Zdravim, chtel bych se zeptat, zda mate kladne zkusenosti s timto prodejcem letenek? letenku maji levnejsi, nez samotna letecka spolecnost, tak me zajima jestli to neni nejaky podvod  .

Gotogate zkušenosti

Založil ve fóru Vyhledávače letenek

Zdravim,
chtel bych se zeptat, zda mate kladne zkusenosti s timto prodejcem letenek? letenku maji levnejsi, nez samotna letecka spolecnost, tak me zajima jestli to neni nejaky podvod smiley Popripade cim to je, ze ji maji levnejsi?
Diky za pripadne odpovedi smiley

0

Ahoj, hlavní je si sečíst pro a proti.. Spoustu agentur je levnějších než letecká společnost. V případě nákupu přes tyto pofidéry je nutné počítat s problémy v případě změn letů atd. Žádná nativní úroveň servisu, žádná čeština atd. Oproti tomu, pokud je úspora v řádech desítek procent, má smysl toto risknout. Ale pokud mluvíš o dvou stovkách, je to podle mě nesmysl.

0 Citovat

Ok, diky za odpoved Dave smiley
A co takhle pelikán? to uz by melo slapat normalne ne? Maji totiz taky dobrou cenu smiley

0 Citovat

tak já si přes ně právě booknul letenku s Emirates do Dubaje (náhrada za ten vyjebanej SW) - bylo to o 500 levnější než jinde a zatím OK,stránky v češtině vše potvrzeno přes stránky Emirates booknuty místa!

0 Citovat

Trochu oživím. Už je toho v šuplíku víc než je zdrávo, ale tohle znovu překvapilo...



gotogate-zkusenost.png

0 Citovat

Ach jo... Stejně se najdou tací, kteří budou tvrdit, jak gotogate, lucky2go jsou v pohodě prodejci, že oni odletěli i přesto, že museli s nimi něco řešit, takže je mohou vřele doporučit...

0 Citovat

já jsem naštěstí nikdy neměl žádné problémy, ale určitě bych nikoho z nich nedoporučil. Právě naopak...

0 Citovat

Taky bych je nikomu nedporučil, ač jsem přes ně letenky sám bral dvakrát. Každý si to riziko musí vyhodnotit sám. I v mém případě jednou TK šachovali s letem, ale gotogate to k mým žádostem zdarma vyřešili s TK k mé naprosté spokojenosti, a  to jsem si žádnou příplatkovou službu u nich neplatil. Komuniakce samozřejmě v AJ a reakční doba cca 7 až 10 dnů. Asi jsem měl jen štěstí a na poslední chvíli bych s nimi stejně problém díky latenci v reakcích nevyřešil. Proto i v mém případě přetrvává opatrný přístup.

0 Citovat

Přesně tak. Dokud jsem nic nepotřeboval, bylo všechno v pohodě. Jednou jsem zmršil datum letu při koupi (kupoval jsem dvě separátní letenky) a zpáteční jsem koupil se stejným datem jako let tam. Český prodejce i aerolinka měla cancel ten samý den zdarma, gotogate si vzal za každou letenku 30€. Od té doby raději neřeším pár stovek, ale koupím letenku u solidního prodejce.

0 Citovat

Je dost možné, že loni situace řešili zdarma, ale od letoška mají útrum s výpalným za karty, tak musí nahánět zisk jinde.

0 Citovat

Ja som si cez nich kúpila letenku Praha- Miami aj s check in batožinou, na druhý deň mi napísali, že sorry, ale letenka je bez batožiny a mám si ju dokúpiť u leteckej spoločnosti, čo by bolo ďalších 250 euro navyše....po niekoľko týždňovom dopisovaní si s nimi som postúpila vec právnej spoločnosti a nakoniec mi GotoGate síce veľmi neradi, ale dokúpenie batožiny preplatili. Nikdy viac cez nich.

0 Citovat

Každý si to musí umět spočítat a liší se to případ od případu.

Např. dnes - zpáteční letenky s Levelem z Paříže do Karibiku za 6.000 Kč se s dumpingovými prodejci dají koupit za 5.000 Kč. Je to přímý let s příručním zavazadlem, nedá se na tom moc zkazit.

Pokud někdo kupuje složitý routing s různými dopravci a negarantovanými přestupy, je to už složitější.

 
0 Citovat

Ja pres ne driv kupoval parkrat rocne letenky do Hong Kongu s Emirates, vychazelo to celkem dost levneji nez jinde a nikdy nebyl problem(=asi jsem mel stesti). Od te doby co u Emirates nejsou 30kg zavazadla, ktera vzdy potrebujeme, v tom nejlevnejsim tarifu letenek, kupuji jinde, nebot jsem neprisel na to, jak pres Gotogate koupit ten vyssi tarif.

0 Citovat

Padrino, nečteš? :) změnili taktiku, jakmile se cokoliv semele, platíš. Už je jedno, jestli umíš zavolat na jejich infolinku, platit budeš muset za jakýkoliv úkon.

