OTA a letenky FR

Založil před 2 lety kajman ve fóru Vyhledávače letenek

niemandos_1 napsal(a):

Napřímo. 

Nakonec to i napřímo za 85 Kč šlo, a tím pádem 🦅 Pelikán "ručně" trumfnul Kiwiho. 🥝

Díky za hint!

3 Citovat

Jdou tam najit i jednosmerky:

VIE-RJK za 93 Kc
VIE-PUY za 93 Kc
nebo i exotictejsi VIE-AGA za 119 Kc

2 Citovat

Možná blbá otázka, ale nikdy sem přes prostředníka typu pelikán nekupoval letenku a tak bych chtěl vědět, zda check in se provádí u něj , nebo v Ryanair appce ?
Díky.

0 Citovat

Pelikan ti dá číslo a email letenky, kterou si přidáš do aplikace Ryanair

2 Citovat

Treba je tam i PRG-POZ za 111 Kc, ale pak navrat po zemi v ramci vikendu zpet do Ceska se jevi ponekud zdlouhavy.

0 Citovat

Tak potom můžeš použít přestup v LTN nebo STN a někam blíž domů. Tak se vracím z BZG 😀

1 Citovat

Ale do BZG by byla cesta po zemi ještě delší. Nebo by to snad mohla zachránit sleva ze "Šílené Středy" od LOTu ?!

0 Citovat

Kupodivu LOT vycházel nejlevněji přes Kiwi, navíc, když jsem použil trochu kreditů z oškubání toho nelétavého ptáka :-)

0 Citovat

Jen k tomu servisu Pelikana, jsou tu vesmes stiznosti. Spokojeni klienti vetsinou mlci, nespokojeni se vyjadruji :)

Pred par lety jsem pres ne kupoval letenku na Kanary tusim s EuroWings. Bylo to v dobe, kdy Eurowings menil podminky pro zavazadla a na webu Pelikana byly uvedeny jeste stare - vetsi - rozmery kabinovych zavazadel. Letenka byla o par stovek drazsi nez naprimo. Samozrejme prisla letenka s mensim, novym zavazadlem. Prekavpive ale stacil jeden slusne napsany email a letenku na vlastni naklady predelali tak, ze obsahovala nejen vetsi prirucak, ale i odbaveny 23kg kufr.

Ja to tehdy kupoval ne kvuli uspore. Mel jsem od znameho Pelikan voucher, kteremu se blizila expirace.

2 Citovat

Mám se vyjádřit? 🙂

0 Citovat

Dyť my máme pelikakána rádi, kde jinde bysme lítali za takový ceny? ;-)

2 Citovat

Vcelku paradox, že čekám, až letenka trošku zdraží, aby šel využít ten kupón. 😆

1 Citovat

Namatkou jsou tam treba:

ow PRG-BUD za 69 Kc
rt VIE-SDR za 179 Kc

0 Citovat

Já teda koupila taky Banja Luku za 84 Kč zpátečku (na Ryanairu 30€ stejný termín). Poprvé co kupuju něco přes prostředníka, ale řekli jsme si, že to zkusíme za těch pár korun.

2 Citovat

v Banja Luce bude letos narváno :-)

0 Citovat

Tak ono by se hodilo najit i dalsi destinace treba ve verzich sk, hu, pl (flipo.pl). A taky jestli maji promo kody.

Slovensti bratia ted maji 2 promo kody: PELI19SK (19 eur zlava) a EUROPA20 (20 eur zlava). Ovsem nelze je kombinovat. Jista uskali pak mohou spocivat i v zaverecne platbe.

0 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

Namatkou jsou tam treba:

ow PRG-BUD za 69 Kc
rt VIE-SDR za 179 Kc

Ten SDR je super deal. Kdyby někdo dumal, co se tam dá dělat, tak inspirace třeba v https://www.cestujlevne.com/cest...abrie-3242. Týden tam je podle mě minimum, pokud se člověk nechce moc honit. Klidně bychom tam vydrželi i dýl.

1 Citovat

Vojtěch Horský napsal(a):

Letenku si můžete "uměle" zdražit přidáním extra doplňků od Pelikána jako jsou změna letenky z jakéhokoli důvodu (desítky Kč), prémiové asistenční služby (390 Kč na objednávku), pojištění zpoždění apod. Kupón bude normálně fungovat:) 

pel600cz.png

1 Citovat

divan napsal(a):

[citace="Jakub Langer"]

Namatkou jsou tam treba:

ow PRG-BUD za 69 Kc
rt VIE-SDR za 179 Kc

Ten SDR je super deal. Kdyby někdo dumal, co se tam dá dělat, tak inspirace třeba v https://www.cestujlevne.com/cest...abrie-3242. Týden tam je podle mě minimum, pokud se člověk nechce moc honit. Klidně bychom tam vydrželi i dýl.

[/citace]

"Týden" a "honit" v jedný větě, to mě okamžitě upoutalo :-D

0 Citovat

Díky za info 

0 Citovat

RonaX napsal(a):

[citace="Vojtěch Horský"]

Letenku si můžete "uměle" zdražit přidáním extra doplňků od Pelikána .....

[/citace]

Na to sem přišel taky😆 Ale o tolik moc zase zdražení letenky nepotřebuji. 

V mém zájmu je zdražení o cca 50-100,-.

Když podojit, tak pořádně .

0 Citovat

@brumak: to mě těší že tě můj příspěvek okamžitě upoutal, je vidět že je dobře napsaný ;-)

1 Citovat

Já tedy na tom Pelikánovi zatím nic zajímavého nenašla.

U těch "akčních" letenek co tam mají se dá občas nějaké datum trefit za zajímavou cenu, ale je toho minimum. Jinak mají ty ceny úplně nesmyslné a když si najdu letenky třeba na webu Ryanu, tak u Pelikána to stojí i 3x tolik.

0 Citovat

Taky tak.

0 Citovat

Polská mánie pokračuje i bez šílené středy (spíš soboty):

25.5. ... PRG-GDN za 51 Kč
8.6.  ... PRG-KRK za 69 Kč (s přidáním změny letenky)
15.6. ... PRG-KRK za 73 Kč
13.7. ... PRG-POZ za 57 Kč (s přidáním změny letenky)
24.8. ... PRG-POZ za 66 Kč (s přidáním změny letenky)

0