Ahoj co za ostrov by jste doporučili navštívit? Který je takový ten best na první návštěvu? A odkud se dají sehnat nejlevnější letenky? Startujeme z Brna. Díky  .

hawai pres leto

Založil ve fóru Tipy na levné letenky

27 reakcí

Ahoj co za ostrov by jste doporučili navštívit? Který je takový ten best na první návštěvu?
A odkud se dají sehnat nejlevnější letenky? Startujeme z Brna.

Díky

0

Z Tuřan se teď dostaneš akční přímou linkou se Smrt Wings na ostrov Guant a Namo, myslím že by to mohlo být pro tebe to pravé, návštěvníci ostrova prý mají nadstandartní péči, tak co vyrazit tam ?

9 Citovat

Na Oahu doporučuji navštívit jednotku Five-0, ptej se po Steve McGarrettovi, ten ti vše vysvětlí. Případně na pláži Waikiki najdi Kamekonu a v China Town Wo Fata a vše bude v cajku. 

2 Citovat

Hanka K napsal(a):

Z Tuřan se teď dostaneš akční přímou linkou se Smrt Wings na ostrov Guant a Namo, myslím že by to mohlo být pro tebe to pravé, návštěvníci ostrova prý mají nadstandartní péči, tak co vyrazit tam ?

Nic takoveho jsem nenasel. 

0 Citovat

To uz i tady jsou boti?

firefly+ napsal(a):

Na Oahu doporučuji navštívit jednotku Five-0, ptej se po Steve McGarrettovi, ten ti vše vysvětlí. Případně na pláži Waikiki najdi Kamekonu a v China Town Wo Fata a vše bude v cajku. 

0 Citovat

Here we go again...

2 Citovat

Vážne skús GPT. Porozpráva sa s tebou, odporučí ti destináciu a ako bonus je veľmi milý 

4 Citovat

Jen nerozumim proč tu vlastně takové forum je když je tu pár dezolatu, kteri nemají co na praci a jen tu obtezuji. A clovek se nemuze na nic zeptat, na internetu je vse v dnesi dobe, tak mi to prosim vysvetlete a nepiste tu takove hovadiny jako by jste byli v puberte zrovna. 

0 Citovat

Nejlepší letenky jsou ty akční, tady se na ně téměř úplně rezignovalo, ale naštěstí je tu konkurence. Tohle je super akce, vzhledem k odbavenému zavazdlu v ceně a možnosti projít méně hostilním imigračním při transferu ve Vancouveru: https://zaletsi.cz/akce/z-prahy-...ym-baglem/

Preference ostrovů je vždy individuální.  Za mne: 1. Molokai,  2. Hawai'i (Big Island), 3. Maui/Kauai, 4. Oahu.

Počet navštívených ostrovů se odvíjí od délky plánovaného pobytu. Obvyklá začátečnická chyba je naplánovat si návštěvu příliš mnoha ostrovů na málo dní. Chce to alespoň 5-6 celých dnů na ostrov. Vyhnul bych se letním prázdninám, tj. červen až srpen, kdy budou ceny ještě nesmyslnější než obvykle.

2 Citovat

No nedá mi to :) Rezignovalo? Identická akce zde o den dřív https://www.cestujlevne.com/akcn...zavazadlem

1 Citovat

Pořadí ostrovů bych zvolila úplně stejně, ale myslím, že majorita návštěvníků by nesouhlasila😉

0 Citovat

Díky moc, jinak bohužel můžu jen v létě a nejvíc dnů kdy přesně můžu je od 21.7 do 5.8. Cena letenek je pak od 28 tisic. Takže pořád zvažuju jestli do toho jít. Phuket byl za 17 tisic. Asi by bylo potřeba očkovaní, na žloutenky, tifus atd. Ja teda kdysi byl, ale nevim jestli je to do konce života. Nebo jina destinace. 

Petr76 napsal(a):

Nejlepší letenky jsou ty akční, tady se na ně téměř úplně rezignovalo, ale naštěstí je tu konkurence. Tohle je super akce, vzhledem k odbavenému zavazdlu v ceně a možnosti projít méně hostilním imigračním při transferu ve Vancouveru: https://zaletsi.cz/akce/z-prahy-...ym-baglem/

Preference ostrovů je vždy individuální.  Za mne: 1. Molokai,  2. Hawai'i (Big Island), 3. Maui/Kauai, 4. Oahu.

