Ahoj, planujem cestu BTS - DXB - CMB s FlyDubai. Kolko je potrebny cas na prestup? Naslo mi let s prestupom 1:15 alebo 20:15. Staci ta hodina 15 minut? V pripade ze by sme zobrali dlhsi prestup, oplati sa ist do mesta nieco pozriet? Dakujem Tibor .

Přestup v Dubaji s flydubai

Založil(a) ve fóru Letiště

24 reakcí

Ahoj,

planujem cestu BTS - DXB - CMB s FlyDubai. Kolko je potrebny cas na prestup? Naslo mi let s prestupom 1:15 alebo 20:15. Staci ta hodina 15 minut? V pripade ze by sme zobrali dlhsi prestup, oplati sa ist do mesta nieco pozriet?

Dakujem

Tibor

0

hodina na prestup ti staci skoro vsade (dalsou vecou je ze ak takyto connection aerolinka ponuka tak by to malo byt stihnutelne) ... ak to nahodou nestihnes tak ta prebookuju na iny let ak to bolo kupovane na jeden itinerar ... kazdopadne urcite stoji zato aj skocit do mesta ak mas narok na 20 hodin prestupu a do CMB sa nejak nehrnies smiley

0 Citovat

Terminál 2 má jen 19 gateů pokud vím, takže přestoupit stíháš za 10 minut smiley

0 Citovat

Ahojte všetci cestovatelia smiley Rada by som sa Vás spýtala na radu resp. skúsenosť. S manželom letíme v únoru 2016 na Srí Lanku. Letíme so spoločnosťou FlyDubai z Bratislavy - prestup v Dubaji - do Colomba. Na letenke máme uvedený Terminál 2 čo je terminál pre FlyDubai a len hodinku aj štvrť na prestup. Viete mi poradiť, ako to funguje s FlyDubai a s týmto prestupom? Či je tam nejaká kontrola? Koľko asi trvá? Či sú GATY blízko tejto kontroly. . .v podstate nám ide o to, či to za tú hodinku aj štvrť hravo zvládneme alebo sa budeme musieť veľmi ponáhľať? A či sa Vám stalo, že pri takomto krátkom prestupe Vám neprišla do cieľovej krajiny batožina smiley nakoľko budeme prvých 6dní cestovať po Srí Lanke a budeme každú noc spať inde, tak aby sa ku mne aj tá batožina dostala smiley smiley smiley
Za každú radu a skúsenosť vopred ďakujem a prajem Vám krásny deň smiley

0 Citovat

Ahoj, terminál je vskutku malý a má asi 15 gatů, od prvního po poslední to jsou max 3 minuty hbité chůze smiley
Takže pokud nebude extra velké zpoždění, vše včetně bagáže bude v pohodě.

0 Citovat

Ďakujem mockrát, to ste ma upokojili smiley

0 Citovat

V terminálu na dvojce skutečně nic není. Bohužel 4 hodiny jsou zase až zbytečně k tomu, vydávat se z letiště. To by ses tak akorát na hodinku svlažil v moři a zase honem jel zpět. Ale i to je možnost.

0 Citovat

este aj to more je daleko odtial (normalna plaz a hlavne v noci smiley) ... neviem, na imigracke sa mozes zaseknut aj na hodinku, potom opat byt na letisku aspon hodinu a pol pred odletom.. takisto v okoli letiska dokopy asi nic nie je, a asi aj nic nebude otvorene. asi to len "pretrpet" smiley

0 Citovat

Dobrý den,
prosím o info. V lednu 2017 míříme do Kolomba Srí Lanka přes Dubaj. V Dubaji máme cca 20 hodin na přestup - chceme mrknout do města a odbavit zavazadla, ať se nemusíme s krosnou tahat. Prosím máte info, zda se dají zavazadla 20 hodin před odletem odbavit a opustit letiště? A kde se popř. odbaví a jaký je postup? Děkuji za info, Nela.

0 Citovat

tak pokud pokračuješ s flydubai do Colomba, tak je máš přece odbavené už v Praze až do cílovky.
v opačném případě jedině úschovna- přapážky otevírají až 2-3hod před odletem.

0 Citovat

ano přesně tak - v Praze odevzdáš, v Colombu vyzvedneš smiley v ideálním případě.
P.S. necituj poslední příspěvky

0 Citovat

Ok, díky, tak to jsem tedy zvědavá smiley

0 Citovat

prosím, ještě osobní zkušenost s tím poplatkem 35 dirhamů? zatím jsem o něm četl jen na airways.cz fóru..
a otázka 2 - dá se zde platit EUR/USD ?

