Zdravím, existuje takové pojištění? Řekněme že bych chtěl odcestovat do zahraničí, za koncertem či jinou kulturní události, na které bych měl utracené lístky. Co když nastane situace, že letecká společnost zpozdí/zruší/nedovolí nástup do letadla, či jiné důvody, které budou mít vliv na to, že mi pak vznikne ztráta na tom, že se na tuto událost nebudu moct dorazit kvůli chybě na straně letecké společnosti. Peníze mi pořadatel nevrátí. Ručí za to nějak letecké společnost? Existuje takové pojištění na můj specifický problém? Na jedinou nejbližší věc co jsem zatím narazil byla ta, že pokud bych onemocněl. e: ale to nijak nesouvisi s mym problemem .
Založil(a) před 4 hodKarel ve fóru Obecně o cestování letadlem
0 reakcí
Zdravím, existuje takové pojištění? Řekněme že bych chtěl odcestovat do zahraničí, za koncertem či jinou kulturní události, na které bych měl utracené lístky. Co když nastane situace, že letecká společnost zpozdí/zruší/nedovolí nástup do letadla, či jiné důvody, které budou mít vliv na to, že mi pak vznikne ztráta na tom, že se na tuto událost nebudu moct dorazit kvůli chybě na straně letecké společnosti. Peníze mi pořadatel nevrátí. Ručí za to nějak letecké společnost? Existuje takové pojištění na můj specifický problém? Na jedinou nejbližší věc co jsem zatím narazil byla ta, že pokud bych onemocněl. e: ale to nijak nesouvisi s mym problemem