Ahoj, koupil jsem ty chybové letenky na Havaj a měl bych k nim několik dotazů. Na stránkách AA mám všechny lety a je tam psáno TICKETED. Na BA nemám první let AMS-LCY. Dá se z něčeho usoudit, že už si můžu začít hledat ubytko apod.? Z AMS přilétáme do Londýna na LCY a za 3 hodiny odlétáme do LA z LHR. Jak je to se zavazadly a jak se, prosím, dostanu z LCY na LHR. Předpokládám, že letecká společnost se o to nestará. Při cestě zpátky máme v LA 10 hodin pauzu. Jak je to v tomhle případě se zavazadly? A poslední. Jak moc je v reálu složité ukončit zpáteční cestu v Londýně a neletět až do AMS? Moc díky za případné rady. Michal .

Přestupy

Založil ve fóru Obecně o cestování letadlem

5 reakcí

Ahoj, koupil jsem ty chybové letenky na Havaj a měl bych k nim několik dotazů.
Na stránkách AA mám všechny lety a je tam psáno TICKETED. Na BA nemám první let AMS-LCY. Dá se z něčeho usoudit, že už si můžu začít hledat ubytko apod.?
Z AMS přilétáme do Londýna na LCY a za 3 hodiny odlétáme do LA z LHR. Jak je to se zavazadly a jak se, prosím, dostanu z LCY na LHR. Předpokládám, že letecká společnost se o to nestará.
Při cestě zpátky máme v LA 10 hodin pauzu. Jak je to v tomhle případě se zavazadly?
A poslední. Jak moc je v reálu složité ukončit zpáteční cestu v Londýně a neletět až do AMS?
Moc díky za případné rady. Michal

0

Za 3 hodiny z LCY na LHR neviem ci je dostatocny cas. Potrebujes zobrat batozinu, presunut sa medzi letiskami a ten presun v idealnom pripad trva nieco viacej ako jednu hodinu a potom na LHR znova odovzdat batozinu a prejst cez kontroly atd...

0 Citovat

Ahoj, na viewtrip.com uvidíš celou rezervaci a HK status - confirmed.

LCY-LHR http://www.londoncityairport.com/visiti ... enairports

V LA obdržíš zavazadla, protože při prvním kontaktu s USA si vždy bereš kufry.

Ukončení v Londýně? Pokud musíš znovu jít na LCY, tak tam jednoduše nepůjdeš a zavazadla máš taky v ruce smiley

0 Citovat

Mohu se zeptat jakej je rozdil mezi Confirmed a Ticketed? Zakoupila jsem chybne letenky do LA a mam u nich Ticketed. Tak jestli to muzou jeste zrusit, anebo tam je tento status, protoze jsou letenky az na unor. Dekuju

0 Citovat

Díky za rychlé reakce.
Dave, prosím o upřesnění. Na viewtrip mám opravdu status confirmed. Znamená to tedy, že si můžu troufnout chystat další akce?
Co se týče přesunu na LHR, tak jestli tomu dobře rozumím, je třeba využít auto za ca 90 Liber. A co by se dělo, kdybych to nestihl? Zajímá to někoho, když to mám koupené jako jednu letenku?
V tom LA nebudu poprvé v USA, letím přece z Honolulu. Platí tedy, že dostanu zavazadla? Byl bych radši, kdybych je nemusel tahat.
A poslední. Při té zpáteční cestě nemám přesun na LCY, ale na Gatewick, ale to je jestli to dobře chápu, stejné. Prostě mi dají na LHR zavazadla a já už se na ně vyprdnu. Je to tak?
Omlouvám se za blbé otázky, ale tohle jsem nikdy neřešil. Hlavně to, abych si koupil letenku a měl v rámci ní přesun z letiště na letiště.
Díky

0 Citovat

Ahoj, kdyby někdo letěl přes Singapur, Tokio, Istanbul nebo Taipei a měl více než 5 hodin mezi přestupy, dá se na letištích skvěle zabavit formou prohlídek měst zadarmo. Více informací jsem sepsala na svém webu http://fijalka.cz/jak-nepromarnit-cas-p ... a-letisti/

0
5 reakcí