Zdravím, chtěli bychom do Ekvádoru v listopadu 2025 - řeším to nezvykle velmi brzo dopředu, tak se snad doberu k něčemu (co nejvíc) pod 20 000 Kč ;). Neměli byste tip? Pokusím se sledovat akce, jestli nějaké přijdou. Koukala jsem na okolní letiště a lepší to je asi jen z Mnichova. Nebo letět do jiného jihoamerického města a pak přeletět? Pokud máte nějaký hack, budu ráda :)  .

Ekvádor

Založil(a) ve fóru Hledám letenku

4 reakce

Zdravím, chtěli bychom do Ekvádoru v listopadu 2025 - řeším to nezvykle velmi brzo dopředu, tak se snad doberu k něčemu (co nejvíc) pod 20 000 Kč ;). Neměli byste tip? Pokusím se sledovat akce, jestli nějaké přijdou. Koukala jsem na okolní letiště a lepší to je asi jen z Mnichova. Nebo letět do jiného jihoamerického města a pak přeletět? Pokud máte nějaký hack, budu ráda :)

0

Některé dny v některých měsících bývají multicity letenky Praha - Quito - Mnichov s United a Lufthansou kolem 18000 Kč a teď jsem náhodou koukal přes google flights, že jsou i za 13420 Kč např. 12. - 26. 11. 2025 nebo podobně v únoru. Nezkoušel jsem to kupovat, ale po prokliku na web United se ta cena stále ukazuje.

0 Citovat

Už jsem tři rok na ty ceny nekoukal, ale naposledy jsem kupoval fakt mega levný letenky z Barcelony do Guaquillu. Byla to tehdy Avianca s přestupem v Bogotě. Jednosměrka vyšla něco kolem 5 tisíc. A přískok do Barcelony byl za pár stovek. Tak bych doporučil se podívat i na to, pokud nevadí diskomfort vyvážený lepší cenou.

0 Citovat

Tak me napadlo, jestli lze ze zahranici letet i jinam nez do Quito (UIO) nebo Guayaquil (GYE).

(Guayaquil neboli G-quil ziskal svuj nazev podle reky Guayas).

Na obe letiste na ostrovech Galapagy se asi musi pouze pres vyse jmenovana letiste nebo ne?

0 Citovat

Na Galapágy přímé lety ze zahraničí nelétají. Kromě UIO / GYE je jediným letištěm s mezinárodní přímou linkou Manta (MEC). Létá tam Copa z Panamy.

0
4 reakce