Jakou máte zkušenost s Air China? Našla jsem jen šílené recenze. Máme rezervované úžasně levné letenky do BKK, ale nevíme, zda je vzít...v recenzích je, že personál nemluví anglicky, špatné jídlo, špinavé WC, obrovská zpoždění v Pekingu. Jedeme na dovču se 2 malými dětmi, tak abychom to zvádli. Na přestup v Pekingu je jen 1 h (což by při těch zpožděních nemusel být problém). Jak to prosím je, pokud na letišti při přestupu nestihneme letadlo? Dají nás do dalšího, nebo se musí koupit další letenka? a co odbavení zavazadel? Prý se musí vyzvednout při přestupu a znovu odbavit. To bychom potom neměli šanci stihnout přestup. Třeba toto všechno není pravda, ale dobrých recenzí mají opravdu málo  .

Air China

Založila ve fóru Letecké společnosti

Ahoj, já jim psal někdy minulý měsíc ohledně změny čísla pasu a kontaktoval jsem je přes tento email a bez problémů poměrně rychlá odezva. ca_europe@airchina.com

0 Citovat

Ahoj,

mate nekdo zkusenosti s prebookovanim letenek? Diky

0 Citovat

Zdravim


koupil jsem v nedavne akci letenky do Hanoje s Air China.Po ceste mame 20h a zpet 15h prestup v Pekingu , ktery bychom chteli vyuzit k navsteve Cinske zdi (cesta tam) a centra Pekingu (cesta zpet).

Ma nekdo nejake tipy na agenturu s rozumnou cenou na cinskou zed a zpet na letiste??hodil by sem odkaz popripade se podelil o zkusenosti?


Na ceste zpet uz cestu do mesta, v nem a zpet snad zvladnem solo.


a jeste dalsi dotazek... ma nekdo zkusenost s tohleto ?? pisou "4 hours of rest in room / unlimited rest lounge / free snacks and drinks / free Internet access and shower"coz by se rozhodne hodilo


Diky moc za rady a zkusenosti


0 Citovat

S žádnou agenturou zkušenosti nemám, ale první cestu jsem se rozhodl pro návštěvu města, bohužel počasí a jet lag byli proti mě, takže jsem se brzy vrátil na letiště a dospával a při cestě domů jsem se rozhodl na čínkou zeď - Badaling, dopravil jsem se sám městskou hromadnou a busem, jediný bílý v autobuse a v pohodě se to dalo, dokonce jsem stihl i pak procházku po městě! bohužel jsem trefil 1.5 svátek práce, takže zakázané město bylo zavřené. Za mě ale všechno úplně v pohodě a časově naprosto dostačující, doporučuju jet na vlastní pěst! 😊

0 Citovat

[citace="ilca007"]

Leteteli jsme Viden-Peking-Bangkok pres silvestra.
Vsechny lety byly standartni. Dokonce i jidlo bylo dobre a cinske vino Great Wall take pitelne

0 Citovat

Zdravím...letíme do Haoje přes Peking kde máme 20 hodin stop, četla jsem, že je možné dostat v Pekingu hotel a transfer na hotel od Air China zdarma máte někdo zkušenosti s bookingem hotelu a tak?

0 Citovat

Ahoj, rozebíralo se to hodně v komentářích pod tou akcí: https://www.cestujlevne.com/akcn...ke-hanoje. V zásadě by měl být možný online booking hotelu na stránkách Air China https://www.airchina.de/DE/GB/bo...g/hotels/, případě na emailu německé pobočky Air China: mucsales@airchina.com

0 Citovat

Musíš rezervovat přes mail nebo telefonem. Přes web to chce číslo pasu, které se samozřejmě nezadává pokud nekupuješ přímo přes jejich web, takže žádné tvoje číslo nemají a bez toho tě to nepustí.

0 Citovat

Mají teď z Mnichova akci. (i z FRA a DUS)

Bangkok/ Phuket/ Hong Kong/ Taipei/ Tokyo/ Osaka/ Fukuoka/ Nagoya/ Hiroshima/ Sendai/ Okinawa/ Seoul/ Pusan/

Ho-Chi-Minh-Stadt/ Colombo/ Jakarta/ Manila/ Kuala Lumpur/ Hanoi/ Rangun od 370euro

https://www.airchina.de/DE/DE/pr...E:DE 

Přemýšlím jestli letět s nima, nebo s Turkish kde je servis a jídlo lepší i přestupy kratší.

Nicméně rozdíl v ceně 3tis, ve třech pak 10tis. 

