Dobrý den, objednal jsem si dvě letenky do Miami z Bruselu (jetairfly). Chci se zeptat, jestli nevadí, že při objednání letenky jsem při zadávání do systému uvedl mé jméno s diakritikou, tedy VÁclav Szotkowski a u mé manželky SzotkowskÁ. Takhle mi rezervace přišla do mailu: Special service requests Out: 20 kg luggage free : VáCLAV SZOTKOWSKI Out: 20 kg luggage free : TEREZA SZOTKOWSKá Return: 20 kg luggage free : VáCLAV SZOTKOWSKI Return: 20 kg luggage free : TEREZA SZOTKOWSKá Meals Standard meal on flight 2 × € 0,00 + 2 × € 0,00 = Insurance N = No insurance Total € 599,96 (Incl. airport tax € 153,62) Passengers : Mr. VáCLAV SZOTKOWSKI Mrs. TEREZA SZOTKOWSKá Ještě musím sehnat letenky do Bruselu (odlet do Miami je plánován na 10:30) Na netu jsem našel nabídku letu v 6:30 z Prahy a s přistáním v Bruselu cca v 8:10 - je přílet v normě, nebo mi spíš doporučíte, abychom přiletěli o den dříve. Omlouvám se za takové dotazy, ale je to naše první zkušenost, kdy takhle chceme sami do USA letět - bez cestovky. Přeji Vám hezký den a budu se těšit na odpověď, Szotkowski Václav .

Dotazy

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Dobrý den,

objednal jsem si dvě letenky do Miami z Bruselu (jetairfly). Chci se zeptat, jestli nevadí, že při objednání letenky jsem při zadávání do systému uvedl mé jméno s diakritikou, tedy VÁclav Szotkowski a u mé manželky SzotkowskÁ.

Takhle mi rezervace přišla do mailu: Special service requests
Out: 20 kg luggage free : VáCLAV SZOTKOWSKI
Out: 20 kg luggage free : TEREZA SZOTKOWSKá
Return: 20 kg luggage free : VáCLAV SZOTKOWSKI
Return: 20 kg luggage free : TEREZA SZOTKOWSKá

Meals
Standard meal on flight 2 × € 0,00 + 2 × € 0,00 =

Insurance
N = No insurance

Total € 599,96
(Incl. airport tax € 153,62)

Passengers :
Mr. VáCLAV SZOTKOWSKI
Mrs. TEREZA SZOTKOWSKá



Ještě musím sehnat letenky do Bruselu (odlet do Miami je plánován na 10:30) Na netu jsem našel nabídku letu v 6:30 z Prahy a s přistáním v Bruselu cca v 8:10 - je přílet v normě, nebo mi spíš doporučíte, abychom přiletěli o den dříve.



Omlouvám se za takové dotazy, ale je to naše první zkušenost, kdy takhle chceme sami do USA letět - bez cestovky.



Přeji Vám hezký den a budu se těšit na odpověď,



Szotkowski Václav

0

Dobrý den Václave,

Odpověď na obě otázky - ano, je to v pořádku smiley Tedy jméno přišlo OK, přípoj vzhledem k rannímu odletu a bázovanému letadlu v Praze bude také načas a tím stihnete i odlet do USA.

0 Citovat

Ja osobne by som ale isiel den vopred, a spravil si pekny stop-over v Brusely smiley

0 Citovat

Ahoj Guys smiley Hele, letěl jste někdo s RyanAirem s napuštěným ZIPPO zapíkem v kapse? Nebo to na letišti ohodnotí, jako nebezpečné za letu a zabaví mi jej? smiley Díky za radu xD

0
3 reakce