Ahoj, v červnu letím na celý prázdniny makat do Cali, a letím z Prahy přes AMS do SFO (9:50 ráno z AMS), tak se chci zeptat jestli má někdo zkušenost s tímto letem z AMS Boeingem 747-400 společnosti KLM, co očekávat všechno za jídlo, jak je to s pitim jestli si můžu celou cestu objednávat ) ...dostanu nějakou deku nebo tak něco? Zkrátka mě zajímají všechny tyhle detaily... Takovouhle dálku letím poprvé.. Popř. doporučení na nejlepší místo v B747  .

AMS - SFO s KLM, letěl někdo? :-)

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Ahoj, v červnu letím na celý prázdniny makat do Cali, a letím z Prahy přes AMS do SFO (9:50 ráno z AMS), tak se chci zeptat jestli má někdo zkušenost s tímto letem z AMS Boeingem 747-400 společnosti KLM, co očekávat všechno za jídlo, jak je to s pitim jestli si můžu celou cestu objednávat smiley (nemám rád moc lítání tak abych se trochu uvolnil smiley) ...dostanu nějakou deku nebo tak něco? Zkrátka mě zajímají všechny tyhle detaily... Takovouhle dálku letím poprvé.. Popř. doporučení na nejlepší místo v B747 smiley už sem koukal na seatguru ale tak ještě to zkusím i tady jestli má někdo oblíbené místo kde je víc místa...Čas na přestup mám 1:15 což je tak ideál si myslim:)

0

jo ještě jestli nevíte jak starý kusy lítaj na týhle lince? smiley

0 Citovat

u KLM tak dlheho letu dostanes 2x jedlo, vecera, ranajky, obed, podla toho kedy letis ... pocas letu cca v pulke dostanes zmrzlinu, a pocas celeho letu si v galley muzes brat MARSky, MENTOSky, nejake cerealne tycinky a tak ... jakoze DUTCH HOSPITALITY ... na letoch trebarz z Japonska (paradoxne do Japonska to nebolo) si si mohol hocikedy vyziadat nudle (kelimok - nasytil smiley) ... vzdy v ich palubnom systeme v sekcii APPS mas jedalny listok co je dostupne pocas letu, a co sa podava za jedlo ako hlavne ... pit samozrejme mozes co len chces pocas celeho letu a kolko chces ... bud si zavolas cez ,,svetielko,, stewardku alebo obcas aj roznasaju na podtacech resp. si zajdes dozadu a nalejes si sam, priapdne ich poziadas smiley ... k obedu vzdy okrem extra pitia podla chute dostanes malu lahvicku s vodou ktoru mozes mat pocas letu ... k tej zmrzline v strede letu tiez davaju tu cistu vodu v kelimku (tu turecku) ... inak ak si budes v AMS na letisku kupovat vodu do lietadla tak pozor ! na intercontinentalne lety si mozes kupit len napoje (nealko) ktore maju do 450 ml (alebo tak nejak) .. zvycajne maju vsetky bud 330 alebo 500 smiley ... zatavia ti ich do tasky a potom si ich po kontrole otvoris v lietadle ... tie vacsie ti vacsina obchodikov nezatavi takze ti ich pri prechode cez scanner vyhodia (scanner je pri kazdom gate pred vstupom do lietadla) ... a aj napriek tomu ze tie lietadla su stare, neni to az taka tragedia, akurat ze ten ich system VOD je taky nejaky opozdeny ...

0 Citovat

Letadla sice staré jsou, ale dělají se v nich normálně rekonstrukce. Mnohdy to v nich vypadá lépe než v relativně nové A380.

0 Citovat

Záleží na co zrovna člověk narazí. Taky jsem byl dost překvapený letem Emirates DXB - PRG, kde to letadlo bylo už dost hrozné.

0 Citovat

Při 1:15 na přestup v AMS rozhodně není času nazbyt... chce to nikde nebloumat a jít rovnou k příslušné gate k odletuo Států. Na pasové kontrole mezi schengenskou a nbeschengenskou částí letiště bývá často fronta.

0 Citovat

Při 1:15 na přestup v AMS rozhodně není času nazbyt... chce to nikde nebloumat a jít rovnou k příslušné gate k odletuo Států. Na pasové kontrole mezi schengenskou a nbeschengenskou částí letiště bývá často fronta.
Blbost na tomto letisti staci i 50 min a normali prochazkou

0
6 reakcí