Letenkový koutek
Ja právě naopak letam mimo Evropu tak 5x ročně a právě rozumny pomer cena - rychlost jsou pro me prioritou..neříkám ze jsem šťastný sedět uprostřed se svými 2 metry, ale myslím ze lidé jinde na světě trpí mnohem víc než ze je neco tlačí do kolena:)
Za mě je to prostě extrém a myslím si, že o ničem podobném jsem ještě neslyšel. V každém případě si to užij, jestli poletíš a rozhodně si o tobě nebudu myslet nic špatného jen proto, že máš na věc jiný pohled než já. :)
Bavite sa tu o somarinach.. . Kto bude chciet poleti, kto chciet nebude, tak nepoleti... vo co go?
Ano, za 14k je to asi zbytečně drahý. To jsou lepší Etihadi nebo Turci za 15k. Který časově vyjdou dost podobně. Ale být to za 9k, tak to vezmu. Podle mě to ale nerozlítaj, přestože jim to přeju. Pokud ano, je to vítaná konkurence.
Jen jestli to není spíše linka pro Číňany.
No, v pristich sesti mesicich se (7 denni) trip sem pohybuje od 17 tisic nahoru (s tim, ze pocetne vyrazne prevysuji dny, kdy je to za 20+). za devet ani patnact tam neni zhola nic.
Jan Vidim napsal(a):Ano, za 14k je to asi zbytečně drahý. To jsou lepší Etihadi nebo Turci za 15k. Který časově vyjdou dost podobně. Ale být to za 9k, tak to vezmu. Podle mě to ale nerozlítaj, přestože jim to přeju. Pokud ano, je to vítaná konkurence.
Jen jestli to není spíše linka pro Číňany.
Ale Turkish i Etihad nabízí něco úplně jiného.
Dva přestupy s nutností vyřízení čínského víza, takže vedle dražších letenek se to prodraží o další 2k za vízum.
Etihad k tomu nemá odbavené zavazadlo a z 12-14 hjodinového přímého letu se zastávkou v Biškeku je cesta s dvěmi přestupy trvající 30 hodin.
A obě aerolinky to nabízí za cca 22 tisíc korun v průměru. S vízem cca 25 tisíc. Skoro dvojnásobek. Letenky za 9 000 Kč na Chaj-nan z Prahy jsou fantasmagorie.
SCAT je aerolinka fungující na prinpicu volného trhu. Nemá za sebou komunistickous stranu Čínské lidové republiky, aby mohla nabízet dumpingové ceny jako aerolinky komunistické Číny, které i přes to lítají s polopráznými letadly a omezují provoz třeba do Budapešti. Jedná se o lety za účelem zisku, ne šíření politického vlivu.
Ano, je to tak. Já to porovnával s jinými velkými letišti v oblasti jako třeba Singapur nebo Hong Kong, beru, že to nemusí sedět. Jsem rád, že to tu je.
Já jsem sám hodně zvědav na tuhle linku. Cena velmi slušná (navíc se zavazadlem), ale upřímně moc nechápu, co za tím vězí.
Možná nějaký dotační program z hainanské strany? Však v ČR je to prakticky neznámá destinace. Nebo je zrovna Praha teď nějak jednorázově populární na Hainanu.
Hodně nestandardní je taky dopravce, takových 7. svobod mimo Evropu je jak šafránu.
A těch 14 hodin v 737 si myslím, že může řešit víc lidí, než si tu myslíme. Samotného mě překvapilo, do jaké míry se orientují lidi, kteří se o letectví absolutně nezajímají, ale párkrát ročně cestují. Navíc pokud se během stopu v Biškeku nebude vystupovat, to je pro dost lidí další red flag :D Popravdě i pro mě by bylo 14 hodin na jednom místě až dost.
No uvidíme, jsem na to hodně zvědavý.
Ale to vypraví tak dvě letadla, když hodně? Těch českých youtuberů tolik není a už vůbec ne na letectví a bizár v něm.
Nevědět letos, co s dovolenou a mít kolem Vánoc čas, 14k za 21.-28.12. je super cena a kolem Vánoc by se skousla i ta 737 na tak dlouho. Jinak jindy během roku to není až tak lákavá nabídka. Fajn je taky, že se nemusí řešit čínské vízum. Ale ten název 💩...? 🤣
Tak co my víme, co znamá "České" aerolinie v... nevím - chantymansijštině?
Každopádně SCAT mám za sebou. Myšleno jako let s aerolinkou. :) A nebyli vůbec špatní na to, jaké ceny nabízí. A to teda nejsem žádný drobek. Na výšku jo, na šířku ne.
Samozřejmě není to luxus a moderní taky ne (ale moderní dneska není ani Emirates. zaseklý v roce 2012...).
