Chci se zeptat, zda-li má nějaké zkušenosti s touto trasou? Praha-Dubai-Dillí je s Fly Emirates a Dillí-Kathmandů s Air India. 1) Konkrétně se chci zeptat, zda-li mi v Praze zavazadlo odbaví až do finální destinace. 2) Dále, zda-li mě v Praze odbaví na všechny lety, či musím na každém letišti ještě zvlášť provést check-in. Především se obávám letiště v Dillí, neboť nemám vízum a budu zůstavat pouze v transfer zone, tak abych nemusel někde hledat moje zavazadlo. Četl jsem, že na check in je tam transfer desk přímo v transfer zone a v případě problému ti tam jsou schopní odbavit i zavazadlo na další let, pokud nebylo v Praze odbaveno až do Kathmandů... Má s tím někdo zkušenosti? Díky za odpovědi!  .

Praha-Dubai-Dillí-Kathmandů

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

6 reakcí

Chci se zeptat, zda-li má nějaké zkušenosti s touto trasou? Praha-Dubai-Dillí je s Fly Emirates a Dillí-Kathmandů s Air India.
1) Konkrétně se chci zeptat, zda-li mi v Praze zavazadlo odbaví až do finální destinace.
2) Dále, zda-li mě v Praze odbaví na všechny lety, či musím na každém letišti ještě zvlášť provést check-in.

Především se obávám letiště v Dillí, neboť nemám vízum a budu zůstavat pouze v transfer zone, tak abych nemusel někde hledat moje zavazadlo. Četl jsem, že na check in je tam transfer desk přímo v transfer zone a v případě problému ti tam jsou schopní odbavit i zavazadlo na další let, pokud nebylo v Praze odbaveno až do Kathmandů... Má s tím někdo zkušenosti? Díky za odpovědi! smiley

0

Podle mě tě nepustí v Praze do letadla, protože máš konečnou destinaci Dillí a nemáš vízum.

0 Citovat

Konečná destinace je Kathmandů smiley V Dillí budu akorát přestupovat.

0 Citovat

Nene, mám všechny tři lety v jedné rezervaci.

0 Citovat

Odpověď už jsem našel zde:

http://www.flyertalk.com/forum/india/11 ... delhi.html

Jelikož mám letenky na jedné rezervaci, tak by mi měli nejspíš všechny letenky vitisknout už v Praze a zavazadlo odbavit až do KTM. I kdybych měl letenky zvlášť, tak v Dillí je v transfer zóně transfer desk, kde mi provedou check in do letadla a zavazadlo pošlou správným směrem.

Takže je to tak, že pokud neopustíte trasfer zone, tak nepotřebujete indický vízum. I když budete mít letenky zakoupené zvlášť.

0 Citovat

Jo, i kdybys mel letenky na dvou tak se to da v Dili v transtni zone bez viza resit. Letel jsem tak s Turkish CPH-IST-DEL a pak DEL-KTM s Spice Jet. (Zavazadlo odbavene jen do DEL). Personal mi zavazadlo z pasu privezl do transitni zony a v transitni zone odbavil do KTM.

0 Citovat

Diky vsem za komenty. Pak poreferuju smiley

0
6 reakcí