0 Citovat

Tak jestli pojedes ve trech a vic, tak bych vzal Air China a usetrene penize si uzil ma miste :-) 

0 Citovat

Milí spolucestovatelé, 


taktéž jsme zakoupili letenky Mnichov-Hanoj. Z Hanoje pak AirAsia do Malajsie, nicméně...k věci...přílet do Hanoje 11.1.2019 a odlet 12.02.2019....... jak to řešíte s vízem ve Vietnamu, když je tam přílet i odlet a mezitím lítačky po okolních státech? Předpokládám, že je třeba více vstupé tak, jako tak, případně se dá asi vyřešit tak, že si počkáme v mezinárodních prostorách na let AirAsia a rovnou odletět do další země....tím pádem bychom ušetřili jeden vstup...máte někdo zkušenosti, tip, radu...Díky

0 Citovat

Air China prave spustila celkem masivni jarni vyprodej PE letenek do vetsiny ASEAN destianci - jsou tam hezke letenky do Ciny / Japonska / Thajska / HKG / Taiwanu - mozna i dalsi destinace, je potreba to pohledat - akorat to projizdim v Matrixu.. Zacina to na 17k.. Za ty prachy je to lepsi nez se drbat monkey classem a nechat si Cinkejma venkovanama flusat na boty.. :)

0 Citovat

kickass1 napsal(a):

Air China prave spustila celkem masivni jarni vyprodej PE letenek do vetsiny ASEAN destianci - jsou tam hezke letenky do Ciny / Japonska / Thajska / HKG / Taiwanu - mozna i dalsi destinace, je potreba to pohledat - akorat to projizdim v Matrixu.. Zacina to na 17k.. Za ty prachy je to lepsi nez se drbat monkey classem a nechat si Cinkejma venkovanama flusat na boty.. :)

Nice, kouknu se ;) diky

0 Citovat

Není o co stát. Sedačky v eco a PE u Air China jsou naprosto stejné, jediný rozdíl je v místu na nohy. 

0 Citovat

DimikUK napsal(a):


Presne a nevic neoddelene takze flustajici cinani hned o radu dal. 

Ahaa, tak nic.

0 Citovat

@kickass1 - trochu jsi mě  překvapil... Tohle šlo koupit za necelých 400 EUR jako soft FD...  Ale všichni jsme raději létali v eco za +/- 200, protože jak píšou výše, ten rozdíl tam prostě není. Za 17 tyček to je mimo.

0 Citovat

Ja trvam na tom ze to je porad lepsi nez se mackat v eco, 5-10k si klidne za to misto na nohy priplatim (specielne u 10h+ letu) - stejne tak mi prijde i dobra investice stary PE u Delty, kde taky bylo jenom navic misto na nohy + lepsi jidlo - ale je to samozrejme otazka osobnich preferenci.. 


Nicmene kdybych mel letet treba VIE - BKK, tak si priplacnu radsi par k za primak s Eva Air nebo OS - to je bez debat :)

0 Citovat

Pekny vecer, nekdo nevi nekdo kolik stoji vyber sedadla v Air China myslim tim jedna cesta na 2 sedadle nemyslim 6sedacek jak v kine vedle sebe.dekuji za odpoved 

0 Citovat

Alebo napis predajcovi. ja som mal letenky cez pelikana a poslal som jej mapku zo seatguru, kde chcem sediet a slecna to zajednala.

0 Citovat

dekuji za odpoved snad to tak bude 

0 Citovat

Letos 4x s Airchina. Pokazde starsi A330, zabavni system nic moc ale tim negativa konci. Jasne zadny amenity kit ale deka a polstarek byl. Celkove prijemne prekvapeni. Jidlo patri urcite mezi lepsi.Letenky staly jak od Flydubai a ten mi prijde horsi (jidlo tehdy bylo v cene). Cena/vykon mi prijde super. S Emirates me to pohodli a ani jidlo nepresvedcilo abych si priplatil nekolik tisicovek. Zatim se mi nejlepe letelo s Turkish ale pri dobre cene poletim s Airchina rad.

0 Citovat

jj, zvláště když šlo upouštět... To byly časy:-)

0 Citovat

cali napsal(a):

jj, zvláště když šlo upouštět... To byly časy:-)


no oni maji dneska ty tarify tak levny, ze snad ani neni duvod :p 

0 Citovat

cali napsal(a):

jj, zvláště když šlo upouštět... To byly časy:-)

Prečo by už bolo po takých časoch? ;)

0 Citovat

Myslel jsem pořádně upouštět:-) Ne teď ty přicmrndávky...

0