Jde koupit letenka s nulovou hodnotou?  .

rumbo.fr, viajar.com - diners

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

Čaute,
byl by někdo ochotný poskytnout svoji Maestro kartu, se kterou 3 měsíce neplatil letenky přes Bravofly? Můj limit je pryč, cena letenek je necelých 11€.
Předem díky za pomoc smiley

0 Citovat

Dobrý den,
na jetcost.com jsem narazila na letenku Brno-Londýn od 14.-17.9.2016 za 28liber. Bohužel, když zadán počet 5 osob, částka se na jednoho člověka zvýší. Našel by se tu někdo, kdo by mi letenky koupil (malá provize nebude chybět) za těch 28liber na jednoho? Známý má velice dobré zkušenosti se soundman73, ale bohužel, nemůžu ho kontaktovat (jsem tu nový uživatel). Předem velice děkuji.

14.-17.9. 2016
Brno-Londýn
5 osob

0 Citovat

Mám za to, že máš pravdu a ať by to kupoval kdokoliv, dokonce i soundman, tak mu to hodí už část těch sedadel za vyšší cenu smiley

0 Citovat

Za tu nižší cenu jsou jen 2 místa... dle webu FR.

0 Citovat

Dufam ze nebudem pre niekoho uplny blbec, cital som cele vlakno ale napriek tomu sa chcem spytat na vase realne skusenosti nakupu leteniek cez rumbo.es

Ako naozaj su na nom niektore lety ktore chcem absolvovat niekedy az zarazajuco lacnejsie ako na web strankach konkretnych leteckych spolocnosti, az sa mi to nechce verit. Ja som do teraz nakupoval letenky vzdy na priamo cez samotne letecke spolocnosti, preto sa chcem spytat, ak by som ich nakupil cez ten server rumbo.es ako si potom urobim check in, prevažne lietam cez raynair a pouzivam aj ich appku na e-letenku. Proste.. pridem mi id rumbo cislo rezervacie s ktorym si viem na priamo urobit check in na stranke raynairu ? Nie na stranke rumbo ? Ide len o to, ze ked pojdem na letisko pred odletom chcem mat istotu ze naozaj mam letenku kupenu, teda potvrdenie od samotnej leteckej spolocnosti, nie nejakeho sprostredkovatela.
Celkom nechapem princip toho ako je mozne, ze rumbo pri platbe kartou maestro dava letenky lacnejsie aj o 10e ako samotny prepravca..kto to potom preplaca , kto co z toho ma..sorry za tie otazky, ale nemam s tym skusenost, tak sa zamyslam smiley

0 Citovat

Od rumba prídu 2 maily, v druhom bude č. rezervácie ryanair. Toto číslo zadáš na stránke ryanairu a dostaneš sa k rezervácii. Check-in spravíš presne tak isto, ako keby si kupoval priamo na stránke ryanair. Mám dojem, že na cestujlevne je podobný návod. Ak nie, pozri ostatné letenkárske weby.

Nad cenami leteniek sa netráp, to je dôsledok aplikácie moderného manažmentu do praxe. Podrobne to rozoberať by bolo na veľmi dlho.

0 Citovat

rumbo tie karty strieda, teraz má momentálne maestro, bol aj diners, Amex, Mastercard debit... Tých kariet by si musel mať viac smiley . Oficiálne je tam aj nejaké obmedzenie týkajúce sa frekvencie nákupov, a nie vždy sa nákup podarí.

0 Citovat

Čo sa týka dôveryhodnosti, kupujem pre istotu len lacnejšie letenky a len lowcosty. Neviem ako by rumbo reagoval na vrátenie peňazí pri zmene alebo zrušení letu.

0 Citovat

Apropos, má někdo zkušenost s platbou letenek kartou Mastercard Viabuy?

0 Citovat

Môže mi niekto vysvetliť ako funguje toto platenie cez diners?

Píše sa tu, že je možné získať zľavu 15€/jedna cesta pri platbe cez dinners. Je to tak? Znamená to, že keď vyhľadávam obojsmernú letenku cez http://vuelo.viajar.com/ a nájdem cenu 150€ tak sa to zníži o 30€ na 120€?

0 Citovat

mam pocit ze to je skor passe, zlavy na Diners uz dlhsiu dobu nejak nefunguju, platba neprebehne.

0 Citovat

Tak tak, už to delší dobu nefunguje. Bohužel smiley

0 Citovat

Vďaka.

0 Citovat

Niekto s kartou VISA Electron kto by pomohol s kupou letenky?

0 Citovat

Dnes jsem zachytil, že to někomu s véčou fungovalo, tak jsem zkusil a světe div se smiley

0 Citovat

francouzské bravíčko smiley

0 Citovat

Tak u mě teda nic ... smiley

0 Citovat

Jeste jde dinerskou platit pokud vyhledas letenku pres jetcost.fr a presmerujes se na lastminute.

0 Citovat

Aha, tak pro mě to asi nemá smysl. Letenka přes Jetcost a Lastminute as o 1,5€ levnější než rovnou na Ryanairu, ale DC má kurz horší než Mastercard, takže tím bych to zase ztratil. Takže v tomhle případě nemá smysl ani zkoušet.

0 Citovat

rumbo.es jede nyní na Maestru. Různá výše slev.

0 Citovat

Nezkoušel jsem sice kupovat, ale před platbou jsem se s večeří dostal na slevy cca 1-12 EUR přes jetcost smiley Ale pořád to nejsou žádný úžasný ceny jako dřív :/

0 Citovat

Kupoval jsem převčírem a pořád mně to přijde v pohodě... smiley

0 Citovat

Niekto s entropay?

0 Citovat

Jen hlásím, že lze opět solidně zrumbovat letenky platbou MasterPass. (ES)

0 Citovat

Belgický i holandský Supersaver nabízí celkem solidní slevu u některých letenek, MC debit je bez poplatku.

0