Přestup na jiné letadlo

Založil(a) před 20 hod L0ppu ve fóru Obecně o cestování letadlem

8 reakcí

Dobrý den , odlítám tento rok do Kolumbie a mám ve Španělsku 1h na přestup dá se to stihnout ?

0

je to na dvou samostatnych letenkach - neda

je to na jedne letence - da bez problemu, pokud nebude na priletu do spanelska nejake vetsi zpozdeni. kdyby se to stihnout nedalo (rozumej, nesplnovalo to mct), tak by to neslo prodat

4 Citovat

Nešlo prodat... Austrian mně prodal teď na 6.8. letenku PRG-VIE-IBZ, kde je na přestup 25 minut, což je MCT. Let jsem samozřejmě nestihl kvůli zpoždění z Prahy, ale hlavně to reálně ani nejde stihnout za normálních podmínek. Jasně, postavili se k tomu čelem, ale jakékoliv přesměrování teď v hlavní sezóně je kapacitní problém, takže první varianta byla přílet po půlnoci místo 11:20. Naštěstí na service desku byla velmi ochotná paní, která snad po 20 minutovém hledání našla poslední 2 místa na letu přes PMI, ale i tak přílet 22h 😏

0 Citovat

Take letim pres Madrid do Bogoty a radeji jsem si nechala na prestup 5 hodin, nestojim o stres. Je treba zjistit na jaky terminal to prileta a z ktereho odleta. Barajas ma 4 terminaly a je to velke letiste

2 Citovat

proc by to za normalnich okolnosti neslo stihnout? ve vidni prestupuju s 25-35 minutami celkem pravielne, a letadlo mi bohuzel neuletelo ani jednou

pokud z prqhy nebylo zpozdeni, vzdy ten prestup byl s takovou rezervou, ze jsme na odletu byli jeste pred zacatkem boardingu - a to navazny let odletel na cas

(nenapada me jediny duvod proc by se to nedalo stihnout - a to i v pripade ze nastup ci vystup byl busem)

0 Citovat

pokus napsal(a):

Take letim pres Madrid do Bogoty a radeji jsem si nechala na prestup 5 hodin, nestojim o stres. Je treba zjistit na jaky terminal to prileta a z ktereho odleta. Barajas ma 4 terminaly a je to velke letiste

prestupem na pet hodin nic nezkazite. ale je orazka, jestli to neni zbytecne.

terminaly tam jsou realne dva (t4 / t4s a zbytek - coz je jedna budova jen rozdelena do trech samostatnych cislovani terminalu)

pokud prileti a odleti iberii nebo jejich ow partnerem, bude to t4/t4s.

a opet - i jednotlive varianty prestupu maji sve vlastni mct a pokud je dany prestup “delsi” tak vam opet takovou letenku prodaji s delsim minimalnim prestupnim casem

0 Citovat

Lord Pitzbudka napsal(a):

proc by to za normalnich okolnosti neslo stihnout? ve vidni prestupuju s 25-35 minutami celkem pravielne, a letadlo mi bohuzel neuletelo ani jednou

My jsme letos v dubnu měli na přestup 45 minut, letadlo nemělo zpoždění a i tak jsme museli běžet. Skoro už zavírali gate, všichni už byli v letadle a my tam přišli úplně jako poslední. Je ale pravda, že to bylo na let non-schengen.

0 Citovat

Já bych moc chtěl být muška a letět s panem Pitzbudkou. Výstup s busem a odlet třeba z gate F35. Já muška bych se tak smála😇

3 Citovat

vystup busem a prestup na f35? co je na nem mimoradneho? par minut rychlejsi chuze. clovek nemusi ani bezet.

nejakou takovou musku bych potreboval - snad by mi konecne neco uletelo. z 32 prestupu v poslednich 6 letech bohuzel nic - a to se, umyslne, nevyhybam ani prave kratkym prestupum.

0
8 reakcí