Kompenzace za zrušený let DL ex PRG-JFK 19.9.2025
Ahoj, neměli jste také to "štěstí " a neletěli DL079/19.9.2025 ex PRG_JFK. Let byl zrušen, nabídnut a využit hotel, odlet 2.den ráno po opravě éra. Dle EU nařízení bychom měli dostat kompenzaci EUR 600/letenka. Letenky jsem kupoval u KLM tak jsem požádal o kompnezaci. Zatím čekám na odpověď, žádost přijata, Ptám se, jestli nemáte zkušenosti s refundací od KLM a jesli není lepší rovnou využít claimcloud. Díky
Zkusenosti s refundaci primo od KLM nemam, ale od Ryanairu, Wizzairu, Eurowings, Vuelingu, TAPu, SASu, Brussels Airlines uz je mam.
Pokud nekdy vyplati kompenzaci aerolinka (i po eventualni pomoci evropskeho spotrebitelskeho uradu), tak jde o 100%.
V pripade pouziti jakekoliv vymahacske agentury bys mel pocitat s minus 20-30% z celkovych 100%.
Kazdopadne trpelivost je tu na miste!
Jj, to je mi jasný, KLM / DL by měly být reliable carriers, tak jak píšeš, trpělivost ovoce přináší :)
vzdycky ma smysl to vyzkouset u aerolinky.
ale zada jsi na ne uplne spravnem miste. o kompenzaci se zada u aerolinky, ktera to letela - ne tam, kde jsi to koupil, tudiz request na kompenzaci jsi mel poslat rovnou na deltu.
jinak u delty mam jednu dobrou zkusenost (a zadnou spatnou).
(je mozny, ze klm to na deltu preposle, ale taky ti to muze vratit s tim, az napises rovnou delte)
No ale já letenky kupoval u KLM, let byl společný DL/KL, tak jsem žádal compenzaci tam, kde jsem kupoval letenky. Ale mohu souběžně požádat u DL, max si to pak nějak přehodí.
No tak jsem se přihlásil do DL účtu a nemám tam vůbec žádnou historii, že bych s nimi letěl, confirmation number nice nenašlo. Naopak v účtu KLM je vše včetně zrušeného letu DL079, tak asi jsem tedy žádal správně přes KLM
PULPAN napsal(a):klm mi odpovedelo 3 dny po zadosti o kompenzaci, uvedl jsem, ze chci voucher na let za 800,- éček a voucher hned poslali, jo i vyplatili mi nutne nakupy na prestupu- nestihl jsme pripoj v AMS, tak bratru obleceni za 300 elčekNo ale já letenky kupoval u KLM, let byl společný DL/KL, tak jsem žádal compenzaci tam, kde jsem kupoval letenky. Ale mohu souběžně požádat u DL, max si to pak nějak přehodí.
No tak jsem se přihlásil do DL účtu a nemám tam vůbec žádnou historii, že bych s nimi letěl, confirmation number nice nenašlo. Naopak v účtu KLM je vše včetně zrušeného letu DL079, tak asi jsem tedy žádal správně přes KLM
Já mám žádost ve stavu “přijato”, tak mám šanci koukám.
vouchery jsem nechtěl, přeci jen jsme 4 a dát do 12 ti měsíců nějaký další společný výlet někam do dálavy se nám sotva povede. Takže jsem napsal požadavek na cash eur 600
ale měl bys kompenzaci vyžadovat o aerolinky, která let operuje, tedy Delta, pokud se nepletu :)
Prijata na zpusob accepted, nebo na zpusob “Recieved”?
Pokud je to jen “prijato”, tak to je jen automaticky stav, ktery se nastavi pote, co ten claim dorazil a vlozil se do systemu. Jeste ho ani nikdo nevidel, aby rozhodl, ze je vubec relevantni.
Nijak to nepredjima, jestli mas ci nemas sanci :)
Přijali, zatím nic víc, ale mají 30 dní.
