Zdravím všechny, nutně bych potřeboval poradit ohledně mého dnešního zmeškaného letu z Prahy-Berlín-Abu Dhabi-Bangkok, s tím souvisí i zpáteční letenka, k datu 20.11. Šlo o naši chybu, usnuli jsme po odbavení a cca 30 minut před odletem nás už nevzali. Máme teoreticky nějakou možnost alespoň získat nějakou korunu zpátky? V letence máme napsáno, že jde o prémiový balíček zákaznické podpory, kde je poplatek za změnu/storna Zdarma. Letenky byly bookovány ze stránky Airtickets24.com cca koncem července. Budu vděčný za jakýkoliv tip jak to vyřešit, díky moc! .

Zmeškání letu

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

2 reakce

Zdravím všechny, nutně bych potřeboval poradit ohledně mého dnešního zmeškaného letu z Prahy-Berlín-Abu Dhabi-Bangkok, s tím souvisí i zpáteční letenka, k datu 20.11. Šlo o naši chybu, usnuli jsme po odbavení a cca 30 minut před odletem nás už nevzali. Máme teoreticky nějakou možnost alespoň získat nějakou korunu zpátky? V letence máme napsáno, že jde o prémiový balíček zákaznické podpory, kde je poplatek za změnu/storna Zdarma. Letenky byly bookovány ze stránky Airtickets24.com cca koncem července. Budu vděčný za jakýkoliv tip jak to vyřešit, díky moc!

0

Kamo, ses v prd smiley mozna tak letistni taxy? Ale to bude asi minimum smiley

0 Citovat

Tak ked mas premiovy balicek zakaznickej podpory, tak to skus riesit cez zakaznicku podporu. Pripadne to riesit hned po tom, co vas odmietli odbavit priamo na letisku.

Kazdopadne zvycajne plati, ze ked premeskas jeden segment, tak ti vsetky ostatne prepadaju, teda i spiatocny let. Aerolinky mozu pri dobrej voli spiatocny let uznat, napr ze si vas v systeme oznacia ako odbavenych pre ten let tam, ale to je len a len na ich dobrej voli.

Skus tam zavolat a vysvetlit im situaciu, na internete ti to vyriesit bohuzial nikto nepomoze.

Co sa tyka nejakeho storna a podobne, tak to uz bohuzial na to nema vplyv - nie je mozne stornovat ani prebookovat letenku po odlete.

0
2 reakce