Ahoj Má někdo zkušenosti jaké podmínky jsou při převážení stativu pro foťák? Poletím do Londýna pravděpodobně s Ryanair, nebo Easyjet. Stativ se nevleze do příručního zavazadla. Má rozměry cca 80cm na výšku a váha jsou necelé 3kg. .

Stativ pro foťák/kameru.

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

4 reakce

Ahoj
Má někdo zkušenosti jaké podmínky jsou při převážení stativu pro foťák? Poletím do Londýna pravděpodobně s Ryanair, nebo Easyjet. Stativ se nevleze do příručního zavazadla. Má rozměry cca 80cm na výšku a váha jsou necelé 3kg.

0

Ahoj, cestovala jsem nyní se stativem přidělaným přímo zvenčí na fotobatohu. Většina těchto batohů má podobné uchycení , pokud máš, vyzkoušela bych. Neplatila jsem naštěstí za něj tedy nic. Letěla jsem s Wizzem.

0 Citovat

To ano, jen ten můj, kvůli váze foťáku, má rozměry které přesahuji schránku v letadle, je téměř 80 cm dlouhý, proto musí být pravděpodobně odbaven samostatně. Jen by mě zajímala cena a postup
Nikde jsem se nedočetl přesné podmínky. smiley

0 Citovat

Jednoduse tvoje zavazadlo bude brano jako oversize tudiz zaplatis 50Eur... pokud budes mit stesti projdes gratis.... smiley

Oversized cabin baggage will be refused at the boarding gate, or where available, placed in the hold of the aircraft for a fee of £50/€50 (fee subject to VAT on domestic flights at applicable government rates). If you are unsure, check at the Bag Drop desk before going through security.

0 Citovat

Ahoj, mám podobný dotaz. V květnu letím do Říma s EasyJet. Mám stativ, který se mi vleze do příručního zavazadla. Je kovový, váha cca 1kg. Zajímá mě ovšem, jestli mě s tím stativem pustí na palubu nebo mě s ním přes security check nepustí a já ho budu muset vyhodit - což bych nerad. To ho raději nechám doma, ale nerad bych se připravil o hezké noční fotky..

Máte někdo zkušenost?

Díky

0
4 reakce