Blízký východ uzavřený vzdušný prostor
Pridam jeden realny data point do tohto mudrovania tunajsich keyboard warriors:
Povodny let naspat: Qatar Airways, 16.03. Kuala Lumpur - Doha - Vieden. 15.03. som prisiel do kancelarie Qatar na letisku v KL, v momente ma prebookovali na trasu KL - Tokio - Istanbul - Vieden. Odlet v ten isty den s Turkish Airlines (chcel som letiet o par dni neskor a predlzit si dovolenku, ale nechceli o tom ani pocut).
Takze Qatar prebookuje na inych dopravcov dokonca aj mimo svojej aliancie. Momentalne sedim v lietadle Turkish v Tokiu a cakam na odlet do IST. V lietadle z KL sme boli minimalne 7 ludi, ktorych Qatar poslal cez Tokio. Niektori idu dalej cez IST, inych posiela cez Brusel a Zurich.
Potvrzuji rychle vyrizeni nikoliv pres prodejce letenky (v mem pripade Pelikan, ktery nam pouze postupne oznamoval ruseni dalsich letu), ale primo pres Qatar. Sice jsme na letisti DPS cekali v rade 5 hodin, ale pote nam byly nabidnuty letenky s trasou DPS-NRT, NRT-IST a IST-VIE. Sice az 4 dny po puvodnim odletu, ale jinak vse briskne. Operuje Garuda a Turkish, odletame zitra (doufam 🙂).
Turkish Airlines nabizeli kompenzaci v cashi 600 euro na osobu a hotely, transfery zdarma a ten samy let o 24 hodin pozdeji. My jsme to nevzali kvuli prace a jinym zalezitostem. U check-inu rikala, ze maji uz 7 dobrovolniku, ale ocividne vsechny nenasli, u Gate bylo par lidi bokem a meli na papirkach u scanu asi 8 sedacek vypsanych... takze nekdo chytil urcite denied boarding.... jinak si myslim, ze Turkish Airlines na tom vsem vydela tezke miliardy..
Turkish Airlines se těch cen opravdu nebojí a dojí to naplno. Navíc koridor přes Istanbul je v tuto chvíli asi jedinou bezpečnou cestou, jak se dostat do Evropy. A ta jistota má samozřejmě i svoji cenovku.
Koridor přes Istanbul je podle mě dost nejistý - stojí a padá na šířce Ázerbájdžánu, respektive možnosti přeletět severní Kavkaz, pokud můžu přeletět i Rusko, což Turci můžou, ale většinou to nedělají. K tomu sem tam raketka/dron směr Kypr nebo JV Turecko.
Jistější je trasa severní přes severní pól, jižní přes Etiopii nebo naopak přes Pacifik.
Pokud nedojde k další eskalaci konfliktu, Air Arabia obnoví od 1. 4. lety Sharjah - Praha, sdělilo mi jejich zdejší zastoupení .
Na Air Arabia jsem zvědavý, mám s nimi letět až v půlce května. Vzhledem ke skutečnosti, že linka z Prahy je ve své podstatě jen napaječ, relativně krátce v provozu a v JV Asii se blíží konec hlavní sezóny jsem byl k obnovení provozu celkem skeptický.
Pokud to nerozlítají přes Irák a Irán, tak to s plným letadlem bez zastávky nedají. Těch A321LR mají jen pár a nevím, jestli je budou čerpat zrovna na Prahu, z tohoto pohledu mají v Evropě atraktivnější destinace. I z Mnichova se létalo se zastávkou v Káhiře.
Druhá věc je, že asi nebudou stíhat otočku pro lety dál na východ. I když nasadí ty LR, tak čas na přestup sežere ten o hodinu delší let na cestě tam i zpět.
A pak započítat nějaký přirozený pokles prodejů v důsledku současné situace...
Chtěl bych letět, ale plánovat začnu, až se lety obnoví.
Doba letu po nové trase z Abu Dhabi do Mnichova skoro 8 hodin. Před konfliktem to bylo o hodinu a půl kratší. Takže A321 bude mít co dělat.
floodland napsal(a):Tady toho moc nevymyslí, protože Qatar jen tak lítat nezačne a pochybuji, že budou sami od sebe nabízet routing přes partnera. Obávám se, že si bude muset koupit novou letenku.
QR normál rebookuje na všechny partnery OneWorld + vydali speciální rebooking options - desítky airlines na rebooking +- 10dnů a pokud je odlet do 48hodin tak na všechny jejich interline partners. Mají to na webu. Sám jsem předevčírem rebookoval a dostal jsem dost pěknej routing se super aerolinkama. Vše zdarma.
Jorgus napsal(a):Mno letim 1.4. s Air Arabia..tak to bych mel celkem kliku:)
My máme letět 2.4., ale když to člověk sleduje, tak to, že plánují obnovit ty lety je celkem k ničemu informace, když stačí jedna rakata / jeden dron a bude se to rušit
Mno není to k ničemu, ted vím ze aspon z jejich strany se to rušit nebude..to je za me posun;)a útoku dle statistik na SAE day to day ubyva, tak snad ten trend bude pokracovat;)
Vlk.7 napsal(a):Pokud nedojde k další eskalaci konfliktu, Air Arabia obnoví od 1. 4. lety Sharjah - Praha, sdělilo mi jejich zdejší zastoupení .
Jak stará je ta informace, prosím? Teď v systému vidím lety až od poloviny dubna...
Před hodinou tam ještě byly... Ty dubnové.
Jorgus napsal(a):a útoku dle statistik na SAE day to day ubyva, tak snad ten trend bude pokracovat;)
Možná podle statistik ubývá, ale já si takový adrenalin radši nechám ujít:
PS752, J28243, nebo MH17. Myslím, že na blízkém východě je to otázka času a to co předvádí Emirates mi nepřijde moc bezpečné.
[/citace]
Jak stará je ta informace, prosím? Teď v systému vidím lety až od poloviny dubna...
Před hodinou tam ještě byly... Ty dubnové.
[/citace]
Volal jsem na jejich pražské číslo dnes odpoledne. Údajně mají tuhle informaci od jejich centrály. Ptal jsem se i na možnost rebookingu, Vídeň prý není problém.
Taky to už vidím jako Cancelled na toho 2.4., ale na 25.4. na cestu zpátky to vidím jako Confirmed (zatím)
Sice je to stará událost, ale taky mě BA vydalo letenku s KLM a byla na ni velice nízká cena (řádově 100 euro z AMS do LIM). Takže aerolinky spolupracují i mimo aliance a za nákladové ceny.
je to celkem bezne, ackoliv si spousta lidi mysli, ze aliance jsou “zlata klec” a zatimco v alianci jsou vsichni kamaradi az za hrob (nejsou), tak mimo aliance je to rez a valka.
mimojine, zazil jsem lufthansu prebookovanou na klm, klm prebookovany na austrian, klm prebookovany na lot
floodland napsal(a):Doba letu po nové trase z Abu Dhabi do Mnichova skoro 8 hodin. Před konfliktem to bylo o hodinu a půl kratší. Takže A321 bude mít co dělat.
SHJ - VIE letělo A321 a doba letu byla 6.25 - 11.10 (+3 hodiny), tedy 7.45 minut. Letěli jsme přes Saudskou Arábii, Egypt, Krétu, bylo to dlouhý... Ale jsme doma.
Jedna věc je, co tvrdí na pražské pobočce, druhá, že o pár hodin později máme let 10.4. také zrušený:)
Už poslali i mail, ale nabízejí jen přebookování nebo kredit. Ale už ne vrácení peněz na kartu.... To zase bude anabáze