0 Citovat

tak čerstvé info: nic se nikde neplatí - vše je asi v ceně letenky.
Jinak od vstupu z busu do terminálu, přes security checkin až po chůzi k bráně vám to zabere asi 10minut..
v Terminálu jsou 24/7 Dutyfree obchody, a jinak nic víc. Vpohodě si zde vyberete i USD/EUR z ATM, chlast celkem drahý, cigarety levné, parfémy dražší.
WIFI zdarma a šlape !

0 Citovat

oprasujem toto tema, o necele dva mesiace letiem s FD do Colomba z BTS cez DXB. AKo tu citam, terminal 2 v Dubaji vyzera byt kompaktny, takze sa nejak nebojim, ze by som sa stratil. Skor sa mi nepaci "iba" hodinovy prestup, najma ked za posledne dni celkom meskal let z Bratislavy. Otazka znie, FD prebookujue iba na FD, alebo v pripade potreby aj na najblizsi let Emirates, prip. inej spolocnosti? Lebo co pozeram, tak dalsi let do CMB leti s FD az pomaly o 20 hodin.

0 Citovat

Muze to vyjit na let s Emirates. (zkusenost ze zari)

0 Citovat

diky za info:) ale pozeram som meskania toho letu na Sri Lanku a to asi nikdy neletelo na cas. Vzdy to caka. Osobne toto nikdy neriesim, ale po dlhsom case budem "veduci zajazdu", tak nech som pripraveny

0 Citovat

Zdravím, za týden letíme do Bangkoku s Fly Dubai s přestupem v Dubaji. Máme tam čas přes 8h. a zvažujem, že bychom se zajeli někam podívat, abychom zabili čas a zároveň viděli kousek z Dubaje. Prosím, kdo má zkušenosti - má to cenu se vydat z letiště a případně, co doporučujete vidět? Přiletíme dubajského času cca 7:30h. našeho teda 4:30h., tak taky nevím, jak bychom to zvládli a navíc bude s námi 3-letá dcerka. Víte, jak se pohybují ceny taxi do centra města? Je to předražené? A ještě prosím o zkušenost s Fly Dubai - podává se jídlo a pití zdarma během letu? Dočetla jsem se, že od 1.7.17 už se vše platí i zapnutí televize :-(. Je to pravda? Předem děkuji za jakoukoliv informaci a zkušenost.

0 Citovat

Chudák dítě...

0 Citovat

Keby existovalo nejaké okienko s vyhľadávaním ... :)

https://www.cestujlevne.com/disk...terminal-2

0 Citovat

Ano, zrušili všechno. Teplé jídlo si můžete objednat předem, zhruba za 240 korun, v letadle prodávají pití a sandwiche. K zaplacenému teplému jídlu dostanete decku vody, jinak ani kapka, vše se platí.

Plus mi přijde, že jsou jejich posádky letadla čím dál tím víc nepřijemný, takže se třeba obrnit.

Terminál 2s malým dítetěm je podle mě peklo, nic tam není, skoro si nemáte kam sednout, navíc nestíhají uklízet, takže je tam všude špína, turčitě bych někam vyrazila - i kdyby jen do jiného terminálu (s tím ale neporadím).

0 Citovat

Osobne by som zobral taxík napr. na AL Mamzar beach a tam si oddýchol. Prip. pomotal v Deire. Ale to už píšem asi tak 10-krat. Do iného terminálu nemá zmysel ísť a ani sa tam nedá normálne dostať (v tomto prípade)

0 Citovat

Taxíky drahé nejsou, a zejména pokud je vás víc, tak vyjdou levněji než MHD. Jinak můžete zavítat k Burj Khalifa a Dubai Mall, kde je poměrně dost možností zábavy, ať už výjezd na věž samotnou nebo třeba akvárium...

0 Citovat

Dobrý den, mam dotaz letíme do Dubaje a pak do Bankoku, celé s cestovní společností Flydubai, chtěl bych se zeptat při přestupu zavazadlo musím v Dubaji vyzvednout a nebo mi ho samy přemístí na další let? A druhá otázka je, musím udělat check-in online nebo stačí na letišti až? nenašel jsem jestli je odbavení na letišti za nějaký poplatek nebo je to zdarma. U některých nizkonákladových společností je nutnost check-in online jinak se platí vysoký poplatek. Děkuji za Vaše rady

0 Citovat

O nič sa nemusíte starať, hlavne zobrať pas na letisko :)

0
24 reakcí