Ahoj letím s transavií praha-paříž a chtěla yybch se zeptat, zda si do příručního zavazadla mohu zabalit maličký sprejový deodorant? vím, že třeba malý parfém je ok,ale co toto? díky za odpověď. Aneta .

sprejový deodorant minibalení

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

14 reakcí

Ahoj letím s transavií praha-paříž a chtěla yybch se zeptat, zda si do příručního zavazadla mohu zabalit maličký sprejový deodorant?
vím, že třeba malý parfém je ok,ale co toto?

díky za odpověď.

Aneta

0

Tekutiny a gely do 100 ml ano

0 Citovat

Kolikrát je lepší nic při rentgenu nevytahovat a pak dělat kdyžtak blbýho. Kámoš takhle "nevědomky" protáhnul 200 ml láhev (Praha, Terminál 2).

0 Citovat

takže jednorázovou žiletku a dežouš snad projde.. akdyž ne tak se vyhodí a koupí na místě;)

0 Citovat

Vozím malý sprej, má do 100 ml, je v průhledném sáčku s ostatními tekutinami/gely a je to v pohodě. smiley

0 Citovat

Sprej mi v Asii sebrali 2x na letišti. Jednou dokonce v checknutém zavazadle, musel jsem otevřít kufr a vyhodit ho. Od té doby vozím malý roll-on.

0 Citovat

Připadne mi, že je to i typem rentgenu/scanneru nebo jak se tomu říká. smiley Měli jsme mini nožík, čepel 3 cm, PRG nic, DXB nic, HKT nic, až v BKK, kde už jsme měli i odbavený zavazadlo a zapomněli to tam dát, tam nám na něj přišli. smiley

0 Citovat

Caute,
Nechcem zbytocne otvarat novu temu, tak to pridam sem. Dnes mi dorazil taky skladaci nozik z Ali http://www.aliexpress.com/item/0-95-1pc ... 18400_6149

Chcem sa spytat, mate s tym nejake skusenosti? Resp. je to realne, aby mi to nasli a vyhodili?
Stoji to par centov, ucel by to bez problemov splnilo, kovova cast ma cca 8cm a samotna rezna cast okolo 5cm.
Rozmyslam, ze pokial by som to dal niekde do penazenky, tak by s tym nemal byt problem.
Vdaka

0 Citovat

hehe, to som vcera testoval z BTS, prisli mi omylom take dva, tak ze skusim jeden obetovat. Na kontrole ho hned odhalili, zlozeny v penazenke. Siel do kosa.

0 Citovat

Tak to si ma nepotesil, resp. diky zachranil si mi nozik smiley
Sikovna vec to, male to je a myslel som si, ze niekde v penazenke to bez problemov prejde, ale tak nevadi.
Vdaka za postreh a pomoc.

0 Citovat

niet zac, este keby mala ta cepel do 6cm, s tym by sa dalo argumentovat, ale aj ja som ju naschval premeral a tiez 8cm.
Oni na BTS su niekedy az moc akcni, minule frajerka musela vyliat bublifuk, kedze na nom nikde nebol napisany objem smiley

0 Citovat

Samotna rezna cast ma cca tych 5cm, no celkovo je to tych 8cm. Skoda, ze chlapci v Cine nemaju aj kratsie verzie smiley
Spoliehal som na to, resp. kupoval som to hlavne z dovodu, ze z toho nebudu robit vedu a mi to na cestach bude paradne sluzit, no nevadi, najde to niekde nejake ine vyuzitie.
Ja mam zrealizovane len niekolko ciest/letisk v rámci EU, ale take obstrukcie ako robia na BTS, to clovek len tak nevidi, od vyzuvania, cez neskutocne pracne kontroly, cez este rucne snimanie kufrov a podobne. Jednoducho, pri tych par lietadielkach sa potrebuju niekde vyburit a potom to takto dopadne. Kontrola samozrejme nadovsetko, ale niektore veci z ich strany mi uz pridu cez.

0 Citovat

Já si teda myslím, že je naprost v cajku, že tě nepustí na palubu s nožem 8cm dlouhým, když max povolená délka je 6cm (já teda osobně nevidím důvod tahat na palubu nůž vůbec, ale ok). Navíc ono už je pak celkem jedno, kolik přesně měří ostří, ale osm centimetrů už je asi nepříjemný mít v sobě, když by to nějakýho chytráka napadlo náhodou použít smiley

0 Citovat

za to mozu aerolinky same, ze uz nie je checked baggage zdarma smiley a noz aj mensi sa zide ked clovek ide niekam mimo mesta, do prirody a pod.

0 Citovat

v BTS si smlsi i na mém Ninja Multitool, fakt nevím, co čekali, že s tím na palubě budu dělat, rozšroubovávat letadlo?


Minule mi taky pouze v BTS vítězoslavně vyhodili cestovní pěnu na holení, když na tubě našli značku "hořlavé".

Jednomu "cestujícímu" z milionu rupne v kebuli a tak všichni chodí přes rentgen málem ve slipech. Bohužel, ale asi neexistuje jiný způsob, jak zabránit vnášení nebezpečných předmětů na palubu.

0
14 reakcí