Prosím o radu, kam by ste doporučili cez leto vyletieť s rodinou za teplom? Chorvátsko ma skutočne neláka.. deti majú 11, 13 a malý bude mať 7 mesiacov, takže let by nemal byť na 30 hodín. Nejaké doporučenie? Premýšľam nad Áziou, ale kam presne fakt neviem, pretože nechcem do žiadneho daždivého počasia.. Nepotrebujeme cestovať, proste si odpočinúť, ale aktivity a výlety budú určite.. Díky za akúkoľvek radu. Rozpočet aj s letenkami máme cca 80 - 100 000. Takže letenky by som pozerala podľa destinácie, aby sme chytili nejakú akciu.. .

kam do Ázie s rodinou cez leto?

Založil(a) ve fóru Letecké společnosti

13 reakcí

Prosím o radu, kam by ste doporučili cez leto vyletieť s rodinou za teplom? Chorvátsko ma skutočne neláka.. deti majú 11, 13 a malý bude mať 7 mesiacov, takže let by nemal byť na 30 hodín. Nejaké doporučenie? Premýšľam nad Áziou, ale kam presne fakt neviem, pretože nechcem do žiadneho daždivého počasia.. Nepotrebujeme cestovať, proste si odpočinúť, ale aktivity a výlety budú určite.. Díky za akúkoľvek radu. Rozpočet aj s letenkami máme cca 80 - 100 000. Takže letenky by som pozerala podľa destinácie, aby sme chytili nejakú akciu..

0

Ahoj. O Thajsku niektorí hovoria, že je to "exotické Chorvátsko". Nesúhlasím. Nieje to iba "dobr dan" s ananásom, je to niečo viac. Ak Ťa chytí, bude to láska do konca života.

Za seba určite odporúčam popremýšľať týmto smerom. smiley

0 Citovat

my byli pred peti lety v Thajsku cely cerven, prselo jednou odpoledne, jednou v noci.... kolegyne byli pred tremi lety v breznu a proprseli jim cele tri tydny. Samozrejme, ze existuji nejake predpoklady, ale vetru desti se porucit neda.... Napr. sef si chvalil s detmi Koh Samui v lete (a o cene radsi nemluvit - rika, ze do Chorvatska se mu uz za ty prachy nechce smiley ).

0 Citovat

Na ostrovy v TH zálivu bych i přes léto klidně jel, s předraženýn Chorvatskem bych to určitě nesrovnával.

0 Citovat

s dětmi v létě Thajsko je blbost - nemusí vyjít počasí navrch největší výskyt dengue!
zůstal bych v Evropě....když pomineme klas. destinace jako Španělsko,Itálie,Řecko(!?),tak co třeba Malta či Kanáry ?

0 Citovat

Ima: Skutocne nestandardna odpoved na otazku "Kam do Ázie s rodinou cez leto?". smiley

0 Citovat

Souhlasím s tím, že se 7 měsíčním dítětem letět do Asie je utrpení jak pro něj a Vás, tak taky, pokud se nejedná o zázračně klidné dítě, i pro spolucestující. Upřímně bych zvažoval s takovýmhle prcekem vůbec letět.

0 Citovat

Ďakujem za rady, práve to Thajsko nás tiež napadlo. Dieťa máme fakt kľudne, takže to sa nebojím. Každý deň sedí v aute 2-3 hodiny, každý mesiac cestujeme na SK a zvládne to prespať. Takže vďaka prestupom sa nebojím, že by to nešlo. A kam do Thajska konkrétne by bolo najlepšie?

0 Citovat

Tak to jsi jeden z vyvolených mít takové dítě smiley Osobně bych řekl, že v Thajsku neuděláš chybu ať pojedeš kamkoliv kromě Pattayi, ale obecně bývá v době, kdy chceš jet stabilnější počasí v Thajském zálivu, takže bych se směřoval tímhle směrem.

0 Citovat

smiley to sa musí vedieť, také dieťa vyrobiť smiley ale je fakt pohoďák, chodí so mnou aj do fitka a sedí tam vo vajíčku a pozerá, takže toho sa vážne nebojím. Tak to mám radosť, Thajsko sme tak nejak podvedome aj pozerali, len som tam nikdy nebola, tak sa nevyznám. A je tam treba nejaké očkovanie? Idem teda googlovať, ale ďakujem za akékoľvek rady skúsených cestovateľov. To by mi fakt pomohlo. smiley Díky.

0 Citovat

Za sebe nedám na Thajsko dopustit, je to úžasná země, samozřejmě v letoviscích to je hodně podobné tomu na co jsme zvyklí z Evropy a není to moc to "pravé" Thajsko, ale pořád je to Thajsko smiley Takže pokud opravdu se chcete vydat do Asie, tak s tímhle neuděláte chybu! smiley Očkování určitě bych šel do břišního tyfu a asi i hepatitidy A+B.

0 Citovat

Bolo to už síce veľmi dávno, ale my sme boli v lete (práve kvôli počasiu bez dažďov) s malých dieťaťom na Bali. Neviem, ako to tam vyzerá dnes. Ale páčilo sa nám, že sa dali jednodenné, dokonca aj poldenné výlety, ktoré boli skutočne zaujímavé (a cenovo prístupné). Bola to naša prvá exotika a na takýto účel Bali odporúčam.

0 Citovat

Každý rok trávím v Thajsku 3 měsíce, hlavně na Phuketu (plném kýče a slizu, jak tady nějaký děd Vševěd psal) V dubnu začíná být poměrně horko a hlavně vlhko a tahle kombinace není úplně příjemná, člověk se několikrát denně převléká do suchého a už to není taková pohoda jako od prosince do března. Děti nemám, ale v létě bych je sem nebral. Přijeďte přes Vánoce, třeba na Lipe a užijete si to daleko víc.

0 Citovat

Ďakujem za doporučenie. Bali tiež znie lákavo. Musím pozrieť aké lety tam idú. Predpokladám, že si nepmôtáte, kde ste bývali? Nejaké doporučenie?

0
13 reakcí