Koupil jsem si přímou letenku z Prahy do Toronta u Lufthansa, operuje Air Canada, jaká politika pro příruční zavazadla platí? Rozměry se u obou mírně liší, Lufthansa při dané trase v kalkulátoru zavazadel i ve správě rezervace zobrazuje mírně menší rozměry, kabinové zavazadlo je omezeno váhou, zatímco u Air Canada ne... Původně jsem si myslel, že pro příruční zavazadla vždy platí pravidla operujícího dopravce, tedy Air Canada. To znamená, že i když letenku prodala Lufthansa a její kalkulačka ukazuje své limity (např. 55 x 40 x 23 cm a váhu 8 kg), při nástupu do letadla Air Canada bude rozhodující jejich limit... Díky :-). .
Založil(a) před 7 měsFrantisek Janouch ve fóru Obecně o cestování letadlem
1 reakce
Koupil jsem si přímou letenku z Prahy do Toronta u Lufthansa, operuje Air Canada, jaká politika pro příruční zavazadla platí? Rozměry se u obou mírně liší, Lufthansa při dané trase v kalkulátoru zavazadel i ve správě rezervace zobrazuje mírně menší rozměry, kabinové zavazadlo je omezeno váhou, zatímco u Air Canada ne...
Původně jsem si myslel, že pro příruční zavazadla vždy platí pravidla operujícího dopravce, tedy Air Canada. To znamená, že i když letenku prodala Lufthansa a její kalkulačka ukazuje své limity (např. 55 x 40 x 23 cm a váhu 8 kg), při nástupu do letadla Air Canada bude rozhodující jejich limit...