Dobrý den, zanedlouho budeme mít svatbu a tudíž probíráme kam na svatební cestu? (stále ještě nejsme nerozhodnutí - vzhledem k termínu svatby konec září rešíme kam za přijatelnými teplotami - nějaké tipy? ... podmínky jsou moře a teplo) Ale podstatné je, že bych chtěl poradit jak to funguje ohledně cestování s pasem, který stále bude na příjmení za svobodna? Děkuji za rady. .

Doklady na svatební cestu

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

1 reakce

Dobrý den,

zanedlouho budeme mít svatbu a tudíž probíráme kam na svatební cestu?

(stále ještě nejsme nerozhodnutí - vzhledem k termínu svatby konec září rešíme kam za přijatelnými teplotami - nějaké tipy? ... podmínky jsou moře a teplo)

Ale podstatné je, že bych chtěl poradit jak to funguje ohledně cestování s pasem, který stále bude na příjmení za svobodna?

Děkuji za rady.

0

Existují dvě varianty:

1) naplánovat svatební cestu až po takové době, kdy stihnete vyřídit všechny doklady = kupovat všechny letenky a jiné věci na nové jméno.
2) naplánovat svatební cestu kdy chcete, koupit vše na staré jméno a cestovat se starým pasem.

Kuriozní situace u mojí ženy:
jako svatební cestu jsme na Vánoce a nový rok koupili Sri Lanku se starýma jménama a 7. února potom jsme koupili USA, žena neměla pas na původní jméno biometrický = rozhodli jsme se věřit, že to stihnem, takže sri lanka na starý pas se starým jménem, new york na nový pas s novým jménem:)

0
1 reakce