Ahoj, jak moc velký je průšvih, když na letence je Kačka místo Kateřina, když se jedná o let do anglie a zpátky ? Dá se to případně nějak změnit ? Díky za odpověď.. letíme za týden a všimnul jsem si toho teď při check-inu...Číslo dokladu bude sedět a přijmení sedí taky.. jen to jméno jsem nějak nedal... .

Změna jména Ryanair

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

Je změna i v křestním jméně? Protože kamarádka kupovala let s Ryanairdo Edinburghu a udělala chybu. Místo Jakub Tomíček, napsala Jakub Kubíček. Sice po 4 hodinách a třech operátorech mi to změnili zdarma. Takže pokud je jméno trochu podobné, vyplatí se to zkusit a hrát hloupého.

0 Citovat

Bohužel teď budu platit cca 3500 za změnu jména u dítěte :( Automatické vyplňování Googlu mi přepsalo vepsané jméno dcery a dostalo se tam moje :( Jenže jsem si toho všiml až teď  po 1,5 měsíci po rezervaci. I když jsem se snažil, že všude to mám ok (předchozí rezervace, budoucí, MyProfile), že si přikupuji služby atd. tak jsou neoblomní ... Takže fakt bacha.

0 Citovat

Pocitej s tim, ze poplatek je za každý segment, takze se vyplati radej koupit novou letenku. Dneska jsme prisel na další vychytávku.  Kamarad nakonec nemůže, takze jsem si řekl, se vezmu místo neho dceru. Protože poplatek za zmenu jmena plus rozdil v cene je uplne mimo, tak jsem koupil pro ni koupil novou letenku. A ono hovno. 10 leta dcera nemůže mit samostatnou letenku, takze je nutne to sparovat s moji rezervaci...prd, online to nejde, takze dalších 30 EUR navíc. Protože letenku uz samozrejme stornovat nejde a o sparovani jsem nemel vůbec tuseni. 

0 Citovat

Spárování u Ryana jsem řešil minulej týden pár hodin před odletem pro bratranca 14 let :) Na chatu napřed chtěli poplatek, tak se ptám proč a za co a nakonec to zadarmo vyřešili. Jediný co, tak jsme museli dělat check in na letišti pro oba lety (taky zdarma).

0 Citovat

Už se to řešilo na jiném fóru. Při nákupu přes internet tam byl, možná stále je bug, který automaticky výplní příjmení dalších cestujících podle jména které máš uložené v profilu.  Řešil jsem na helpdesku ale borec mi údajně nebyl schopen pomoct. Kontroloval jsem to před placením ok, v potvrzení rezervace špatně.

Nebyl jsem sám a borec to chce řešit skupinově přes irský úřad civilního letectví.

Mě to tolik netrápí, změnilo mi to jméno manželky, kde ji jen chybí -ová, tak třeba mi to projde...

Cena změny jména několikrát převyšuje cenu letenky takže pro mě to není cesta

0 Citovat

Kurec chtěl jsem si ten bug natočit na video a poslat na úřad civilního letectví ale buď už ho opravili nebo jsem dement...

No každopádně bych rád slyšel váš názor:

Myslíte že projde Marketa Kohut? Místo Marketa Kohutova? 

Chápu že mi nikdo nenapíše jak to posoudí na letišti. Spíš, jestli nemá někdo zkušenost. Na fóru jsem nic nenašel...

0 Citovat

Řekl bych, že bez problémů, kor když jde právě jen o to ová.

0 Citovat

Mě to prošlo, teda manželce. Hlavně jsme o tom vůbec nevěděli. Až teď když jsem kupoval, tak jsem si toho náhodně všiml po zakoupení a opravil, ukazovalo mi to 24 hodin oprava gratis. Mrknul na předchozí letenky a všude bez ová:) dal bych ruku do ohně, že vždy tam bylo ová před platbou. Jo a odlety SXF.

0 Citovat

OK díky za info, názor. 


0