Dobry den, resil nekdo zruseni letu s Turkish Airlines v tarifu promo? Na letence za 16.709 se mi vraceni taxi s poplatky ve vysi 1.500 Kc, zda dost malo. Pripadne nabidli Vam vraceni ve forme voucheru? Let potrebuji z osobnich duvodu zrusit. Bohuzel pani na ceske podpore mi zatim zareagovala na jeden e-mail a ted jiz nejakou dobu neodepisuje. Nekdo zkusenost?  .

Turkish airlines - potrebuji zrusit let

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Dobry den, resil nekdo zruseni letu s Turkish Airlines v tarifu promo? Na letence za 16.709 se mi vraceni taxi s poplatky ve vysi 1.500 Kc, zda dost malo. Pripadne nabidli Vam vraceni ve forme voucheru? Let potrebuji z osobnich duvodu zrusit. Bohuzel pani na ceske podpore mi zatim zareagovala na jeden e-mail a ted jiz nejakou dobu neodepisuje. Nekdo zkusenost?

0

1500 za taxy na zpáteční let je odpovídající.

Víc nedostanete. Ani voucher. U těchto levných tarifů je prostě a jednoduše "nemožnost" refundu - pouze taxy. Ostatně, o této skutečnosti jste byla informována předem již při rezervaci při výběru tarifu.

Jedinou vyjímkou je smrt cestujícího nebo rodinného příslušníka.

2 Citovat

Ještě můžete zkusit počkat jestli vám posunou let a dostat peníze zpět skrz to. Šance, že se to stane je malá, ale nenulová.

1 Citovat

Přesně tak. O nevyužité taxy se dá požádat až po letu. Dostanete stejnou částku jako před ním. Tarif promo smrdí tím, že u něj není možné storno vůbec. Ani s nesmyslně vysokým poplatkem.

0 Citovat

Let zrušit (a poplatky dostat zpět) je možné i před letem.

Ale jinak ano, není důvod spěchat - třeba štěstí popřeje a dojde k takové změně, která umožní let zrušit s refundem.

 

0
4 reakce