když nedorazí zavazadla a mám návazný samostatný let
Ahoj, rychlý dotaz na zkušenější, jaké jsou možnosti v případě dvou samostatných rezervací, když je sice dostatečná rezerva na přestup, i s vyzvednutím odbaveného zavazadla a jeho novým odbavením na samostatný let, ale z prvního letu nepřiletí zavazadlo.
např. VIE-MUC-LAX (LH) a samostatně LAX-NAN-VLI (FJ), mezitím je 7 hodin rezerva, pro přestup naprosto v pohodě, ale pokud v MUC nestihnou přeložit zavazadlo, to přijede další den, a já mezitím musím nastoupit na další let, na checkinu nebudu mít co odbavit a zavazadlo pak přiletí druhý den do LAX.
Analogicky u řady jiných itinerářů, různých lokálních přípojů, které nejdou koupit na jedné letence a tudíž je tu tohle riziko.
Jaká je praxe a možnosti řešení? Po příletu u pásu zjistím, že mi zavazadlo nedorazilo, klasika - vyplním PIR formulář, s tím, že mi zavazadlo běžně jsou schopni poslat do hotelu/domů, ale jsou schopni mi ho poslat i přes půl světa, pokud mezitím musím nastoupit na další let?
Nebo někde je zpoždění tak velké, že běžně už má člověk v itineráři další lety, jinam, a někdy i na samostatných letenkách.
Jak se tohle řeší?
Díky za zkušenosti
Měli by to zvládnout poslat kamkoliv. Soudím dle mojí zkušenosti se Swiss, kde kufr nedorazil do Curychu a ani druhý den na hotel, takže jsem pak odletěl zpět do Prahy a kufr mi přišel druhý den domů na adresu.
Podobna skusenost, ked sme si batozinu nemohli vyzdvihnut na dalsi den lebo sme cestovali dalej nam ju ponukli poslat s UPS kam budeme chciet.
Zkušenost stará deset let. Měli jsme několik nezávislých rezervací. Zavazadla nám nestihli přeložit na letišti SAW, po příletu do DXB jsme to nahlásili a dodali naší první adresu v Thajsku, které bylo naší cílovou zemí. Měli jsem sledovací číslo a mohli tak vidět, kde se naše zavazadla nacházejí - necestovaly toho více než my 😀 Doručit se je ale nepodařilo a tak jsem raději po mnoha neúspěšných pokusech zvolila variantu, že nám je pak naložili na let z DXB do PRG a my si je v Praze vyzvedli na pásu. Dva týdny bez našich věcí byly trochu komplikací, něco jsme nakoupili, pojišťovna nám vše bez řečí proplatila.
Mám zkušenost že kufr měl zpoždění do TKU a nes přišel tak už jsem se vracel trajektem do HEL tak jsem si ho na letišti převzal. Svetr jsem si půjčil tak pohoda jen ten strudl se vrátil do ČR
Já jsem přesně takovou situaci řešil v Karibiku s jednou regionální aerolinkou a tam to teda bylo no way, že by mé ztracené zavazadlo kdokoliv kamkoliv následně posílal, až se najde. Ale nakonec tam super ochotná paní zajistila pána z jiné regionální aerolinky, který byl schopen to zavazadlo ztracené na vedlejším ostrově vyreklamovat a dodat jejich letadlem těsně předtím, než jsem se fakt už musel boardovat na let zpět do Evropy.
Možná, že velké síťové aerolinky v rámci aliancí jsou v tomto schopnější, ale i tak je to jejich dobrá vůle, protože Montrealská dohoda, která tuto odpovědnost řeší mezinárodně, je k tomu nezavazuje.
aliance do toho netahejme - ty s tim nesouvisi
montrealska dohoda to sice explicitne nezminuje, ale realita je takova, ze aerolinky kufry doruci na adresu, kde se v danou dobu budete nachazet
Možná s tím aliance nesouvisí, ale tak nějak předpokládám, že aerolinka, která má rozsáhlou síť partnerů, bude doručení do konečné destinace schopna zajistit lépe, i když to není její povinnost, než regionální provozovatel několika letadel, který lítá dvě linky někde na konci světa, což byla koneckonců má osobní zkušenost. Nevyčítám jim to, ale plánuju podle toho.