Kupil som letenku Praha - Riga - Helsinky s Airbaltic, na strankach superletuska.cz Zo strany AirBaltic doslo k zmene casu odletov z Prahy. Povodne odlietali o 9:15, dnes, ale uz odlietaju o 14:55, co znamena, ze nebudem v Helsinkach o 13:55, ako som planoval, ale az o 20:05. Da sa s tym nieco urobit? Predpokladam, ze mi zdarma na let inej spolocnosti neprebookuju, ale aspon nejaka kompenzacia, posun odletu o jeden den, cokolvek? .

Zmena casu odletu s AirBaltic

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Kupil som letenku Praha - Riga - Helsinky s Airbaltic, na strankach superletuska.cz
Zo strany AirBaltic doslo k zmene casu odletov z Prahy. Povodne odlietali o 9:15, dnes, ale uz odlietaju o 14:55, co znamena, ze nebudem v Helsinkach o 13:55, ako som planoval, ale az o 20:05.
Da sa s tym nieco urobit? Predpokladam, ze mi zdarma na let inej spolocnosti neprebookuju, ale aspon nejaka kompenzacia, posun odletu o jeden den, cokolvek?

0

Ahoj, pokud letíš za víc jak 14 dní, což předpokládám ano, máš nárok pouze na:

a) vrácení peněz
b) změny letu - tedy klidně o den dříve, pokud BT letí. Jiná společnost by teoreticky také šla - ale tohle už musíš komunikovat přímo s letuškou.

0 Citovat

Dakujem moc za odpovede. smiley Od letusky mi prisiel email, ze nemam ziadnu inu moznost, iba letiet v dany den. Samozrejme sa mi to nezdalo, takze som zavolal priamo na AirBaltic, tam mi pani ochotne vysvetlila moznosti. Bolo mozne posunut datum odletu aj priletu az o 14 dni. Letiet s inym dopravcom nie je mozne.

0
2 reakce