Ahoj, navazuju na diskuze o výběrech batohu vhodného do letadla. Lítám docela často a dělá mi problém dlouhé stání, mám z toho vždycky trauma a bolest v zádech. Takže mě dost nadchl tento batoh http://www.vybratdarek.cz/sedaci-batoh-bagobago-posadte-se-kdekoliv/a vážně uvažuju o koupi, doteď jsem si vždycky brala svůj deuter nebo normální příruční kufr či větší kufr do zavazadláku. Ale tady je vychytávka ta stolička, občas mám pocit, že ve frontě omdlim. Údajně je ten batoh vhodný do letadla, ale stejně jako tu někdo řešil deštník, bojím se, aby to fakt platilo vždy, sama vim, že mi někdy prošel dokonce zapomenutý jogurt v báglu a jindy mě totálně lustrovali a dělali problém z ničeho. Máte někdo tento batoh a berete ho běžně do letadla? A myslíte, že se dá strčit v economy i pod sedačku nebo se musí dávat nahoru do přihrádky? Radši právě cestuju s batohem i z toho důvodu, že ho nacpu pod nohy a mám ho tak permanentně při ruce. Kolikrát se mi stalo, že mi v té horní přihrádce věci někdo úplně zaházel svýma krámama. Nebo nastala situace, kterou nesnáším - přicházím ke svému místu a přihrádka nad ním už je úplně zasekaná, protože někdo si v duty free udělal nákupík, a já si musím dát svůj batoh úplně jinam než sedím...díky předem za názory. .

Batoh se stoličkou do letadla - máte někdo?

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

3 reakce

Ahoj, navazuju na diskuze o výběrech batohu vhodného do letadla. Lítám docela často a dělá mi problém dlouhé stání, mám z toho vždycky trauma a bolest v zádech. Takže mě dost nadchl tento batoh http://www.vybratdarek.cz/sedaci-batoh-bagobago-posadte-se-kdekoliv/a vážně uvažuju o koupi, doteď jsem si vždycky brala svůj deuter nebo normální příruční kufr či větší kufr do zavazadláku. Ale tady je vychytávka ta stolička, občas mám pocit, že ve frontě omdlim. Údajně je ten batoh vhodný do letadla, ale stejně jako tu někdo řešil deštník, bojím se, aby to fakt platilo vždy, sama vim, že mi někdy prošel dokonce zapomenutý jogurt v báglu a jindy mě totálně lustrovali a dělali problém z ničeho. Máte někdo tento batoh a berete ho běžně do letadla? A myslíte, že se dá strčit v economy i pod sedačku nebo se musí dávat nahoru do přihrádky? Radši právě cestuju s batohem i z toho důvodu, že ho nacpu pod nohy a mám ho tak permanentně při ruce. Kolikrát se mi stalo, že mi v té horní přihrádce věci někdo úplně zaházel svýma krámama. Nebo nastala situace, kterou nesnáším - přicházím ke svému místu a přihrádka nad ním už je úplně zasekaná, protože někdo si v duty free udělal nákupík, a já si musím dát svůj batoh úplně jinam než sedím...díky předem za názory.

0

Začal bych oficiální stránkou http://bagobago.cz/?lang=cs kde ve faqu vysvětlují, proč jej lze mít v letadle smiley

Osobně v tom taky nevidím problém, jen pod sedačku asi nepůjde (53x35x20 cm).

0 Citovat

Koupil jsem si BagoBago pred mesicem. Uz jsem si ho vzal na jednu cestu do Rima. Letiste neni vubec zadny problem, na skeneru hned poznaji, ze jde o stolicku uvnitr baglu a nikde to neresili. Problem byly jednotlive "atrakce", at uz Colloseum nebo Vatikan, furt to skenovali rucnima detektorama a nechapali jak muze bejt stolicka v baglu a at ji vyndam a otevru zadni kapsu.. Pokazdy jsem jim ukazal (jak na instruktaznim videu) co se s tim dela a ze ji jen tak vyndat nemuzu a pustili me, ale pocitej s tim, ze se na mistech, kde maji kontroly, trosku zdrzis smiley
Za me bagobago super.. Jen tam samozrejme neni tolik mista jako v jinych baglech bez stolicky..

0 Citovat

Zajímaly mě spíš právě konkrétní zkušenosti než oficiální ujištění výrobce. Že by mohl nastat problém někde v muzeu mě nenapadlo, to musela být docela dobrá scénka, dělat jim instruktáž smiley). Ale to není tak fatální jako na tom letišti, muzeum člověk může v nejhorším vynechat, ale zmeškat letadlo je horší, takže super. Asi do něj půjdu, i když teda nepůjde dát pod sedadlo, ale tak holt něco za něco. Četla jsem i recenze na heuréce a někdo si tam stěžoval, že je prostor uvnitř malý, s tím počítám, že sedačka asi nějaký místo uvnitř zabere, většinou jezdím dost nalehko. Nebo se tam nenacpe ani malý noťas? smiley)

0
3 reakce