Letiště Vídeň Adresa: Wien-Flughafen, 1300 Schwechat, Rakousko Kód: VIE Nadmořská výška: 183 m Telefon: +43170070 .

Vídeň (VIE)

Založil ve fóru Letiště

Technické problémy, jak jinak :-) Fakturu za lístky Břeclav - Vídeň jim přepošlu jak bude volná chvíle. 

0 Citovat

Mimochodem, letím dneska z Vídně s Eurowings směr PMI. Zvláštní je, že v jejich aplikaci vidím odlet z T3, Gate B, C. Ale když se podívám na stránky letiště Vídeň, tak vidím odlet z T1, Gate C... Co jsem koukal, tak tyhle lety z T3 vůbec nelítají. To bude možná ještě zajímavá cesta :-) 


Taky mi ještě od EW před chvílí došel mail, že vzhledem k obsazenosti letu (čtvrtina letadla prázdná) by rádi, abychom si odbavili příruční zavazadla, což nechceme :-) Předpokládám, že hrozí maximálně to, že nám příručáky odeberou na Gate když to budeme ignorovat ?

0 Citovat

Hrozi to na gate no. Ale pokud budete nastupovat jako jednou prvnich, tak GB zustane s Vami. 

0 Citovat

Ahoj všem cestovatelům,

chtěl bych se zeptat, jak si myslíte, že se to bude vyvíjet s cenovou válkou Ryanu a Wizzu ve Vídni?

Myslíte, že na srpen ještě  spadnou letenky na 15/10 euro pro let do Říma?

Díky za odpověď  :-)

0 Citovat

Nemyslím si

0 Citovat

jakob napsal(a):

Nemyslím si

Jakto? Vždyť na červenec jsou teďko za 19,99 euro a to žádná akce neprobíhá, to nemyslíte, že Lauda bude dělat akce podobně jako minulý rok pro lety na Mallorcu? :-) Popřípadě z jakého důvodu si to nemyslíte?


0 Citovat

Tak to bolo všetko uvádzacie. Myslím, že kto chce, letí aj za 20 euro, tak či tak viac cestujúcich za ešte nižšie ceny v sezóne aerolinky nespasia

0 Citovat

U Říma je pravděpodobnost nižších cen asi největší, ale v tomhle jde opravdu jen hodně těžko předvídat... Co se týká letenek k moři, tam si naopak na 99% troufnu říct, že letos akce jako loni nebudou. Jak říká tonic, loni to byly nové linky (vlastně komplet nová aerolinka), takže ceny byly zaváděcí. Letos jsou nízké ceny jen na vysoce konkurenčních linkách, což by mohl být i Řím. 

0 Citovat

Okej, tak ještě počkám. Přinejhorším mohu ubytování zrušit zdarma..
Děkuji za rady, pánové.



0 Citovat

Tazatel se ptal co si myslím, já myslím že to dolů nepůjde ale je to relevantní jako karty od Jolandy.

Abych trochu vysvětlil svůj odhad, tak téměř všechny trasy které sluduju jsou oproti loňsku spíše výš (Maxy?). Ale koukám jen moje vyhlídnute trasy.

Edit: zatím jsem letos nepozoroval žádnou akci, tak jak byly loni a dříve.

W7 na narozeniny hodil 15%do členství a FR sice hlásí akce ale ceny jsou mnohdy horší.

0 Citovat

Okej díky za rady, kdyby to nevyšlo, tak bych jel na Moravu, ta je taky krásná.
Ale pořád si říkám, že na trase Vídeň Řím létá strašně moc dopravců, spousta z nich i v lepší časy než Lauda, tak si myslím, že Lauda udělá zas nějaký flash sale nebo tak něco.

Každopádně díky


0 Citovat

jako není úplně jedno jestli je letenka za 9,99 nebo 19,99?? Si odepřeš ze 2-3 pivka v "dražším" tarifu a si na svých.

0 Citovat

to je pravda, ale rád bych taky někdy ulovil ten nejlevnější tarif :D kdybych měl kupovat za 20 euro, tak to už bych asi koupil přímej let zPrahy za 860 Kč :-)


0 Citovat

Takže ty to koupíš za 9,99€ z VIE a pojedeš z Prahy za 500? :D Trochu nechápu. :D 

0 Citovat

Z Prahy do Vídně pojedu za 150 Kč jako student.

0 Citovat

+ 100 Kč za cestu na letiště z centra Vídně, ve výsledku se zpáteční cestou tě to vyjde nastejno

0 Citovat

wenn sparen macht Spass...:-)

0 Citovat

kobracek , pokud ti jde o cenu letenky  z takoveho sportu -) za co nejmensi cenu  , tak muzes podporit Brno ,tam pojedes jako student jeste levneji  a  let do Berlina budes  mit za 139 Kc  ,ale  na Rim uz  tu dotaz byl  a tam z Prahy lze letet levne Billund  a pak  z Billundu Rim

0 Citovat

Popřemýšlím o tom, díky

0 Citovat

Zdravim, nerekl bych, ze jsem nejakej novacek v litani, ale zarazila me letenka PRG-MLE pres VIE s 25min prestupem.. nezazil jste nekdo takhle kratkej prestup? Je to fakt realny, kor kdyz tam je transit mimoschengen? vim, ze se rika "bla bla pockaj na vas, bla bla jinak by se to neprodavalo" ale nevim nevim, letim s rodinou a malym ditetem a nechtel bych stravit noc ve VIE.. díky"

0 Citovat

Cus, ja mel kdysi PRG-BKK a to ve VIE 45 min. a bylo to takove tesnejsi, ani jsem radsi nesel na zachod a sel rovnou do dalsiho letadla, a to jeste z PRG leta vetsinou vrtulak, takze bus atd., zadny jetbridge, takze je to fakt na hrane

0 Citovat

DimikUK napsal(a):

To kup. Na 99% to uleti. Hotel a k tomu odskodneni za zpozdeni. To nezni spatne.

platí kompenzace i v případě, že přijmu to ubytování a rebooking letenek na druhý den? o.O díky za info!
0 Citovat

Ano, při uletění letu vinou zpoždění prvního nemá aerolinka na výběr, jestli poskytne kompenzace nebo náhradní spoj/hotel. Musí poskytnout obojí, pokud se dostanete do cíle později než jsou stanovená pravidla.

0 Citovat

Kryštof Hájek napsal(a):

Ano, při uletění letu vinou zpoždění prvního nemá aerolinka na výběr, jestli poskytne kompenzace nebo náhradní spoj/hotel. Musí poskytnout obojí, pokud se dostanete do cíle později než jsou stanovená pravidla.

díky! tak jsem to booknul.. teď mě jen napadlo :D letim v lednu takže je 99% šance, že bude deicing, který trvá nějakej  čas.. nemůžou se na to vymluvit? takže žádný peníze nebudou? jde o to, že určitě přiletíme min. o den déle na MLE a máme rezervaci hotelu, která by jentak propadla..  nechci tady spamovat, ale myslím si, že 25 min ve VIE bude řešit více lidí..  samozřejmě pak dám info :) 
0 Citovat

Caute, nejde mi založit nové téma, taky snad mi tady někdo poradi.. před 3 týdny jsem letěl businessem, s Lufthansou Ibiza - Frankfurt - Vienna za cca 26k a neuvědomil jsem si, ze kdybych byl v nějaké alianci, dostal bych par těch milí. Poradite co dělat? Vím, ze snad měsíc dozadu to jde ještě .

0