Loni jsem letěl s AirFrance do Paříže na Orly s vyvrknutým kotníkem, takže ortéza, berle...V Praze na letišti jsem si u check-inu domluvila asistenci (pán s vozíkem). Ten mě doprovodil až do letadla, kam jsem nastupovala první. ☺ Na letišti zadají do systému, že jste "wheelchair" a tak i při příletu do dané destinace by na vás měl zas někdo s vozíkem čekat. Po přistání na Orly však nikdo nečekal. Prý na mě zapomněli. Posádka, kapitán, nějakej pikolík na ploše... byli dost zoufalí, telefonovali na všechny strany až po chvíli přijelo auto, které mě mělo odvézt k francouzskému pánovi s vozíčkem. Přijeli jsme k nějakým dveřím, které se otevírali jen zevnitř a řidič mi lámanou angličtinou řekl, že za 5 minut přijede vozík...no protáhlo se to na minut 50...kdy řidič taky volal kam se dalo a furt mě ubezpečoval, že teď už to fakt těch 5 minut bude. Kdybych byla bývala věděla, jaký čekání, proměněný díky plnému močovému měchýři a vedru docela v peklo, se na mě chystá, hecnula bych se a na berlích odskákala hodně daleko od Orly a na nějkej wheelchair bych se .... Nicméně když tahle služba funguje tak jak má (např. v Praze), tak je to fakt fajn a zraněnému člověku to dost pomůže zpříjemnit cestování. Jaké máte zkušenosti s přepravováním při zranění vy? .

Do letadla s francouzskými holemi

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

0 reakcí

Loni jsem letěl s AirFrance do Paříže na Orly s vyvrknutým kotníkem, takže ortéza, berle...V Praze na letišti jsem si u check-inu domluvila asistenci (pán s vozíkem). Ten mě doprovodil až do letadla, kam jsem nastupovala první. ☺
Na letišti zadají do systému, že jste "wheelchair" a tak i při příletu do dané destinace by na vás měl zas někdo s vozíkem čekat.
Po přistání na Orly však nikdo nečekal. Prý na mě zapomněli. Posádka, kapitán, nějakej pikolík na ploše... byli dost zoufalí, telefonovali na všechny strany až po chvíli přijelo auto, které mě mělo odvézt k francouzskému pánovi s vozíčkem.
Přijeli jsme k nějakým dveřím, které se otevírali jen zevnitř a řidič mi lámanou angličtinou řekl, že za 5 minut přijede vozík...no protáhlo se to na minut 50...kdy řidič taky volal kam se dalo a furt mě ubezpečoval, že teď už to fakt těch 5 minut bude.
Kdybych byla bývala věděla, jaký čekání, proměněný díky plnému močovému měchýři a vedru docela v peklo, se na mě chystá, hecnula bych se a na berlích odskákala hodně daleko od Orly a na nějkej wheelchair bych se ....
Nicméně když tahle služba funguje tak jak má (např. v Praze), tak je to fakt fajn a zraněnému člověku to dost pomůže zpříjemnit cestování.

Jaké máte zkušenosti s přepravováním při zranění vy?

0
0 reakcí