Wizzair - rušení linek
Zdravim jak to vypada s linkou Bratislava-Cluj? nevite nekdo? ukazuje mi to jen 4 lety a od listopadu nic...
No ale taky se uz pochlapili s tim zavazadlem ,od 29.10 je mozny uz normalni rozmer kabinoveho zavazadla a ne te jejich kabelky -) zdarma
Nevim, jestli na vsech trasach a jestli to treba neni jen pres zimu a jestli to bude platit i na vanoce ,ale rozhodne si asi tim u hodne lidi splhli a ti co prestali s nima litat prave kvuli placeni kabinoveho zavazadla , se treba zase vrati
Mikir, je to na všech linkách, už od léta s tím spamují instagram, že to 29.10.2017 začne platit...
Neměla být linka do Ovdy jen zimní sezonní? Mám pocit, že tak byla ohlašována, ale ruku do ohně za to nedám.
Takmer všetky linky do Ovdy sú sezónne, dolietajú do konca marca a potom až od októbra už na Ramona. V lete o Izrael nie je veľký záujem, je tam príšerné teplo - radšej presunú voľné lietadlá do destinácií v stredomorí.
EDIT: Takže všetky linky do Ovdy sú seasonal. Uvidíme ako to bude po otvorení nového letiska.
Ovda šla na vrub Bari z PRG pokud se nemýlím :) Na Bari nelítali asi měsíc a pak to nějak zase začali létat do Bari, takže by možná teoriticky mohlo lítat něco nového ? :O
Ovda šla na vrub čtvrteční frekvence do Bari (úterý, soboty se dál létá) a taky čtvrteční frekvence na Luton. Ukončení linky do Ovdy určitě nepřidá nějakou novou - od letního řádu je Bari i LTN opět i ve čtvrtky.
Třeba se po Brexitu dočkáme velkých změn, protože řada linek do Británie živených gastarbeitery možná vezme za své.
M4ndarr napsal(a):Zdar, nevíte jestli se ruší linka WRO - AGA nebo KTW - AGA?
Proč by měla, z čeho soudíš? Jsou to zimní sezonní linky, tedy v provozu od října do března.
Mauny napsal(a):Tak to mě docela překvapilo, čekal jsem spíš, že budou linky přidávat a ne ubírat. Hlavně nevím, proč nenechali Izrael, tam měli nejlevnější letenky a téměř žádnou konkurenci. Nevím jak vydělávala linka na Island, ale tipoval bych, že nebyla prázdná...No plánoval jsem na podzim Tel Aviv/Eilat, tak to asi holt nebude z Prahy :DWizzair zavírá pražskou bázi :-/
David Eiselt napsal(a):Kdo chce 20% kreditu navíc, má možnost si teď koupit letenky na rušené období :D
Přesně toto mě hned napadlo, když jsem si všiml, že stále na zrušené období prodávají letenky :-D
Michael napsal(a):Že je linka plná ještě neznamená, že je v černých číslech, nebo že jim to letadlo někde jinde nemůže více vydělat... :-/Tak to mě docela překvapilo, čekal jsem spíš, že budou linky přidávat a ne ubírat. Hlavně nevím, proč nenechali Izrael, tak měli nejlevnější letenky a téměř žádnou konkurenci. Nevím jak vydělávala linka na Island, ale tipoval bych, že nebyla prázdná...No plánoval jsem na podzim Tel Aviv/Eilat, tak to asi holt nebude z Prahy :D