Přijato Vaši žádost jsme obdrželi a co nejrychleji ji zpracujeme. pondělí 29. září 2025 Požadavek byl vytvořen pátek 19. září 2025
fridgy napsal(a):ale měl bys kompenzaci vyžadovat o aerolinky, která let operuje, tedy Delta, pokud se nepletu :)
už jsem to psal, u DL není o mém letu/rezervaci ani slovo jako bych s DL nikam neletěl nikdy. U KLM je vše zaznamenáno a i tam šla vytvořit žádost o kompenzaci
Ro snad nijak nevadí, od toho tu fórum je. Navíc jsem teď od DL zjistil, že pokud jsem letenky zakoupil jinde, například u KL, tak jen s KL musím řešit reklamace/refundace/kompenzace neb se jednalo o sharovaný let a let zrušila KL byť operátor byla DL. Tak to jen odpovídám na dřívější názory v diskuzi, že bych měl diskutovat s DL. Neměl. Třeba to někomu pomůže.
KL nemohla zrusit let, pokud ho neoperovala, i kdyz byla codeshare partner :) pokud byl let operovany DL, tak tim, kdo ho zrusila, je DL, i kdyz se vam snazi na nos veset buliky a tvrdit neco jineho
a to i kdyby jsi mel na letence kod letu KLM. u kompenzaci striktne plati metal rule.
No KL v mem uctu nabizi refundaci/ kompenzaci k memu konkrétnímu zrušenému letu DL, neb č
letu do JFK operovaným DL konkrétně DL079 se také jmenuje KL6060 a také AF3629. Já koupil letenky PRG-JFK u KLčili letem KL6060/DL079/AF3629 a ten let byl zrušen. U DL jsem nic nekupoval. Proto v mobilní apce KL jsem se prokousal hromadou otazek a odeslal
reklamaci a ta byla přijata. Naopak v aplikaci DL žádná taková možnost nebyla. Na letišti dělám od roku 1991, stále, prošel jsem ticketingem, rampákem, u Air Ostravy jsem dělal vše od piky když ji v roce 1994 Horňák založil, jako už léta dělám práci jinou,
ledacos se změnilo, ale tohle se změnilo sotva. Když koupim letenku u KL a něco se podělá, tak to řeším s KL. Air Ostrava měla
lety do OSR a BRQ sharované s OK a kdyz se neco stalo, tak se řešilo klkdne s OK byt operovala 8K ( tenkrát náše ATP).
že by se tohle změnilo se mi fakt nezdá.Já se zde spíš ptal,jestli zrušenou DL079/19sep také někdo neletěl a jestli už nemá feedback.
reklamace u KL je správná byť to bylo éro DL
tak naposled.
tady se nebavime o tom, co jste delal pred 30 lety u csa. tady se nebavime o tiketingu a treba o zmenach letenek (ktere resite s tim, kdo vam prodal letenku).
tady se bavime o eu kompenzacich, a u tech plati, ze za vyplatu a reseni requestu o kompenzaci je zodpovedny operujici dopravce.
je mozny, ze vam to KLM s deltou zprocesuje. jen se o to proces prodlouzi, protoze ted bude tyden dva trvat, nez se na to podiva KLM a pak dalsi tydny, nez se to dostane k Delte. to, ze vam ted complaint prijali, neznamena nic.
ale to je fuk
Tak díky za rady, poslal jsem tedy žádost o kompenzaci i přímo na DL, mají oddělení pro lety do/z EU, tak tedy žádost běží z obou stran. Tak až to nějak dopadne, vrátím se sem a poreferuju
Ahoj, update. DL zamítli kompenzaci neb "bird strike", nicméně jsem se nenechal zviklat a poslal reklamaci, resp žádost o kompenzaci na ÚCL a ti na DL neb ÚCL má možnost získat více informací ohledně této situace a jestli nedošlo k naplnění směrnice EU. Tento důvod totiž nejen DL píše všem, ale člověk se k informacím, co vlastně bylo příčinou zpoždění/zrušení letu nedostane. ÚCL ano. Třeba to tak bylo, a nárok není, třeba to ale bylo jinak