- Fórum
- Vyhledávače letenek
- rumbo.fr, viajar.com - diners
rumbo.fr, viajar.com - diners
Nazdar chlapi,
Nenasiel by sa niekto s Maestrom? Kedze akosi na tychto strankach nefunguje dojna krava - Diners a mojej predchadzajucej karty Maestro som sa asi pred vyse rokom s radostou zbavil a vymenil na Visa Electron, no teraz by sa mi pridala na kupu 2 leteniek cez jetcots.com - blavofly.
Vdaka,
Nech sa dari
ahojte,
len tak sondujem (nie som este rozhodnuty) - najde sa niekto, kto je schopny stiahnut 23.1.2016 - 23.1.2016 (odlet aj prilet v rovnaky den) BTS - STN - BTS pod 50€ pre dvoch?
Ahoj všem cestovatelům,
chtěl bych poprosit někoho s Maestrem o koupi letenky VIE - BCN 18.11.2015 (12.10hod) €29. Moje Maestro vydané KB bohužel neustále háže chybu. Zkoušel jsem snad 100x i různé prohlížeče a nic
Předem díky
Mám úplně novou kartu Maestro a aktuálně pro sebe nekupuju žádné letenky. Chtěl bych ji vyzkoušet, nepotřebuje někdo něco koupit Maestrem?
Funguje niekomu este MAESTRO na bravofly/rumbo? Posledne tyzdne mi neumoznuju kupu z MAESTROM uz len diners
Ahojte.
Je tu niekto kto vie pomôct s kupou leteniek od ryanair pomocou Diners kreditnej karty? Budem vďačný ked sa niekto ozve.
Má někdo Maestro fungující na bravofly.fr a byl by ochoten mi koupit letenky za celkem 13 euro. Díky Pište prosím do SZ
ahojte,
nahodou niekto s funkcnou Diners na nakup dvoch leteniek za 48€? najlepsie zo Slovenska, mam Zuno a Sberbank
edit: vyriesene
ahojte, tak opät rovnaka poziadavka
nahodou niekto s funkcnou Diners na nakup dvoch leteniek za tentokrat za 28€? najlepsie zo Slovenska, mam Zuno a Sberbank
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!