Ahoj, jsme prave v Indii a mame zaptecni letenku Jaipur - Delhi - Frankfurt - Praha Vzhledem k tomu ze na ceste sem jsme z Delhi do Jaipuru museli nechat znovu odbavit zavazadla, napadlo nas jestli muzeme ten prvni prelet zrusit a odletet az z Delhi? Letenka je koupena celkove, ale ten prvni prelet operuje jina aerolinka (jet air). Nebo je to tak ze jakmile nenastoupime v Jaipuru, zbytek propada? .

Letenka zpet - vynechani prvniho odletu

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Ahoj,

jsme prave v Indii a mame zaptecni letenku Jaipur - Delhi - Frankfurt - Praha

Vzhledem k tomu ze na ceste sem jsme z Delhi do Jaipuru museli nechat znovu odbavit zavazadla, napadlo nas jestli muzeme ten prvni prelet zrusit a odletet az z Delhi? Letenka je koupena celkove, ale ten prvni prelet operuje jina aerolinka (jet air). Nebo je to tak ze jakmile nenastoupime v Jaipuru, zbytek propada?

0

Mnohokrát opakováno. Pokud máte vše na jedné letence ( rezervaci ), tak pokud vynecháte jakýkoli segment, zbytek letenky propadá.

0 Citovat

Co třeba udělat jen chceck-in (online nebo fakticky na letišti) ale let pak fyzicky neproletět? Podle mě by to mohlo fungovat, i míle za takový neprolet se načtou. Ale záleží možná na letecké společnosti... asi to nemusí fungovat paušálně...

0 Citovat

Meli jsme to stejne prvni let vynechan a nastoupili jsme az v Delhi a letenku nám nezrusily. ale je asi i dobry o tom informaovat jet air ze nepoletite at ji nerusej. My jsme to udelaly až na letisti asi 3 hodiny pred odletem,ale i tak nam nic nezrusili

0 Citovat

Moc mi není jasné, co s tím má společného fakt, že jste si v Delhi museli znovu odbavit zavazadla, každopádně na zpáteční cestě je prostě odhodíte na drop offu v Jaipuru a vyzvednete si je až v Praze, v Delhi už s nimi nic znova neděláte. Jinak mně osobně to připadá jako celkem hloupý risk (navzdory zkušenosti jjjj je běžná praxe, že se zbylé segmenty prostě ruší), zejména pokud k tomu člověk nemá nějaký vážný důvod. Každopádně pokud si to chcete risknout, předně bych se informovala u aerolinky, ne až na letišti v Delhi.

0 Citovat

Staci rict na pobocce jetairways ze nepoleti ten let a oni ho zrusi. Mam kombinaci lufthansa a s jetairways Delhi-Lucknow,po priletu do Lucknow jsem zrusil let Lucknow-Delhi. Ted mam na strankach lufthansy i na checkmytrip jen lety del-muc-prg.

0
5 reakcí