- Fórum
- Letecké společnosti
- Wizzair: Promo a Slevy
Wizzair: Promo a Slevy
Ja tiez tipujem zrusenie small batoziny, ale nechajme sa prekvapit. Tie news ohlasia v priebehu dna, stay tuned
EDIT: podla videa z novej web stranky Large cabin ostava ... to su presenty
https://wizzair.com/en-GB/about_us/news
zatial to vyzera na novy web a par liniek z Balkanu
No zatím teda nic moc, soudruzi.
Nové linky jsou standartní oznámení, nový web, ehm, cough, cough, no upřímně, tím jako potešíte, ale že by to stálo za spuštění v rámci narozek?
Tak potvrzeno, 1+1 no surprice anymore.
Co už, probděl jsem do půl jedné v noci zbytečně, plánoval jsem protočit nějaké peníze za letenky, holt se na jednu z dovolených pojede za ušetřené peníze užívat si na Fatru
Taky jsem si nastavil budík na půlnoc a kde nic tu nic No, letenky, co jsem měl v merku, už stejně z 39zl zlevnit neměly kam, takže leda akcička 1+1 zdarma by mi bodla... Holt čekané překvapení by už nebylo překvapení
Dá se očekávat nějaká akce v nejbližší době?Jde mi o to,jestli mám koupit letenky na 18.11.-25.11. Katowice-Tenerife,nebo ještě počkat...
Tak teď jsem to celé propočítal a když využiju členství Wizz tak to vyjde o 29 zl levněji,než charterem a to včetně zavazadel...
Sedačky ti přidělí na check-inu na letišti, dají ti bez poplatku jakékoli místo, pokud budeš mezi prvními ve frontě Občerstvení je jen za poplatek, ale to už je snad všude
Přihlášení
Ještě nemáš účet? Zaregistruj se!