Ahoj poletím poprvé jen s příručním zavazadlem do Dublinu s Ryanem a chtěl bych přivézt chlapíkovi z couchsurfingu pivka ve skle nebo v plechu, ale nevím jestli je v příručním zavazadle můžu mít. Nebo je můžu pořídit až duty free shopu u gatů? To se mi moc nechce, protože znám ty ceny tam  .

Skleněné láhev, nebo plech v příručním zavazadle

Založil(a) ve fóru Obecně o cestování letadlem

9 reakcí

Ahoj poletím poprvé jen s příručním zavazadlem do Dublinu s Ryanem a chtěl bych přivézt chlapíkovi z couchsurfingu pivka ve skle nebo v plechu, ale nevím jestli je v příručním zavazadle můžu mít. Nebo je můžu pořídit až duty free shopu u gatů? To se mi moc nechce, protože znám ty ceny tam smiley Díky předem za odpověď.

0

V příručním Tě s pivem nepustí. Nesmíš mít nic přes 100ml v jednom balení. Takže až po security checku koupit v duty free.

0 Citovat

duty free určitě ne, takhle to přece v PRG na T1 nefunguje. Takže máš smůlu, pokud nebudeš dokupovat. Lidi, mozek, pls, je neděle, já vím..

0 Citovat

Zamyslel jsem se, ale pořád nepřicházím na to, proč by nemohl koupit plechovku piva v obchodě v tranzitní části, ale předpokládám, že mě poučíš, protože já fakt na to nemůžu přijít...

0 Citovat

Na T1 totiž není klasická tranzitní zóna. Security je až u jednotlivých bran. Za tím už bývá maximálně malý obchod a tam už to možná nekoupíš.

0 Citovat

Je fakt, že z T1 jsem dlouho neletěl, ale pamatuji si, že tam určitě nějaké obchody jsou i za scurity a jasně, možná tam nekoupíš pivko, ale nějakou malou becherovku nebo tak něco snad jo.

0 Citovat

Z T1 jsem letěl naposledy 2014, ale myslím, že se od té doby moc nezměnilo. Na letu BA do na LHR byl security až přímo na gatu, ale to mi teda vysvětlete, na co by tam jinak ty duty-free byly... V obchodě mi dali chlast do speciální tašky, která na kontrole v pohodě projde, když nebude rozbalená.

0 Citovat

Návštěva T1 před 3 týdny - přesně jak píše Mailand, to, že je security až u jednotlivých gatů, neznamená, že nemůžete nakoupit v duty free - prostě to dostanete v zalepeným pytlíku, se kterým člověka normálně pustí.

0 Citovat

tak to je super a omlouvam se eremi smiley to jsem nevedel smiley (byla nedele vecer, omluvte me prosim smiley)

0 Citovat

Hlavně si hlídej i kg, mně i příruční šoupli do podpalubí smiley

0
9 reakcí