Počet navštívených ostrovů se odvíjí od délky plánovaného pobytu. Obvyklá začátečnická chyba je naplánovat si návštěvu příliš mnoha ostrovů na málo dní. Chce to alespoň 5-6 celých dnů na ostrov. Vyhnul bych se letním prázdninám, tj. červen až srpen, kdy budou ceny ještě nesmyslnější než obvykle.

0 Citovat

ta logika, kam očkovat žloutenku a tyfus, by mě zajímala. Myslim, že do konce života tam budou jiný diagnózy, na který očkování není...

7 Citovat

Ta neochota si sám vygooglovat cokoliv včetně očkování je fascinující :D 

13 Citovat

No je to složitější, někdo píše, že je potřeba někdo že ne. A pak taky jaké očkovaní, prostě každý píše něco jiného.

0 Citovat

Spise nez cist to, co kdekdo pise, by bylo lepsi povinna i doporucena ockovani osobne zkonzultovat s lekarem v nejakem Centru cestovni mediciny.

0 Citovat

Takovou chybu jsem naštěstí udělal v životě jenom jednou. Doktor o dané zemi věděl naprosto kulový, ale zato naprosto přesně věděl, které očkování potřebuji. Nabídnul mi dvě varianty, levnější a dražší. Tak jsem si vybral to levnější. Sestřička mi ji dala a pak jsem šel platit. K mému překvapení po mě chtěli tu vyšší částku. Tak jsem se ptal, proč jsem dostal jinou injekci, než tu, co jsem si vybral. Protože pan doktor má s touto značkou lepší zkušenosti. Aha, ale já stejně zaplatím jenom tu cenu, na které jsme se dohodli. Sestřička smutně: Tak to teď bude muset pan doktor doplatit ze svého. 

1 Citovat

Když budu s cestovkou v hotelu tak nepotrebuju jinak ano?

https://www.eximtours.cz/thajsko...-informace

0 Citovat

V oplocenych turistickych ghettech uz byly nemoci a dalsi neduhy vymyceny, jen v "realne" zemi stale pretrvavaji.

Avsak zazitky a dobrodruzstvi mimo hotel jsou zcela k nezaplaceni ...

0 Citovat

Jasně, ale když budu prostě chtít letět do Thajska (Asie) nebo kamkoliv jinak, jist streetfood a pohybovat se všude okolo. Tak takova ta klasika zlouteknka A a B brisni tifus? A pro lidi co maji chronicke problemy ba nejake autoimunitni tak i dalsi veci? Ja mam ockovani proti zloutence A a B tifus uz mi davno skoncil. Manzelka nema ani jedno a treba jsme procestovali v pohode Maroko, Mauricius, ja vim je to asi dost odrzku, ale boji se ockovat.

0 Citovat

Podle tohodle se musim očkovat i do Recka :D

https://centrumcestovnimediciny....-ockovani/

0 Citovat

asi by ses měl očkovat na všechno, co jde...byl tu člověk, co se bojí jet flixbusem, nebo přestupovat ve vlaku, tak až budete na všechno naočkovaní, mohli byste třeba někam vyrazit spolu...

Nevim, jak jsem mohl těch asi 100 zemí houmles stylem bez jedinýho očkování přežít. "Klasická" žloutenka nebo tyfus (s tvrdým) nedorazily, a na případnou sračku/parazity ze streetfoodu tě nenaočkujou (ale to chytíš výhradně v Indii, kamžto se nechystáš). Přišla mě navštívit dengue, tu taky neočkujou. Život není fér...:-)

0 Citovat

Jakub Langer napsal(a):

Spise nez cist to, co kdekdo pise, by bylo lepsi povinna i doporucena ockovani osobne zkonzultovat s lekarem v nejakem Centru cestovni mediciny.

lékař ti samozřejmě poradí to, z čeho má největší vejvar. To neni dobrej nápad....

2 Citovat

Teď se tady bude v internetový diskusi rozhodovat i o tom, jestli se má někdo na něco očkovat? Od toho je doktor, aby poradil. Já jsem to konzultovala se svým praktikem, který z toho žádný vejvar nemá, protože tyfus nepíchá, na ten si musím dojít na cestovní medicínu. Žloutenku může člověk docela snadno chytit i tady u nás.

0 Citovat

při vší úctě, osobně bych si udělal research raději sám, než takový věci svěřovat dochtórovi, co ani neví, kde ty země jsou, a s největší pravděpodobností se vědomostně drží toho, co studoval někdy před třiceti lety. Ale chápu, že mnohým imponuje, co/že to "řekl doktor".

1
27 reakcí