Ta cena a další výhody, alespoň za mě, ty nevýhody vykompenzuje.
Ale jo, linku nechápu. Takže jen dobře, že se propaguje.
Jorgus napsal(a):Pokud to bude za 14k tak celkově ted na JV Asii je to z Prahy dobrá cena plus a to nemluvím o tom ze je to neotrela destinace..ja z Prahy kupuju poslední dobou letenky do JV Asie od 17k a vyse:(kdyz nepočítám Čínu, Hongkong a občas Soul tak je to ted nějaké vysponovane:(
Vyšponovaný je to právě z tý Prahy, kvůli monopolu a nehoráznejm poplatkům. V životě jsem do SEA neplatil víc než 10k🤷
Myslim, že jestli to letí jedno letadlo z PRG, je to spíš coincidence než plán. Každej segment pro úplně jinou klientelu, nedivil bych se, kdyby to bylo levnější koupit zvlášť (zkoumat to nebudu).
Jestli se za tim někdo snaží vidět senzační pokus lifrovat Pražáky na čínský pláže, tak hodně štěstí :-) Myslim, že i CZ cestující za ty prachy radši poletí do svobodný země.
Se Scatem jsem letěl jednou, žrádla hodně, ale výhradně nealko bez dolévání, celkem šikana na checkinu, cabin crew dezhurnaya style... sovětský standard, nic, co bych chtěl zažít znovu. Ale zadarmo, jako Scat ambassador 🤭 bych si těch 14hodin dal (jestli by mě tam teda Číňani pustili, nejsem si jistej, jestli nemám TVOW ban :-)).
Tak Amerika je úplně neco jiného cenově než Asie v současné době..ted třeba resim 2 delší cesty na Velikonoce a cervenec..a ceny do JV Asie oproti Západu USA jsou o cca 5-7k více.. :)
nucene premisteny brumak napsal(a):Myslim, že jestli to letí jedno letadlo z PRG, je to spíš coincidence než plán. Každej segment pro úplně jinou klientelu, nedivil bych se, kdyby to bylo levnější koupit zvlášť (zkoumat to nebudu).
oni ale letenky, aspon v dobe, kdy se to vypublikovalo, na jednotlive segmenty neprodavali.
jen na cely let.
uz se prodavaj i na segmenty?
nucene premisteny brumak napsal(a):
Vyšponovaný je to právě z tý Prahy, kvůli monopolu a nehoráznejm poplatkům. V životě jsem do SEA neplatil víc než 10k🤷
v praze ma nejaka aerolinka monopol?
a na co to ma vliv? pokud ti vztahujes na letiste, tak treba mnichovske letiste snad nema monopol? nebo videnske?
strasna blbost
a uplne stejna blbost jsou ty vykriky o poplatcich. praha zadne “nehorazne” poplatky nema, ve srovnani s temi “super uzasne levnymi letisti”, za jake je viden a mnichov oznacovana, je ma kupodivu nejnizsi.
Praha nikdy nebude mít dobrý ceny, protože to bude pro většinu cestujících vždy konečná destinace. Z Prahy se business moc nelítá, takže aby se to zaplatilo, tak musí být cena economy letenky oproti konkurenčním letištím výše.
A hlavně Pražáci akceptují pražské ceny. Tak proč by aerolinky zlevňovaly...
Zlatá Skandinávie. Jsi zahraniční aerolinka a nepříjdeš s luxusní cenou? Švéd s tebou neletí.
Jak se to vezme - z Prahy každý síťový dopravce feeduje své dálkovky.
Cestující stejně musí přestupovat a až tak jim nezáleží na tom, kde to bude a jdou spíše po ceně.
Jiná věc je, že některé linky z Prahy nemají konkurenci a někde je malá.
@sue - dokud bude ředitelem Pos, tak na spoustě linek žádná konkurence připuštěna nebude...
Nic ve zlým, ale to je také (casto opakovany) nesmysl sireny lidmi, co radi hledaji problemy vyhradne v “estabilishmentu” a nevidí reálne duvody pro nejakou skutečnost
Pos a administrativa letiště nemá žádné páky nebo cestu, jak aerolince neumožnit létat do Prahy.
@Lord - také nic ve zlým, ale tohle není žádný nesmysl. Pos se opakovaně v rozhovorech vyjadřoval (např. HN v listopadu loňského roku), že nechce na pražském letišti masy lidí na krátkodobé pobyty, ale vysokopříjmové cestovatele (už tohle tvrzení samo o sobě svědčí o jeho diletantství) , že odmítá další růst nízkonákladovek v Praze, protože by kanibalizovaly (rozuměj, vytvořily by konkurenci) linky tradičních dopravců atd. Ale samozřejmě tímto zároveň nechci tvrdit, že on je tím jediným důvodem.