Bude možné se online odbavit na všechny segmenty letu i když navazující lety budou více jak 30 hodin před odletem? Nebo je lepší se odbavit až na přepážce v Praze na letišti? Na přepážce bychom dostali palubní lístky fyzicky (na všechny 3 segmenty letu?), což by se nám hodilo pro předložení na imigračním v Austrálii; když nám odbavím on-line, tak nemám možnost si palubní lístky kde vytisknout. Zase při odbavení online bychom měli větší šanci vybrat si sedadla vedle sebe, řešit to až na letišti by byla v tomto směru asi loterie. 
Kufry by nám měli odbavit v Praze až do cílové destinace.

Předem díky za jakékoliv postřehy a reakce.

Paťas

0

Nehledejte v tom nejakou vedu.

Lufthansa vas necha odbavit 24 hodin predem.

Na etihadu vas nechaji odbavit lety etihadu, a lufthansu pak poresite az se otevre ona. v pripade ze vas nenecha odbavit ty nasledne lety (melo by), tak je doodbavite pozdeji.

Klidne se odbavte, a pak se jen zastavte na checkinu v praze, a nechte si vytisknout palubky.

0 Citovat

Jen bacha, Etihad vám dá lety vedle sebe, ale pokud je budete chtít změnit, je to za poplatek. Jde to pak až 4h před odletem, ale to už je obvykle probrané...

0
2 reakce