0 Citovat

Ja jsem aktualne v Miami, letenky koupene pres gotogate a celkem v pohode - platil jsem za premium economy z Vidne 17k /os a zadny jiny prodejce ani tenhle routing nenabizel (tam i zpatky pres MAD a TATL operovany westbound AA 777-200 fung nove letadlo a zpatky IB A330) - nicmene koupil jsem si pro jistotu platinum servisni podporu za 15 liber a nejen ze pri mailovem dotazu nejsou schopni splnit vlastni SLA (2 pracovni dny), ale po 4 dnech mi Ind odpovedel zpatky uplny nesmysl ktery mi nijak nepomohl, vyridil jsem si to nasledne pres call centrum AA behem 5ti minut sam.. je to spolecnost s prominutim uplne na h***o, ale takovych je internet plny - je to vsechno na jedno brdo - kiwi, gotogate, tripsta, esky - nevidim mezi nima zadny velky rozdil - zejmena pro lidi co necestuji pravidelne na vlastni pest a nedomluvi se opravdu dobre anglicky, bych tyhle lowcost shit OTA opravdu nikomu nedoporucoval - ale je to na zvazeni kazdeho soudruha :D


Pokud je moznost (a cena neni nijak zavratne vetsi) zasadne kupuju bud pres lokalniho prodejce, pripadne pres stranky dopravce naprimo..
0 Citovat

David Eiselt napsal(a):

Padrino, nečteš? :) změnili taktiku, jakmile se cokoliv semele, platíš. Už je jedno, jestli umíš zavolat na jejich infolinku, platit budeš muset za jakýkoliv úkon.

Ono na těch letenkách nejde stejně nic měnit a i kdyby šlo za poplatek, tak tam pořád máš vatu 80 euro (když se letí ve dvou).

Tohle mi přijde jako docela bezpečný příklad.
0 Citovat

gotogate jsou největší darebáci... sice mají nejlevnější letenky, nicméně pokud máte štěstí, tak se dostanete do Vámi zvolené destinace Vámi zvoleném termínu. Pokud menší , tak místo 14 hod v Dubaji zůstanete 12 hod na Maledivách. Zní to romanticky, pokud nepřistanete v 21 hod večer a vzlétáte 9 hod ráno.- 12 hodin tmy za velké peníze za ubytování. -- Celý příběh- https://www.skyscanner.cz nabízel levné letenky s EMIRATES do COLOMBA (Sri Lanka). Nicméně námi vybraný let se po zaplacení změnil na 12h čekání v Male (Maledivy), místo 14h waiting in Dubai...  EMIRATES s tímto problémem nemohly nic dělat, neb letenku spravují "gotogate" a "gotogate" nám sdělilo, že je vše dle plánu. Nyní se hodí napsat pár neslušných výrazů, ale buďme morálně výše, než je "gotogate". Přemýšlím nad žalobou, jen nevím, jak to prokázat  můj původní letecký záměr :(

0 Citovat

Ušetrené... Škoda, že ste toto fórum neobjavili predtým ako ste cez nich kupovali letenky

0 Citovat

Let nezmenilo Gotogate, ale Emirates a vy jste tuto zmenu asi nasledne odsouhlasili. Pokud vam rovnou do mailu po zaplaceni prisla tato letenka, asi jste si omylem z nabizenych variant vybrali jinou, nez jste chteli.

0 Citovat

twigan napsal(a):

gotogate jsou největší darebáci... sice mají nejlevnější letenky, nicméně pokud máte štěstí, tak se dostanete do Vámi zvolené destinace Vámi zvoleném termínu. Pokud menší , tak místo 14 hod v Dubaji zůstanete 12 hod na Maledivách. Zní to romanticky, pokud nepřistanete v 21 hod večer a vzlétáte 9 hod ráno.- 12 hodin tmy za velké peníze za ubytování.

Nepochopil jsem, na co si stěžuješ. Zaplatil jsi za letenku z místa A do místa B a to je také služba, kterou jsi dostal. Nebo snad došlo ke změně destinace? 

0 Citovat

Ahoj, 

gotogate jsem pouzil jednou a naposled. Koupil jsem letenky na Martinik, nebyly levne, cc 19.000Kc na osobu. Prvni problem nastal u zavazadel, protoze ta do zavazadloveho prostoru nebylo mozno objednat vubec. Tak jsem to zkusil pozdeji, ovsem pres jejich portal to neslo. Na jejich call centru jsem se dozvedel, ze let je shared, takze zavazadla lze resit jedine na letisti pro kazdy let zvlast. Ocekavam, ze budu platit 4x. Dalsi problem nastal, kdyz jsem zjistil nasledne pri kontrole pasu (v ramci EU se totiz ted pri nakupu cislo pasu uz nezadavalo ), ze oficialni krestni jmeno jednoho spolucestujiciho neni Jaromir, ale Jaroslav. Pri dalsim hovoru s call centrem a pote i pisemnem pozadavku na opravu mi bylo oznameno, ze vzhledem k tarifu letenky nejsou zmeny povoleny a ze si letenku mohu jedine zrusit, ovsem nic za ni nedostanu zpatky, takze kupuji novou letenku. K memu prekvapeni na Air France naprimo nabizeli letenku za stejnou cenu., ovsem i s moznosti si priplatit za zavazadla i za zmenu.

0 Citovat

Takový hloupý dotaz... Co tě tedy původně vedlo k nákupu přes gotogate?

0 Citovat

Za blbost se bohužel platí :-/

0 Citovat

Nechce slevu zadarmo :-)

0 Citovat

Levné letenky - http://tonzes.com/flycz.htm Profesionální a proklientský přístup, ochota a rozumné ceny.

0